- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.081
Evdeki testler yanıltıcı oluyor canım bende 7, gün yaptım negatifti ama 11. Gün kanımda çıktı moral bozma Allah büyük dua et inşallah vardırSelam kızlar bugun transferimin dokuzuncu günüydü dayanamadım az once test aldık. Yaptım ama tek çizgi moralim daha cok bozuldu.içimde zaten hep negatif olacak hissiyatı vardı. Çok kötü oldum ama negatifi görünce
Canım bu durumu doktorunla paylaştın mi ? Yanlış bilmiyorsam test günün gelmeden şüpheli lekenenme olursa Progestan ilacinin dozunu yukseltiyor. Birde yerleşme belirtileri de olabilir. Benim ilk transferimde yani hamileligimin başında ayni adet olur gibi belirtim vardi. Ve sonucum pozitifti. Hemen stres yapma benceAkşamüstüden beri inanılmaz regli sancım başladı ve yine hafif lekelenme yaşadım normal de bugün regli günümdü kafamda bin bir çeşit soru
Amin inşallahEvdeki testler yanıltıcı oluyor canım bende 7, gün yaptım negatifti ama 11. Gün kanımda çıktı moral bozma Allah büyük dua et inşallah vardır
Evet pozitif çıktı . Ctesi kese görmek için doktor çağırdı inşallah görürüz hayırlısı ileAmin inşallahsizin pozitif mi çıktı
Sonuna kadar katılıyorum. Bende şöyle birşey sezdim başka bir grupta senin nasil olsa çocuğun var ne anlarsin halimizden der gibi yazdiklarima cevap alamiyordum. Halbuki birçok kişinin yaşadığı anne olamama mobingini, tedavi sürecinin zorluğunu ilk çocuğum da yaşadın şuan da da yaşıyorum. Ama buraya bir yazdım herkesten o kadar güzel yorumlar dualar aldım ki helekiBu yoruma bayıldımbence hepimiz damdan düştüğümüz için halden anlıyrıuz bu gurubun enerjisi çok yüksek bir de dikkatimi çeken bir durum var bazı gruplar da yazışmalarda negatifle sonuçlanınca seni hiç sallamayıp sadece pozitif olanlarla ilgileniliyor bence tam tersi olmalı
MaşallahEvet pozitif çıktı . Ctesi kese görmek için doktor çağırdı inşallah görürüz hayırlısı ile
Tebrik ederim çok sevimdimEvet pozitif çıktı . Ctesi kese görmek için doktor çağırdı inşallah görürüz hayırlısı ile
Ay canım beni duygulandırdın inan ki istersen üç çocuğun olsun evlat tekrardan istemek suç mu anlamadım birde zaten sizde tüp bebekle elde etmişsiniz ne kadar zor olduğunu biliyorsun herkesi anlıyabiliyorsun ama insanlar çok önyargılı davranıyorlarSonuna kadar katılıyorum. Bende şöyle birşey sezdim başka bir grupta senin nasil olsa çocuğun var ne anlarsin halimizden der gibi yazdiklarima cevap alamiyordum. Halbuki birçok kişinin yaşadığı anne olamama mobingini, tedavi sürecinin zorluğunu ilk çocuğum da yaşadın şuan da da yaşıyorum. Ama buraya bir yazdım herkesten o kadar güzel yorumlar dualar aldım ki helekimayala katar desteğini, dualarını hayatta unutmayacağım
Aynen aslinda bu şekilde insanin aklinda acaba mi kalmiyor ? Riske atilacak pozisyonda değiliz maalesefBizde öyle benim eşim bu konuda çok pimpiriklidir doktor yasak katmasa bile yanaşmazİnan ki iğneler şişkinlik derken ben birde hep yumurta oluşacak mı döllenecek mi düşünmekten o iş aklımıza bile gelmiyordu zaten Opudan sonra kesin yok enfeksiyon olmaması için
Öyle gerek yokAynen aslinda bu şekilde insanin aklinda acaba mi kalmiyor ? Riske atilacak pozisyonda değiliz maalesef
Gerçekten öyle. Herkesin geçtiği yollardan daha önce gectim zaten. Rabbim imtihan verdi yine geciyorum. kimseye bunu anlatamiyorsun maalesef. Ama burda ötelemekten ziyade kendimi buldum diyebilirim senin ve hepinizin sayesindeAy canım beni duygulandırdın inan ki istersen üç çocuğun olsun evlat tekrardan istemek suç mu anlamadım birde zaten sizde tüp bebekle elde etmişsiniz ne kadar zor olduğunu biliyorsun herkesi anlıyabiliyorsun ama insanlar çok önyargılı davranıyorlar
Oy canım benim sana bu hissi verdiysek ne mutlu bize benim de doğal yoldan olan bir kızım var insanlar yanlışGerçekten öyle. Herkesin geçtiği yollardan daha önce gectim zaten. Rabbim imtihan verdi yine geciyorum. kimseye bunu anlatamiyorsun maalesef. Ama burda ötelemekten ziyade kendimi buldum diyebilirim senin ve hepinizin sayesinde
Yaaaa kiyamam Allah bağışlasın Rabbim uzun ömürler versinOy canım benim sana bu hissi verdiysek ne mutlu bize benim de doğal yoldan olan bir kızım var insanlar yanlışanlar diye hiç bahsetmiyorum üzülmesinler yada aman kızı var niye daha uğraşıyorsun kızım 9 yaşında ama hemen olmadı ben 15 yıldır evliyim kızım evliliğimin 4. Yılından çok uğraşlar sonunda oldu elhamdulillah ama ondan sonra hiçbir şekilde hamile kalamadım kızım çok istiyor kardeşi olmasını onun için mücadele ediyorum bu hayatta yalnız kalmadın diye inan ki
Amin çok teşekkürYaaaa kiyamam Allah bağışlasın Rabbim uzun ömürler versingerçeği söylemek gerekirse ilk başta bende çocuğumu söylemek istemedim. Sonra düşündüm dedim ki. Ben isteyenlere nasil bir yoldan geçtim diye umut olabilirim. Benim bu tedavimde herkeste bana umut olabilir. Sonuçta aynı yöntemi deniyor ama farkli ilaçlar kullanabiliriz, akil alışverişi yapariz dedim. Burası tamda öyle oldu bana iyi ki de oldu. Sonucum negatifte olsa herkesin iyi haberlerini alana kadar burdayim
Ne güzel mucizedir ya resmen yaşadım seninle birlikteAmin çok teşekkürederim canım Rabbim cümlemizinkini bağışlasın valla hi bende dedim belki hiç çocuğu olmayanlar üzülür ah çeker dedim kimsenin gönlü kırılmasın çok ince düşündüm tabi ki umut her zaman var benim kızım mucize gibi geldi halen derim nasıl oldu hiç aklım almaz hala bende yıllardır evlat olmamasıyla sınandım kızım ilk aşılamayı yaptım negatif oldu İKİ ay ara vermiştik yeni yılda başlıyacaktım ikinci aşılama için ve adetim tam iki hafta geçti gram aklımda hamilelik geçmiyor Almanca kursuna gidiyordum o dönem hiçbir belirti yok en son eşime dedim hele bir test al gel bu neydi adetim bu kadar geçti ona göre doktora söyliyeyim ilaç vs versin neyse test aldı geldi akşam yaptım çizgi birden koyulaştı 4 yıldan sonra çift çizgiyi görmüştük sonunda eşim hala inanmıyordu sabah ev doktorumu aradım hemen gel dedi idrar aldı dedi pozitif ultrason yaptı dedi kese görünüyor bebek 6+2 günlük dediim kızım el sallıyor buradayım diye tam 2015 yılına girerken süpriz bir şekilde hayatımıza girdi o ilk ve son hamileligim oldu ilk başta hiç tedavi işine girmedik doğal akışına bırakmıştık birde kızım küçüktü aklıma gelmedi yeniden bir bebek neyse kızım 3 yaşına girdi anaokuluna başladı o zamandan bellidir uğraşıyorum iki aşılama üç tüp bebek sonuç elde var sıfır kızım hergün soruyor dedim kızım bazen bazı kişilerin kardeşi olmayabilir hayır diyor sen öyle diyorsun okulda herkesin kardeşi var kandıramadım dilerim Rabbim yüzümüze bakar tekrardan sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder artık zaten yeter yaşım aldı 36 evllendigimden belli çocuk oldu olmadıyla geçti Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olmaları
Amin amin inşallah İnan ki hem de ne zorluklar yaşadım onun için diyorum belirtilere takılmayın kızım da hiç belirti yoktu adet gecikmesi hariç Rabbim yeter ki ol desin vakti gelmişse önünde birşey duramaz dilerim herkese umut olabiliriz inşallahNe güzel mucizedir ya resmen yaşadım seninle birliktebak sende burda çocuğu olmayanların umudusun. Tedaviyle olmayip kendiliğinden gelen bir umut oluyor. Burda herkesin çocuğu olsun olmasın ayni zorlukları yaşıyoruz sonuçta bu yüzden herkesin birbirini anlayışla karşılamasını dilerim aynen Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu kimsenin kucağını boş bırakmasın.. herkese duacıyız burdan. Bak gör sabah tek tek duyucaz burdan bol bol pozitifleri
Canım ya umarım en kısa zamanda hemen geçer opu ve bebeklerini almak için gün sayarız sana daRica ederim canım İnan ki sizi pozitif görünce kendim sanki olmuşum gibi mutlu oluyorum inşallah canım güzel haberler gelirsin evet güncelledim durumunu çok şükür iki kişi pozitif oldu darısı hepimizin başına inşallah ben 4. Tüp bebek için yeniden Opu olacağım regl bekliyorum süreçlerimi sizinle paylaşacağım nasip olursa inşallah Amin Ecmain inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı güzel evlatlarımıza kavuşalım inşallah
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz bu haberle seviniriz bu seneBence biraz bekle. Internettede okudum videolar izledim transfer sonrası iki gün yani 48saat embriyo yer buluyor tutunmak için ve eğer tutunma başarılı olduysa hemen BetaHCG değerimiz yükselmiyor o sebepten doktorlar 10-12 gün sonraya test yapın diyorlar.
İnşallah ikiside sağlıkla tutunur ve ikiz bebiş haberi duyarız senden
Evet değil mi tüp bebeğe başladığımdan beri ben de öyleyim ne garipCanım bende bu ay adetle birlikte transfer aşamasına geçicem inşallahson bir haftam bakalim ömrümde ilk defa dört gözle adet olmayı beklıyorum kendi kendime diyorum yüce rabbim srn nelere kadirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?