- 2 Mart 2025
- 27
- 38
- 3
- 28
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.041
Aynen doğru valla rahmimde sızlama var diğerdelerinde hiç bişi hissetmedim bunda sızlama var acaba ilaçlardanmıEvet öyle işlerini yaparsın bende yemeğim falan mecbur yapıyordum çok ağır işler sadece yapmıyordum nasibi varsa ne yap et o bebiş tutunur Allah’ın izniyle nasip yoksa uzan kalkma uzandığın yerde gider onun için çok kasmamak gerekiyor
İlaçlardan kaynaklı da olabilir bebek yerleşincede kramplar olabiliyor rahim yer açıyor bebek için dilerim bebişlerin yerleşiyordur Allah’ın izniyle inşallahAynen doğru valla rahmimde sızlama var diğerdelerinde hiç bişi hissetmedim bunda sızlama var acaba ilaçlardanmı
Öncesini bilmiyorum ama sanırım yasak değil. Transfer sonrası da sanırım ilk üç gün yasak sonra serbest ama riskli dönem olduğu için bence istemeyeceksin daha doğrusu riske atmak istemezsin bence.Kızlar transfer döneminde öncesi veya sonrasında cinsellik yasak mı
Valla bizde öncesinde yasak başladı 1 aydır ilişki yok bizde adete girdiğin an yasak başlıyor adet olduktan 23 gün sonra transfer ettiler bana 6. Güne giricem yarınKızlar transfer döneminde öncesi veya sonrasında cinsellik yasak mı
Bizde hiç o dönemde yapmadık riske atmak istemedik iki taraflı yumurtalar büyüyünce zaten ağrı oluyor ister istemez ilişki aklına gelmiyor inan ki o kadar emek veriyom ben konuda risk almayı sevmiyorumÖncesini bilmiyorum ama sanırım yasak değil. Transfer sonrası da sanırım ilk üç gün yasak sonra serbest ama riskli dönem olduğu için bence istemeyeceksin daha doğrusu riske atmak istemezsin bence.
Sonuçta ilk denemede pozitifi yakalasan bile zorlu bir süreç
İnş bana sımsıkı sarılırlar bu seferİlaçlardan kaynaklı da olabilir bebek yerleşincede kramplar olabiliyor rahim yer açıyor bebek için dilerim bebişlerin yerleşiyordur Allah’ın izniy
Bizde öyle inan ki insanın aklına bile gelmiyor yeter ki pozitif olsun diyorsunValla bizde öncesinde yasak başladı 1 aydır ilişki yok bizde adete girdiğin an yasak başlıyor adet olduktan 23 gün sonra transfer ettiler bana 6. Güne giricem yarın
Amin amin inşallah canım ben inanıyorum Allah’ın izniyle olucak bu seferİnş bana sımsıkı sarılırlar bu sefer
Aynen öyle vallahi hiç aklıma bile gelmediBizde öyle inan ki insanın aklına bile gelmiyor yeter ki pozitif olsun diyorsun
Hangisinde ruhun daha rahat edecekse öyle yap canım sen en iyisini bilirsin bebişin ve kendin için saydım bende günde 12 ilaç 2 iğne var bu günlerin mükafatını görelim Allahın izni ileBana da günlük 2-2,5 lt suyu içebilirsen ve kabız olmazsan tutabilirsin dedi ama ben zorlanmaya başladım sanki; orucu bırakmak da içimden gelmiyor. Oruçluyken çok huzurluyum.. Ahh bilemedim bende..
Amin inşallah özlemim nasılsın durumun iyimisin inşallahHangisinde ruhun daha rahat edecekse öyle yap canım sen en iyisini bilirsin bebişin ve kendin için saydım bende günde 12 ilaç 2 iğne var bu günlerin mükafatını görelim Allahın izni ile
Bu yoruma bayıldımDün eşime “Türkiye şartlarına göre fazla pozitif bir ortam” dedim
Pozitif misinizBenim yarın tekrar kan vermem gerekiyor, halsiz düşerim diye Salı başlayacağım inşallah, doktorum tutabilirsin artık dedi. Ama gözümde gerçekten büyüdü oruç, çok su içmeye ve bir şeyler yemeye alıştım şu aralar
Hamd olsun canım iyiyimAmin inşallah özlemim nasılsın durumun iyimisin inşallah
Bu konuda böyle düşünen ben tek değilmişim hemfikiriz seninle bende bugün kendi kendime dedim ne güzel pozitif insanlarla Rabbim beni karşılaştırdı inan ki kalpBu yoruma bayıldımbence hepimiz damdan düştüğümüz için halden anlıyrıuz bu gurubun enerjisi çok yüksek bir de dikkatimi çeken bir durum var bazı gruplar da yazışmalarda negatifle sonuçlanınca seni hiç sallamayıp sadece pozitif olanlarla ilgileniliyor bence tam tersi olmalı
Oy oy çok geçmiş olsunHamd olsun canım iyiyimazıcık oksopar dan kaynaklı morarmalar başladı bugün hastaneyi arayıp pazar günü test normal gün gibi iki saatte çıkar mı diye insanları darladım hahaha
Canım bugün stabildi iftara gittikOy oy çok geçmiş olsundilerim bugünlerde gelir geçer ben dedim Özlem bugün gelmedi kim bilir yine ne macera yaşadı
Evet ama öyle ben bir grupta çok alındım saydırdım millete de hahahaAy canım beni güldürdün negatif olmuş artık onla işi yok
Afiyet şifa olsun inşallah bebişinle sana öyle inan ki sizinle beraber çok pozitifim şu anCanım bugün stabildi iftara gittikdışarıda iğne serime bir yenisini daha kattım pozitif olalım zaten hayatta takacak negatif bir sürü değişken var biz birbirimizi anlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?