- 4 Aralık 2024
- 1.461
- 1.045
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.001
Ben bazı zamanlar da adetim geldi diye üzülürdüm gebelik oluşmadığı için tedavi vakti diyordum bir gün geçmesin gelince seviniyordumCanım bende bu ay adetle birlikte transfer aşamasına geçicem inşallahson bir haftam bakalim ömrümde ilk defa dört gözle adet olmayı beklıyorum kendi kendime diyorum yüce rabbim srn nelere kadirsin
Ha o zaman iyi en azından yalnız hissetmezsin kendini ne güzel canımYok onlarda Türkiye’de.
Giriş çıkış yapıyorlar bi 1-2ay kalıyorlar Almanya’da ger dönüyorlar
Bi kız kardeşim var Almanya’da
Valla bu devirde tanıdığının iyiliğini isteyen, hasetlenmeyen, herkes için dua eden bir burasi var benceLekelenme olmasa bile sakın tedirgin olmayın bazılarında yerleşme kanaması olmuyor
inşAllah canımburası çok güzel oldu birbirimize o kadar iyi şeyler aşılıyoruz ki
Her ne kadar aklımızın bir köşesinde arabalar olsa bile burası çok iyi oldu ve buradaki arkadaşlar herkes herkese destek elinden geldiği kadarıyla.
Hepimiz aynı yol olmasana benzer yollarda mücadele ediyoruz hedefimiz aynı.
Hepimiz çocuk haberiyle müjdelenmek ve arkadaşlarımızın o müjdeli haberleriyle mutlu oluyoruz
Valla bu devirde tanıdığının iyiliğini isteyen hasetlenmeye herkes için dua eden bir burasi var bence
Ay hadi güzel haberlerle gel inşallahArkadaşlarında dediği gibi yerleşme kanaması herkeste olmuyor ben oldu 7. Gün ama bugün 10. Gün ve 3 günden beri dediğim gibi hiç bir belirti yok ne ağrı ne kasılma göğüslerim bile şiş değil o derece , o yüzden kafam çok karışık ama yarın sabah bi test vereyim olumlu olumsuz yaşadığım şeyleri anlatırım
Aynı durumdayiz baksanaBen bazı zamanlar da adetim geldi diye üzülürdüm gebelik oluşmadığı için tedavi vakti diyordum bir gün geçmesin gelince seviniyordum
Gün gelir adet olduğumuza bile seviniyoruz vay beAynı durumdayiz baksana
Rabbim hayırlısıyla pozitifle gelmeni nasip etsin inşallahYarın test günüm bana dua edin
Gerçekten bak geçen ay son opum du. Adet olmayi bekliyordum ki transfer sürecine geçeyim adet olur olmaz bende bir gülme tuttu. Vallahi aslinda durumumuz karışık ama bu tüp bebek neredeyse profesör yapicak biziGün gelir adet olduğumuza bile seviniyoruz vay betedavi aksaması olmaması için adetlerin gelişi çok önemli efenim ben lekeyi gördüğüm an eşime diyordum çok şükür âdetlerim başladı hemen tüp bebek yerini ara bildir adet olduğum için sevineceğimi bilmezdim. Tüp bebek sagolsun ona da şükretmemizi ögretti
Aminnnn canım benimRabbim hayırlısıyla pozitifle gelmeni nasip etsin inşallah
Daha opu döneminde değilsin dene herşeyi vallaKızlar benim tek tüple normal hamile kalma şansım %5 dedi doktorum sperm faktörü ve benim durumumu göz önüne alarak ve benim hâlâ ovulasyon takibi yapmamtüm tuşlara bastım nerde şans dönerse
Valla eşim, doktorum bu sefer kimse bilmiyorBu sürecinizi siz kimlere söylediniz? Kimler biliyor veya bilmiyor?
Bu test evde yapilan kaset testse şuan çok erken. Şimdiden moralini bozup stres yapma lütfen. Bir kaç gün sonra tekrarla bencekızlar test yapmıycam diyordum kendime ama yaptım dayanamadım
6.gün negatif çıktı çok mu erken yaptım ben
bir çok kişi 6.gün silik çizgi ile de olsa öğrenmişüzülsem mi bilemedim de
Evet erken gebelik testi yaptım çoğu kişi Silikte olsa görünce şansımı denemek istedimBu test evde yapilan kaset testse şuan çok erken. Şimdiden moralini bozup stres yapma lütfen. Bir kaç gün sonra tekrarla bence
Bana da günlük 2-2,5 lt suyu içebilirsen ve kabız olmazsan tutabilirsin dedi ama ben zorlanmaya başladım sanki; orucu bırakmak da içimden gelmiyor. Oruçluyken çok huzurluyum.. Ahh bilemedim bende..Ben tutamıyorum canım ilaçlar ve iğneler ağır gelir ayarlayamayız dedi doktorumhiç ramazan ruhu oluşmadı bu sene bende o yüzden
Benim de 3 defa kullandığım ilaçlar var, sahur iftar arası bölebilirsin dedi doktorum. Size kabızlıkla ilgili uyarılarda bulunuldu mu acaba?Günde 3 defa kullanmam gereken ilaçlar var o yüzden tutamıyorum bende
Yaa bende her sabah heyecanla bugün pozitif haberi gelecek mi kızlardan hadi bismillah diyerek giriyorum burayaAyy canım senin sonucu öğrenmek için baktım yarın sabah erkenden verne meraklıyız yalnız benim de haftaya pazara denk geliyor test günüm
Kesinlikle katılıyorum bu dediğineValla bu devirde tanıdığının iyiliğini isteyen, hasetlenmeyen, herkes için dua eden bir burasi var bence
bende öyleydim. Eşim izine gelip gittikten sonra test yapmaya başlıyordum ama hep hüsran, opu dan sonra ikinci adetim bir kaç gün gecikti hemen evham yaptım niye adet olmadım diyeBen bazı zamanlar da adetim geldi diye üzülürdüm gebelik oluşmadığı için tedavi vakti diyordum bir gün geçmesin gelince seviniyordum
en iyisi en iyisi gerçektennnValla eşim, doktorum bu sefer kimse bilmiyor
evde yapılan test ise şu an erkendin moralini bozma, herkeste farklı yüksel,yor Beta değerikızlar test yapmıycam diyordum kendime ama yaptım dayanamadım
6.gün negatif çıktı çok mu erken yaptım ben
bir çok kişi 6.gün silik çizgi ile de olsa öğrenmişüzülsem mi bilemedim de
Canım biraz erken yapmışsın, beklesen daha iyi olur bence. Boş yere stres yapma şimdi yarın ola hayrolaEvet erken gebelik testi yaptım çoğu kişi Silikte olsa görünce şansımı denemek istedim
Salı sabahı tekrar denemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?