Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende bu ay adetle birlikte transfer aşamasına geçicem inşallah son bir haftam bakalim ömrümde ilk defa dört gözle adet olmayı beklıyorum kendi kendime diyorum yüce rabbim srn nelere kadirsin
Ben bazı zamanlar da adetim geldi diye üzülürdüm gebelik oluşmadığı için tedavi vakti diyordum bir gün geçmesin gelince seviniyordum

Valla bu devirde tanıdığının iyiliğini isteyen, hasetlenmeyen, herkes için dua eden bir burasi var bence

Son düzenleme:
Ay hadi güzel haberlerle gel inşallah

Aynı durumdayiz baksana
Gün gelir adet olduğumuza bile seviniyoruz vay be tedavi aksaması olmaması için adetlerin gelişi çok önemli efenim ben lekeyi gördüğüm an eşime diyordum çok şükür âdetlerim başladı hemen tüp bebek yerini ara bildir adet olduğum için sevineceğimi bilmezdim. Tüp bebek sagolsun ona da şükretmemizi ögretti

Gerçekten bak geçen ay son opum du. Adet olmayi bekliyordum ki transfer sürecine geçeyim adet olur olmaz bende bir gülme tuttu. Vallahi aslinda durumumuz karışık ama bu tüp bebek neredeyse profesör yapicak bizi

kızlar test yapmıycam diyordum kendime ama yaptım dayanamadım
6.gün negatif çıktı çok mu erken yaptım ben
bir çok kişi 6.gün silik çizgi ile de olsa öğrenmiş üzülsem mi bilemedim de

Bu test evde yapilan kaset testse şuan çok erken. Şimdiden moralini bozup stres yapma lütfen. Bir kaç gün sonra tekrarla bence

Ben tutamıyorum canım ilaçlar ve iğneler ağır gelir ayarlayamayız dedi doktorum hiç ramazan ruhu oluşmadı bu sene bende o yüzden
Bana da günlük 2-2,5 lt suyu içebilirsen ve kabız olmazsan tutabilirsin dedi ama ben zorlanmaya başladım sanki; orucu bırakmak da içimden gelmiyor. Oruçluyken çok huzurluyum.. Ahh bilemedim bende..

Ayy canım senin sonucu öğrenmek için baktım yarın sabah erkenden ver ne meraklıyız yalnız benim de haftaya pazara denk geliyor test günüm
Yaa bende her sabah heyecanla bugün pozitif haberi gelecek mi kızlardan hadi bismillah diyerek giriyorum buraya Bu özel anları sizinle takip etmek çok güzel canlar

Valla bu devirde tanıdığının iyiliğini isteyen, hasetlenmeyen, herkes için dua eden bir burasi var bence
Kesinlikle katılıyorum bu dediğine
Ben bazı zamanlar da adetim geldi diye üzülürdüm gebelik oluşmadığı için tedavi vakti diyordum bir gün geçmesin gelince seviniyordum
bende öyleydim. Eşim izine gelip gittikten sonra test yapmaya başlıyordum ama hep hüsran, opu dan sonra ikinci adetim bir kaç gün gecikti hemen evham yaptım niye adet olmadım diye
Valla eşim, doktorum bu sefer kimse bilmiyor
en iyisi en iyisi gerçektennn
evde yapılan test ise şu an erkendin moralini bozma, herkeste farklı yüksel,yor Beta değeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…