Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım benim çok doğru demişsin aslında negatif olan teselliye morale ihtiyacı oluyor ama ne yazık ki onlar arada kaynıyor görünmüyor bile Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin cümlemize inşallah

Selam kızlar bugun transferimin dokuzuncu günüydü dayanamadım az once test aldık. Yaptım ama tek çizgi moralim daha cok bozuldu.içimde zaten hep negatif olacak hissiyatı vardı. Çok kötü oldum ama negatifi görünce

Aleyküm selam canım kaçıncı gün embriyosuydu acaba

Arkadaşım bence test gününü bekle senşn 12 gün test vermen gerekmiyor mu dördüncü gün olunca ayrıca kaç tane arkadaşımız yazdı bak aynı marka testi aynı gün yapmışlar biri pozitif biri negatif çıkmış bebişi strese sokma sağlıkla tutunsun annesine

Amin, inşallah ama çok az silik de olsa çıkardı muhakkak dokuz gün oldu
Ne zaman kan test günün biliyorum bir umut için çizgi bekliyorsun ama bazen emin ol çoğunun testte bile çıkmıyor birkaç kişinin okudum burada hatta bir bayanı takip ediyorum o da tüp bebek yapmıştı evde iki adet test yapmış negatif moralini çok bozmuş sonrada kan test gününde moralsiz gitmiş sonuç çıkıyor pozitif bunu sonradan anlattı çok şükür doğum yaptı darısı bizlerin başına bunu anlatmamın sebebi sana umut olsun diye dilerim senin de öyle olur inşallah Rabbim oldurmayanı oldursun inşallah Amin

İdrarda çıkmaya bilir hatta kanda yüksek mesela 100 değerleri görüp idrarda yine çıkmayan var.
Testler yanılta biliyor üzmeyin kendinizi kan tahlilini bekleyin

Akşamüstüden beri inanılmaz regli sancım başladı ve yine hafif lekelenme yaşadım normal de bugün regli günümdü kafamda bin bir çeşit soru
Canım moralini bozma gebelikte aynı regl olacak gibi sancı kramplar oluyor kahverengi leklenmeyse korkma dinlen canım yarın inşallah rabbim yüzünüze baksın güzel haberlerle gelirsin inşallah

Allah razı olsun kızlar ,inşallah 12snde kan testi vermeye gittiğimde güzel haberler alırım . Üç gün sonra kan testim var
Az kalmış canım bak doktorların bir bildiği var ki ileri tarihler veriyorlar kesin sonuç almak için evde bile test önermiyorlar böyle moralin bozulur diye sakın umudunu kaybetme moralini yüksek tut

Bana da opu öncesi perhis demişlerdi. Cinsellik kesinlikle yasaktı. Opu sonrasi da zaten enfeksiyon riskine karşı antibiyotik kullandığımdan bir hafta kadar biz yanaşmadik. Dediğin gibi kafa dolu olunca aklina gelmiyor insanın en azindan bizim gelmedi. ilk transferden sobra da 14 gün her ihtimale karşı olmadi sonrasi hamilelik doğum derken biz baya bir perhiz yapmıştık

Bizde öyle benim eşim bu konuda çok pimpiriklidir doktor yasak katmasa bile yanaşmaz İnan ki iğneler şişkinlik derken ben birde hep yumurta oluşacak mı döllenecek mi düşünmekten o iş aklımıza bile gelmiyordu zaten Opudan sonra kesin yok enfeksiyon olmaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…