- 4 Aralık 2024
- 1.461
- 1.045
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.061
Amin canım benim çok doğruEvet ama öyle ben bir grupta çok alındım saydırdım millete de hahahainsan güzele çabuk alışıyor negatifin ne demek olduğunu unutıyor yada önemsemiyor ama dikkatten kaçan birşey var ki en doğrusunu Rabbim bilir
Evet, çok şükür. Allah tamamına erdirir inşallahPozitif misiniz
Aleyküm selam canım kaçıncı gün embriyosuydu acabaSelam kızlar bugun transferimin dokuzuncu günüydü dayanamadım az once test aldık. Yaptım ama tek çizgi moralim daha cok bozuldu.içimde zaten hep negatif olacak hissiyatı vardı. Çok kötü oldum ama negatifi görünce
4. Gün embriyosu ve doktor kalitesi herseyi çok iyi dedi . Taze transfer edildiAleyküm selam canım kaçıncı gün embriyosuydu acaba
Moralinizi bozma canım kan test gününü bekle bazen idrara geç yansıyor dilerim sana süpriz olur kan da öğrenirsin Allah’ın izniyle inşallah4. Gün embriyosu ve doktor kalitesi herseyi çok iyi dedi . Taze transfer edildi
Amin, inşallah ama çok az silik de olsa çıkardı muhakkak dokuz gün olduMoralinizi bozma canım kan test gününü bekle bazen idrara geç yansıyor dilerim sana süpriz olur kan da öğrenirsin Allah’ın izniyle inşallah
Akşamüstüden beri inanılmaz regli sancım başladı ve yine hafif lekelenme yaşadım normal de bugün regli günümdü kafamda bin bir çeşit soruAy hadi güzel haberlerle gel inşallah
Arkadaşım bence test gününü bekle senşn 12 gün test vermen gerekmiyor mu dördüncü gün olunca ayrıca kaç tane arkadaşımız yazdı bak aynı marka testi aynı gün yapmışlar biri pozitif biri negatif çıkmış bebişi strese sokma sağlıkla tutunsun annesineSelam kızlar bugun transferimin dokuzuncu günüydü dayanamadım az once test aldık. Yaptım ama tek çizgi moralim daha cok bozuldu.içimde zaten hep negatif olacak hissiyatı vardı. Çok kötü oldum ama negatifi görünce
Ne zaman kan test günün biliyorum bir umut için çizgi bekliyorsun ama bazen emin ol çoğunun testte bile çıkmıyor birkaç kişinin okudum burada hatta bir bayanı takip ediyorum o da tüp bebek yapmıştı evde iki adet test yapmış negatif moralini çok bozmuş sonrada kan test gününde moralsiz gitmiş sonuç çıkıyor pozitif bunu sonradan anlattı çok şükür doğum yaptı darısı bizlerin başına bunu anlatmamın sebebi sana umut olsun diye dilerim senin de öyle olur inşallah Rabbim oldurmayanı oldursun inşallah AminAmin, inşallah ama çok az silik de olsa çıkardı muhakkak dokuz gün oldu
Duphalac diye bir şurup var bana doktorum onu verdi zararı yokmuş günde 2 sefer kullan dedi hiç bir sorun yaşamadım deneyebilirsiniz benceBenim de 3 defa kullandığım ilaçlar var, sahur iftar arası bölebilirsin dedi doktorum. Size kabızlıkla ilgili uyarılarda bulunuldu mu acaba?
İdrarda çıkmaya bilir hatta kanda yüksek mesela 100 değerleri görüp idrarda yine çıkmayan var.Selam kızlar bugun transferimin dokuzuncu günüydü dayanamadım az once test aldık. Yaptım ama tek çizgi moralim daha cok bozuldu.içimde zaten hep negatif olacak hissiyatı vardı. Çok kötü oldum ama negatifi görünce
Canım moralini bozma gebelikte aynı regl olacak gibi sancı kramplar oluyor kahverengi leklenmeyse korkma dinlen canım yarın inşallah rabbim yüzünüze baksın güzel haberlerle gelirsin inşallahAkşamüstüden beri inanılmaz regli sancım başladı ve yine hafif lekelenme yaşadım normal de bugün regli günümdü kafamda bin bir çeşit soru
Kahverengi canım , az kaldı bakalım dua ediyorum hepimiz içinCanım moralini bozma gebelikte aynı regl olacak gibi sancı kramplar oluyor kahverengi leklenmeyse korkma dinlen canım yarın inşallah rabbim yüzünüze baksın güzel haberlerle gelirsin inşallah
Az kalmış canım bak doktorların bir bildiği var ki ileri tarihler veriyorlar kesin sonuç almak için evde bile test önermiyorlar böyle moralin bozulur diye sakın umudunu kaybetme moralini yüksek tutAllah razı olsun kızlar ,inşallah 12snde kan testi vermeye gittiğimde güzel haberler alırım . Üç gün sonra kan testim var
Amin canım Rabbim dualarımızı kabul eylesin senden güzel haberler bekliyoruz inşallah doktorunla da görüş pozitif olunca kanama durumunu ona göre önlem alınır inşallahKahverengi canım , az kaldı bakalım dua ediyorum hepimiz için
Amin doktorunuz oruç tutmanıza izin vermesine şaşırdım genelde vermezler.Evet, çok şükür. Allah tamamına erdirir inşallah
Bana da opu öncesi perhis demişlerdi. Cinsellik kesinlikle yasaktı. Opu sonrasi da zaten enfeksiyon riskine karşı antibiyotik kullandığımdan bir hafta kadar biz yanaşmadik. Dediğin gibi kafa dolu olunca aklina gelmiyor insanın en azindan bizim gelmedi.Yumurta toplamadan sonra birkaç gün yasak ama benim yumurtalar büyüdügü zaman çok ağrı oluyor biz hiç cinsellik yaşamadık ve zaten yumurta toplanınca da birkaç gün yasak ben taze transfer olmuştum yine yapmadıktest günüm belli olana kadar sonrası negatifse devamke ama pozitif olunca da yapmamıştım o kadar emek verdim risk almak istemedik emin ol aklına bile gelmiyor o dönemde çünkü kafan dolu süreç nasıl ilerleyecek diye tabi herkesin farklı olabilir
Bizde öyle benim eşim bu konuda çok pimpiriklidir doktor yasak katmasa bile yanaşmazBana da opu öncesi perhis demişlerdi. Cinsellik kesinlikle yasaktı. Opu sonrasi da zaten enfeksiyon riskine karşı antibiyotik kullandığımdan bir hafta kadar biz yanaşmadik. Dediğin gibi kafa dolu olunca aklina gelmiyor insanın en azindan bizim gelmedi.ilk transferden sobra da 14 gün her ihtimale karşı olmadi sonrasi hamilelik doğum derken biz baya bir perhiz yapmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?