Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben transfer olduğundan beri kuru öksürük var yani gıcık oluyor buğazım bugünde çok kötü öksürdüm şimdi kasıklarım ağrıyor birşey olmuşmudur ya
Hiç birşey olmaz Allah’ın izniyle bende tüp bebekle hamile kaldığımda yazın ortasında grip oldum öksürük vardı hep korkuyordum ama doktorum sıkıntı olmayacağını söyledi bol bol uzan dinlen çok ağır işler yapmaktan kaçın en azından durumun belli oluncaya kadar

Öyle öyle daha bazı kesimler tüp bebeği aşamamış inşallah pozitifle sonuçlanır bebeğin üç aylık olana kadar söyleme inan ki çok konuşulunca da ben göze geldiğine inanıyorum demezler bu ne zorlukla bebeği elde etmiş aa hamile falan fistan sana isim bile bulmaya çalışırlar

Ayyy evet evet bende çok inanıyorum göze nazara ama nasip olursa ben üç ay beklemeyeceğim
Dış gebeliğimde bekleyecektim eşimin ailesinden söylememiştik önce keseyi görelim sonra kalp atışına yaklaşırken söyleriz demiştik oda nasip olmadı
Bu sefer söylemeyi düşünüyorum ama bilmiyorum o anki hislerime bağlı

İnşallah canım olsun Allah’ın izniyle o an ki duygularıyla hareket edersin bende dış gebelikte herkes duydu öncesi eşim heyecandan annesi gile söyledi söyleme dedim en azından keseyi görelim ne olmuş bilsinler sevinsinler şimdi kendisi diyor doğum olana kadar saklayalım benim ailem Türkiyedd kaynana tarafı da ben söylemeyene kadar bilmezler tabi buradaki akrabalar bilmediği sürece

Yurt dışında nerdesin

Canim bu zorlu yolda doktor da önemli tabi yeterki farkli teknikleri denesin ve en iyi tedaviyi uygulasin tedavinin yarisi bizim vücudumuza bagliysa gerisinin doktorun bilgisi diye düşünüyorum. Ama tabi ki ilk önce Allah'ın takdiri. Ama ben gercekten inanıyorum ilerleyebiliyorken güzel emriyolarla hamiş kalacaksın bence. Hani motivasyon olsun diye demiyorum gerçekten bak. Şimdilik biseyler ters gidiyor olabilir ama iyisi de olmayacak değil bence

Canim bu zorlu yolda doktor da önemli tabi yeterki farkli teknikleri denesin ve en iyi tedaviyi uygulasin tedavinin yarisi bizim vücudumuza bagliysa gerisinin doktorun bilgisi diye düşünüyorum. Ama tabi ki ilk önce Allah'ın takdiri. Ama ben gercekten inanıyorum ilerleyebiliyorken güzel emriyolarla hamiş kalacaksın bence. Hani motivasyon olsun diye demiyorum gerçekten bak. Şimdilik biseyler ters gidiyor olabilir ama iyisi de olmayacak değil bence

Amin amin inşallah canım benim Allah razı olsun güzel dileklerin için ağzın bal yesin inşallah önce Allah sonra doktorların eline kaldık dilerim herşey sağlıklı çok güzel olur

Yaaa çok teşekkür ederim canım umarım öyle olur. Sen ne durumdasın kuzum hangi aşamadasın. Umarım bu mübarek ayda Rabbim gönlindekini yaşamayı nasip eder sana da
Canım bende bu ay adetle birlikte transfer aşamasına geçicem inşallah son bir haftam bakalim ömrümde ilk defa dört gözle adet olmayı beklıyorum kendi kendime diyorum yüce rabbim srn nelere kadirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…