- 4 Aralık 2024
- 1.461
- 1.034
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
Evet canım bebeğin tutunması için kan dolaşımı çok önemli hareketsiz kalmakta iyi değil herşey dozunda iyi hoplama zıplama olmadığı sürece bir sıkıntı olmaz inşallahAh süper, benim aklıma gelmemişti dün eşim sordu acaba sorun olur mu araba kullanacaksın dedi
Bende dedim bir sorun olacağını düşünmüyorum
Birde evet hareketnyürüyüş gerekli sanırım kan dolaşımı için
Hayırlı olsun canımGerçekleşti canım çok şükür
aaayyy çok sevindimKızlar, grubun ilk pozitif sonucu bendenAllahım inşallah bu süreci sağlıkla tamamlamayı da nasip eder. Darısı hepinize inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Amin.
baş ağrısı mide bulantısı ve yanması gibi yan etkileri oluyormuş. Bende olmadı.Perşembe günü belli olacak transfer günüm günde 3 estrofem kullanıyorum ama aşırı baş ağrısı yapıyor bu normal mi yaşayan oldu mu
yaaa hadi imşAllah nasip olur hepimizeArkadaşlar dün gece rüyamda 6-7 aylarında beyaz tenli etli butlu gülümseyen bir erkek bebek gördüm, çok duygulandımhepimize sağlıklı, mutlu bebekler nasip olur inşallah
Ben zaten evden çalışıyorum 8-17 genelde hep oturuyorum arada bir evi turlarım artık nasipseEvet canım bebeğin tutunması için kan dolaşımı çok önemli hareketsiz kalmakta iyi değil herşey dozunda iyi hoplama zıplama olmadığı sürece bir sıkıntı olmaz inşallah
Amin canim hepimizin yüzü gülsün inşallahHaklısın canım benim öyle bir hayalim varAllah hepimizin kalbindekinden daha güzellerini tez zamanda versin
Bu şekilde transfere geçeceğiz dedi doktoİnşallah güzel haberler alırsın moralini yüksek tutiyi düşün iyi olsun
O zaman iyiHayırlı olsun canıminşallah pozitif haberinizde alırız
aaayyy çok sevindimgözünüz aydıııınnn
baş ağrısı mide bulantısı ve yanması gibi yan etkileri oluyormuş. Bende olmadı.
yaaa hadi imşAllah nasip olur hepimize
Ben zaten evden çalışıyorum 8-17 genelde hep oturuyorum arada bir evi turlarım artık nasipse
Yaaa canım çok sevindimKızlar, grubun ilk pozitif sonucu bendenAllahım inşallah bu süreci sağlıkla tamamlamayı da nasip eder. Darısı hepinize inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Amin.
Bugün gittin mi kontrole rahim kalınlığın nasıldı inşallah güzel olur transfer ne zaman planlanıyor hayırlısıyla inşallahBu şekilde transfere geçeceğiz dedi dokto
Çok şükür devamı gelsin inşallah darısı biz bekleyenlerin başına olsun inşallahYaaa canım çok sevindimRabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsin bütün aşamalarının haberini ver lütfen bu topik ilk hamiş haberini verdi ya
Aleyküm selamSelam güzel arkadaşlarım. Görünce yazmak istedim. Kadınlar gününüzü kutluyorum öncelikle4-5 aylık bir süreçten sonra 17 ocakta transferimi oldum,İkizlerimi bekliyorum inşallah hepiniz için de dua ediyorum bir damdan düşen olarak. Sevgiler
6.7 - 6.8 çıktı canım. Doktor demek ki normalin buymuş daha fazla kalınlaşmıyor dedi. Cuma gününe transfer tarihi verdi bugün progesteron değeri sonucu aldı hayırlısıyla cuma 10 da bebeklerime kavuşacağım inşallah bana dua edin ben bu gruptaki herkese ediyorum her günBugün gittin mi kontrole rahim kalınlığın nasıldı inşallah güzel olur transfer ne zaman planlanıyor hayırlısıyla inşallah
Yok, pazartesi transferAmin canım inşallah dilerim rüyan gerçek olur Allah’ın izniyle pazartesi günü mü test sonucun inşallah
Yaa bak Buda bir tecrübe yani rahim kalınlığı bile herkeste değişiyor yani illaki şu kalınlıkta bu değerde olacak diye bir şey yok6.7 - 6.8 çıktı canım. Doktor demek ki normalin buymuş daha fazla kalınlaşmıyor dedi. Cuma gününe transfer tarihi verdi bugün progesteron değeri sonucu aldı hayırlısıyla cuma 10 da bebeklerime kavuşacağım inşallah bana dua edin ben bu gruptaki herkese ediyorum her gün
Dualarımız seninle kuzum dilerim sağlıcakla bebeklerini alıp gelirsin inşallah annesine sıkı sıkı tutunsunlar 9 ay boyunca inşallah Rabbim kavuştursun inşallah dilerim bu hasret özlem son bulur inşallah6.7 - 6.8 çıktı canım. Doktor demek ki normalin buymuş daha fazla kalınlaşmıyor dedi. Cuma gününe transfer tarihi verdi bugün progesteron değeri sonucu aldı hayırlısıyla cuma 10 da bebeklerime kavuşacağım inşallah bana dua edin ben bu gruptaki herkese ediyorum her gün
Evet canım tabloya baktım sonradan farkettimYok, pazartesi transfer
Benim test günüm nasipse 16 mart canım senin 5, gün embriyosu muyduAmin canım hayallerimiz gerçek olsun hep birlikte inşallah18 mart test günümü bekliyordum heyecanla . Sana da o günü mü verdi doktorun
Evet canım kan dolaşımı önemli sadece koy pantolon giyme bence ben o hatayı yaptım sert kumaştı iğne yerleri acıdı birazAh süper, benim aklıma gelmemişti dün eşim sordu acaba sorun olur mu araba kullanacaksın dedi
Bende dedim bir sorun olacağını düşünmüyorum
Birde evet hareketnyürüyüş gerekli sanırım kan dolaşımı için
Bende öyle sürekli kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Vücut ısım dengesiz bazen çok sıcak basıyor onun dışında hiç belirtim yok, kendimi dinleyip duruyorumBenim test günüm nasipse 16 mart canım senin 5, gün embriyosu muydubir hafta kaldı teste diye seviniyorum her günü bir aktivitw buluyorum ki düşünmeyeyim
Benim de öyle bir üşüyüp bir sıcaklıyorum bazı doktorlar 10 bazıları 12 bekletiyor testi herhaldeBende öyle sürekli kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Vücut ısım dengesiz bazen çok sıcak basıyor onun dışında hiç belirtim yok, kendimi dinleyip duruyorum5. Gün embriyosu canım 3aa dediler kalitesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?