Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım bebeğin tutunması için kan dolaşımı çok önemli hareketsiz kalmakta iyi değil herşey dozunda iyi hoplama zıplama olmadığı sürece bir sıkıntı olmaz inşallah

Gerçekleşti canım çok şükür
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif haberinizde alırız
Kızlar, grubun ilk pozitif sonucu benden Allahım inşallah bu süreci sağlıkla tamamlamayı da nasip eder. Darısı hepinize inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Amin.
aaayyy çok sevindim gözünüz aydıııınnn
Perşembe günü belli olacak transfer günüm günde 3 estrofem kullanıyorum ama aşırı baş ağrısı yapıyor bu normal mi yaşayan oldu mu
baş ağrısı mide bulantısı ve yanması gibi yan etkileri oluyormuş. Bende olmadı.
Arkadaşlar dün gece rüyamda 6-7 aylarında beyaz tenli etli butlu gülümseyen bir erkek bebek gördüm, çok duygulandım hepimize sağlıklı, mutlu bebekler nasip olur inşallah
yaaa hadi imşAllah nasip olur hepimize
Evet canım bebeğin tutunması için kan dolaşımı çok önemli hareketsiz kalmakta iyi değil herşey dozunda iyi hoplama zıplama olmadığı sürece bir sıkıntı olmaz inşallah
Ben zaten evden çalışıyorum 8-17 genelde hep oturuyorum arada bir evi turlarım artık nasipse

O zaman iyi olur senin için evet sıkıntı olmaz ağır iş yapmadıgın sürece bir sıkıntı olmaz birde çok düşünmemek gerekiyor akışına bırakmak lazım dilerim annesine sıkı sıkı tutunur inşallah

Kızlar, grubun ilk pozitif sonucu benden Allahım inşallah bu süreci sağlıkla tamamlamayı da nasip eder. Darısı hepinize inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Amin.
Yaaa canım çok sevindim Rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsin bütün aşamalarının haberini ver lütfen bu topik ilk hamiş haberini verdi ya

Aleyküm selam güzel hamiş annemiz sagol canım senin de kadınlar günün kutlu olsun gözün aydın olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah dilerim vaktinde zamanında sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler Allah razı olsun senden dilerim bize de nasip olur sağlıcakla kal hayırlı sağlıklı güzel gebelikler geçirirsin inşallah

Bugün gittin mi kontrole rahim kalınlığın nasıldı inşallah güzel olur transfer ne zaman planlanıyor hayırlısıyla inşallah
6.7 - 6.8 çıktı canım. Doktor demek ki normalin buymuş daha fazla kalınlaşmıyor dedi. Cuma gününe transfer tarihi verdi bugün progesteron değeri sonucu aldı hayırlısıyla cuma 10 da bebeklerime kavuşacağım inşallah bana dua edin ben bu gruptaki herkese ediyorum her gün

Yaa bak Buda bir tecrübe yani rahim kalınlığı bile herkeste değişiyor yani illaki şu kalınlıkta bu değerde olacak diye bir şey yok
Önemli olan stressiz bu süreci geçirmek inşAllah hayırlısı ile transferini olur bebişe kavuşursun
Çift transfer mi tek mi senin?

Dualarımız seninle kuzum dilerim sağlıcakla bebeklerini alıp gelirsin inşallah annesine sıkı sıkı tutunsunlar 9 ay boyunca inşallah Rabbim kavuştursun inşallah dilerim bu hasret özlem son bulur inşallah

Amin canım hayallerimiz gerçek olsun hep birlikte inşallah 18 mart test günümü bekliyordum heyecanla . Sana da o günü mü verdi doktorun
Benim test günüm nasipse 16 mart canım senin 5, gün embriyosu muydu bir hafta kaldı teste diye seviniyorum her günü bir aktivitw buluyorum ki düşünmeyeyim

Evet canım kan dolaşımı önemli sadece koy pantolon giyme bence ben o hatayı yaptım sert kumaştı iğne yerleri acıdı biraz

Benim test günüm nasipse 16 mart canım senin 5, gün embriyosu muydu bir hafta kaldı teste diye seviniyorum her günü bir aktivitw buluyorum ki düşünmeyeyim
Bende öyle sürekli kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Vücut ısım dengesiz bazen çok sıcak basıyor onun dışında hiç belirtim yok, kendimi dinleyip duruyorum 5. Gün embriyosu canım 3aa dediler kalitesine

Benim de öyle bir üşüyüp bir sıcaklıyorum bazı doktorlar 10 bazıları 12 bekletiyor testi herhalde benim de beşinci gün 4aa bu embriyo skorunu da çok anlamıyorum sağlıkla tutunsun bebişleirmiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…