- 4 Aralık 2024
- 1.440
- 1.009
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
Ben o süreçlerde hiç kot pantolonEvet canım kan dolaşımı önemli sadece koy pantolon giyme bence ben o hatayı yaptım sert kumaştı iğne yerleri acıdı biraz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o süreçlerde hiç kot pantolonEvet canım kan dolaşımı önemli sadece koy pantolon giyme bence ben o hatayı yaptım sert kumaştı iğne yerleri acıdı biraz![]()
Evet canımm geldii bile pozitffff
MaşallahEvet canımm geldii bile pozitffffpzartesi ikinci testten sonra netleşicek nasip olursa
![]()
Evet canım prolutex igne , estrofem kullaniyorumEvet canım çok normal ilaç falan kullanıyormusun![]()
Şifa olsun inşallah canımEvet canım prolutex igne , estrofem kullaniyorum![]()
Çok teşekkür ederm canım bekleyen herkese inşallah pzarteside güzel çıkar sonucumm hepimizin istediği kolaylıkla nasıl olsun inşallah dualarım hepimizleMaşallahsübhanallah canım çok sevindim hayırlı olsun gözünaydın olsun inşallah dilerim sağlıcakla katlanarak artar bobette hanım da kan verdi onun da pozitif çıkmış çok şükür
Elhamdüllilah
![]()
Amin Allah razı olsun darısı bizlerin başına inşallah bahar ayı bize şansÇok teşekkür ederm canım bekleyen herkese inşallah pzarteside güzel çıkar sonucumm hepimizin istediği kolaylıkla nasıl olsun inşallah dualarım hepimizle![]()
Bilmiyorumki canım sende kaç tane transfer ettiler inş canım çok yorucu çünkü bu yol bide benim 3.cü denememCanım hoşgeldinAynı gün transfer olmuşuz
Allahım hepimizi güzel haberlerle sevindirsin. Bana test günü 15 Mart dediler sana neden 17 mart dediler? Cumartesiye geldiği için mi acaba?
![]()
pozitif mi canım 15 Mart diyordunCanım ben pozitif olacağını hissetmiştim. Hatta 2 embriyo transferi olmuştum. Rüyamda birinin tutmadığını gördüm, kan testinden sonraki ultrason muayenesinde doktoruma biri gitti hocam, biri kaldı dediğimde güldü, ne kadar eminsin hadi bir bakalım dedi ki gerçekten biri gitmiş biri tutmuştu. Doktor çok şaşırmıştı :) Ama ben sulu akıntı dışında da hiçbir belirti hissetmedim.
İnşallah bu sefer pozitif olur sağlıklı bir şekilde AminBilmiyorumki canım sende kaç tane transfer ettiler inş canım çok yorucu çünkü bu yol bide benim 3.cü denemem
Anladım inş bu seferde pozitif olurÖnceki transferini söylüyor o zaman pozitif olmuş şu an tekrardan yeni transfer olmu
Amin cümlemizin inşallah pozitifle sonuçlanır çok yoruldukAnladım inş bu seferde pozitif olur![]()
AminAmin cümlemizin inşallah pozitifle sonuçlanır çok yorulduk
Ay canım gülümsettin beni gerçekten belirti olmadan da pozitif oluyorBir de arkadaşlar bir şey daha eklemek isterim, belirti gerçekten aramayın, ya da arayın ama olmayınca üzülmeyinİnanın bana hiçbir belirtim yok, ne göğüsümde ne karnımda ne belimde. Ne bir ağrı oldu ne bir sancı. Hiçbir şey olmadı. O yüzden burada “belirti olmadan pozitif oluyor” yazan arkadaşlara inanın, ben inanmadım teselli olarak söylediklerini düşünüyordum
Ama gerçekten de sıfır belirtiyle de pozitif çıkabiliyormuş. Bu gerçekten akıl dışı bir süreç.
Dur canım bak arkadaşda yazmış belirtim yok ama bugün pozitif çıktı çok şükür darısı bizlere olsun inşallah sakın umudunu kaybetme dilerim bebişlerin sıkı sıkı tutunmuştur inşallahAminvalla ben hiç bişi hissetmiyorum transfer günü hariç bugün 4. Gün ne bilim hissetmiyorum hiç birşey Buda olmazsa psikolojikmen çöküşe geçicem
Bende anlamıyorum hepsi mucize bizim içinBenim de öyle bir üşüyüp bir sıcaklıyorum bazı doktorlar 10 bazıları 12 bekletiyor testi herhaldebenim de beşinci gün 4aa bu embriyo skorunu da çok anlamıyorum sağlıkla tutunsun bebişleirmiz
![]()
Çok iyi geçti hiç bir sıkıntı olmadı doktor çok iyi dedi embiriyo glue ve tutunma serumu yapıldı artı olarak çoktor hiçbir olumsuz bir şey söylemedi ama şimdi 2 negatif gördüm birde yıllardır yani 3 senedir hep negatifi görüyorum pozitif görmek nasıl birşey bilmiyorum o yüzden negatif gibi zannediyorumDur canım bak arkadaşda yazmış belirtim yok ama bugün pozitif çıktı çok şükür darısı bizlere olsun inşallah sakın umudunu kaybetme dilerim bebişlerin sıkı sıkı tutunmuştur inşallahdiğerleri tutunmadı mı yoksa nasıl geçmişti bir mahsuru yoksa
![]()
İnşallah bu sefer pozitif görürsün Allah’ın izniyle Rabbimin mucizeleri bitmez dilerim sana da gönlündekini nasip edecektir inşallah pozitif ol sakın moralini bozma rahat ol inşallah bu sefer dilerim bebişlerin seninledirÇok iyi geçti hiç bir sıkıntı olmadı doktor çok iyi dedi embiriyo glue ve tutunma serumu yapıldı artı olarak çoktor hiçbir olumsuz bir şey söylemedi ama şimdi 2 negatif gördüm birde yıllardır yani 3 senedir hep negatifi görüyorum pozitif görmek nasıl birşey bilmiyorum o yüzden negatif gibi zannediyorum