• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canımm geldii bile pozitffff ♥️pzartesi ikinci testten sonra netleşicek nasip olursa 😌😌
Maşallah 🧿 sübhanallah canım çok sevindim hayırlı olsun gözünaydın olsun inşallah dilerim sağlıcakla katlanarak artar bobette hanım da kan verdi onun da pozitif çıkmış çok şükür 🙌 Elhamdüllilah 🤲🤗

Maşallah 🧿 sübhanallah canım çok sevindim hayırlı olsun gözünaydın olsun inşallah dilerim sağlıcakla katlanarak artar bobette hanım da kan verdi onun da pozitif çıkmış çok şükür 🙌 Elhamdüllilah 🤲🤗
Çok teşekkür ederm canım bekleyen herkese inşallah pzarteside güzel çıkar sonucumm hepimizin istediği kolaylıkla nasıl olsun inşallah dualarım hepimizle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Çok teşekkür ederm canım bekleyen herkese inşallah pzarteside güzel çıkar sonucumm hepimizin istediği kolaylıkla nasıl olsun inşallah dualarım hepimizle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amin Allah razı olsun darısı bizlerin başına inşallah bahar ayı bize şans 🍀 getirdi dilerim böyle devam eder inşallah 🤲❤️

Canım hoşgeldin 🤗 Aynı gün transfer olmuşuz 🙂 Allahım hepimizi güzel haberlerle sevindirsin. Bana test günü 15 Mart dediler sana neden 17 mart dediler? Cumartesiye geldiği için mi acaba? 🙄
Bilmiyorumki canım sende kaç tane transfer ettiler inş canım çok yorucu çünkü bu yol bide benim 3.cü denemem

Canım ben pozitif olacağını hissetmiştim. Hatta 2 embriyo transferi olmuştum. Rüyamda birinin tutmadığını gördüm, kan testinden sonraki ultrason muayenesinde doktoruma biri gitti hocam, biri kaldı dediğimde güldü, ne kadar eminsin hadi bir bakalım dedi ki gerçekten biri gitmiş biri tutmuştu. Doktor çok şaşırmıştı :) Ama ben sulu akıntı dışında da hiçbir belirti hissetmedim.
pozitif mi canım 15 Mart diyordun

Önceki transferini söylüyor o zaman pozitif olmuş şu an tekrardan yeni transfer olmuş onun sonucu 15 Mart 🤗

Bir de arkadaşlar bir şey daha eklemek isterim, belirti gerçekten aramayın, ya da arayın ama olmayınca üzülmeyin 😃 İnanın bana hiçbir belirtim yok, ne göğüsümde ne karnımda ne belimde. Ne bir ağrı oldu ne bir sancı. Hiçbir şey olmadı. O yüzden burada “belirti olmadan pozitif oluyor” yazan arkadaşlara inanın, ben inanmadım teselli olarak söylediklerini düşünüyordum 😄😄🫶🏼🫶🏼Ama gerçekten de sıfır belirtiyle de pozitif çıkabiliyormuş. Bu gerçekten akıl dışı bir süreç.

Bir de arkadaşlar bir şey daha eklemek isterim, belirti gerçekten aramayın, ya da arayın ama olmayınca üzülmeyin 😃 İnanın bana hiçbir belirtim yok, ne göğüsümde ne karnımda ne belimde. Ne bir ağrı oldu ne bir sancı. Hiçbir şey olmadı. O yüzden burada “belirti olmadan pozitif oluyor” yazan arkadaşlara inanın, ben inanmadım teselli olarak söylediklerini düşünüyordum 😄😄🫶🏼🫶🏼Ama gerçekten de sıfır belirtiyle de pozitif çıkabiliyormuş. Bu gerçekten akıl dışı bir süreç.
Ay canım gülümsettin beni gerçekten belirti olmadan da pozitif oluyor 😂 normal gebelikte 6 haftadan sonra genelde ortaya çıkıyor yani kimisi hiç bilmez kimisi ağır geçirir ondan diyoruz belirtilere takılmayın

Amin 🙏🏻 valla ben hiç bişi hissetmiyorum transfer günü hariç bugün 4. Gün ne bilim hissetmiyorum hiç birşey Buda olmazsa psikolojikmen çöküşe geçicem
Dur canım bak arkadaşda yazmış belirtim yok ama bugün pozitif çıktı çok şükür darısı bizlere olsun inşallah sakın umudunu kaybetme dilerim bebişlerin sıkı sıkı tutunmuştur inşallah 🤲❤️ diğerleri tutunmadı mı yoksa nasıl geçmişti bir mahsuru yoksa 🥺

Benim de öyle bir üşüyüp bir sıcaklıyorum bazı doktorlar 10 bazıları 12 bekletiyor testi herhalde 🙄 benim de beşinci gün 4aa bu embriyo skorunu da çok anlamıyorum sağlıkla tutunsun bebişleirmiz 🥰
Bende anlamıyorum hepsi mucize bizim için🤍 aynen bizim doktor garanti olsun diye 18 ini bekletiyor sanırım. Keşke bi kamera ile takip edebilsek şuan ne yapıyorlar diye 😂

Dur canım bak arkadaşda yazmış belirtim yok ama bugün pozitif çıktı çok şükür darısı bizlere olsun inşallah sakın umudunu kaybetme dilerim bebişlerin sıkı sıkı tutunmuştur inşallah 🤲❤️ diğerleri tutunmadı mı yoksa nasıl geçmişti bir mahsuru yoksa 🥺
Çok iyi geçti hiç bir sıkıntı olmadı doktor çok iyi dedi embiriyo glue ve tutunma serumu yapıldı artı olarak çoktor hiçbir olumsuz bir şey söylemedi ama şimdi 2 negatif gördüm birde yıllardır yani 3 senedir hep negatifi görüyorum pozitif görmek nasıl birşey bilmiyorum o yüzden negatif gibi zannediyorum

Çok iyi geçti hiç bir sıkıntı olmadı doktor çok iyi dedi embiriyo glue ve tutunma serumu yapıldı artı olarak çoktor hiçbir olumsuz bir şey söylemedi ama şimdi 2 negatif gördüm birde yıllardır yani 3 senedir hep negatifi görüyorum pozitif görmek nasıl birşey bilmiyorum o yüzden negatif gibi zannediyorum
İnşallah bu sefer pozitif görürsün Allah’ın izniyle Rabbimin mucizeleri bitmez dilerim sana da gönlündekini nasip edecektir inşallah pozitif ol sakın moralini bozma rahat ol inşallah bu sefer dilerim bebişlerin seninledir 🤲😍🌸

Back