- Konu Sahibi mayala katar
-
Amin canım hayallerimiz gerçek olsun hep birlikte inşallahAynı gün transfer olmuşuz canım hayırlısı ile bebişin tutundn annesine
Ağzın bal yesin canım inşallah hepimize nasip olsun aminCanım silme bir gün bebeğine bakarken ona da bakarsın
İnşallah canım önceki denemelerin tutunmamı olmadı yoksa başka bir sıkıntı mı oluştuAmin canım hayallerimiz gerçek olsun hep birlikte inşallah18 mart test günümü bekliyordum heyecanla . Sana da o günü mü verdi doktorun
Canım doktordan çıktın mı ne söyledi durumun içinAmin kuzum sağol inşallah daha fazla yorulmadan sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım
Bizim embriyo oluşumunda sıkıntımız vardı . Normal bölünemiyorlardı. ilk sağlıklı transferimiz bu . Tedavi şeklimiz değişti bu sefer . Uzun protokol tüp bebek tedavisi uygulandı. Yaklaşık 25 gün bi iğne sürecim oldu. Çok şükür ilk defa kaliteli embriyo elde ettik.İnşallah canım önceki denemelerin tutunmamı olmadı yoksa başka bir sıkıntı mı oluştu
MaşallahBizim embriyo oluşumunda sıkıntımız vardı . Normal bölünemiyorlardı. ilk sağlıklı transferimiz bu . Tedavi şeklimiz değişti bu sefer . Uzun protokol tüp bebek tedavisi uygulandı. Yaklaşık 25 gün bi iğne sürecim oldu. Çok şükür ilk defa kaliteli embriyo elde ettik.
Amin canım benim. 2025 anneleri diye yeni sayfa açalım inşallah bu grupçaMaşallahçok şükür canım sonunda altın embriyonu bulmuşsun çok şükür hamdolsun Rabbime dilerim annesine sıkı sıkı tutunur amin
AyyAmin canım benim. 2025 anneleri diye yeni sayfa açalım inşallah bu grupça
Geçmiş olsun canım, ilaçlara tepki veriyor olabilir bedeninpeki bir şey daha danışacağım affınıza sığınarak bağırsak çalıştırıcı özel bir ilaç kullanmadığım halde bu gün ishal olmuşum. Bildiğim kadarıyla hamilelikte kabızlık olur değil mi?
Canım gözünüz aydın bence değerlerin gayet iyi maşaallahKızlar karmakarışık haldeyim 6 şubat transfer oldum hcg sırasıyla şöyle
12.gün 98
14.gün 140
16.gün 268
18.gün 595
20.gün 1035
22.gün 1890
26.gün 3890
30.gün 6025
Doktorum gec yapışmış değerler guzel diyor keseyı gördük anca haftaya cumartesi kalp atışı ıcın cagırdı bu değerlerle umutlanmalımıyım hıc bilemiyorum basından gecen var mı?
Canım hoşgeldinnnKızlar selam herkese bende 6martta 5. Gün embriyo transferi oldum. Çok heyecanlı bi bekleyiş. Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah amin amin amin
Allahım bu defa mucizenize kavuştursun sizi sağlıkla, kolaylıklaBizim embriyo oluşumunda sıkıntımız vardı . Normal bölünemiyorlardı. ilk sağlıklı transferimiz bu . Tedavi şeklimiz değişti bu sefer . Uzun protokol tüp bebek tedavisi uygulandı. Yaklaşık 25 gün bi iğne sürecim oldu. Çok şükür ilk defa kaliteli embriyo elde ettik.
Kuzum benim çikolata kistim olduğu için daha riskli bir durumum varmış. Rahim filmimle birlikte tekrar görüşmeye gidicem. En kaliteli yumurtayı rahmimin en iyi durumunda transfer etmek istiyor. Biraz daha tedavi odaklı bi süreç olucak. Başlıcaz artık cumartesiye randevu alıcamCanım doktordan çıktın mı ne söyledi durumun için
Şimdiden hayırlı olsun Rabbim sağlıklı güzel sonuçlar almayı nasip eylesin inşallah geç olsun güç olmasın inşallah dilerim gebelikKuzum benim çikolata kistim olduğu için daha riskli bir durumum varmış. Rahim filmimle birlikte tekrar görüşmeye gidicem. En kaliteli yumurtayı rahmimin en iyi durumunda transfer etmek istiyor. Biraz daha tedavi odaklı bi süreç olucak. Başlıcaz artık cumartesiye randevu alıcam
Gerçekleşti canım çok şükür
Çok şükür canım hayırlı uğurlu olsun darısı pozitif haberler almaya olsun inşallah test günün ne zaman kısmet olursaGerçekleşti canım çok şükür
Canım hoşgeldinnnAllah pozitif haberler duymayı nasip etsinnn
Aminnn inşallah hepimize su gibi geçsin süreçlerimizAllahım bu defa mucizenize kavuştursun sizi sağlıkla, kolaylıkla
En doğru zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallahKuzum benim çikolata kistim olduğu için daha riskli bir durumum varmış. Rahim filmimle birlikte tekrar görüşmeye gidicem. En kaliteli yumurtayı rahmimin en iyi durumunda transfer etmek istiyor. Biraz daha tedavi odaklı bi süreç olucak. Başlıcaz artık cumartesiye randevu alıcam
Hayırlı olsun hoş gelmiş minik mucizeGerçekleşti canım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?