Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi size bir de testlerimi göstereceğim, bu sabah ilk idrarla 2 yazan testi yaptım. Çok silik çıkınca ben tabi bunalıma girdim. Az önce 3 olanı yaptım, sonuç ortada. Yani gerçekten hiçbir şey moralini bozmasın. Testten teste bile fark ediyor. Hiçbir şeye üzülmeyin.

Eklentiler

• image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 33
Oy oy maşallah insan iki çizgiyi de sever mi severmiş ya çok mutlu oldum senin adına dilerim sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah

Son düzenleme:
Perşembe günü belli olacak transfer günüm günde 3 estrofem kullanıyorum ama aşırı baş ağrısı yapıyor bu normal mi yaşayan oldu mu
İnşallah sürecin çok güzel geçer canım evet normal yan etkisi karın ağrısı baş ağrısı mide bulantısı oluyor dilerim çok etkilenmeden atlatırsın sonuç alırsan biizi de haberdar edersin inşallah

Arkadaşlar dün gece rüyamda 6-7 aylarında beyaz tenli etli butlu gülümseyen bir erkek bebek gördüm, çok duygulandım hepimize sağlıklı, mutlu bebekler nasip olur inşallah
Amin canım inşallah dilerim rüyan gerçek olur Allah’ın izniyle pazartesi günü mü test sonucun inşallah

Ay canım tabloya baktım daha pazartesi transfer olacakmışsın karıştırdım inşallah sağlıklı güzel geçer transferin sonra da pozitif haberlerini alırız inşallah

Ah süper, benim aklıma gelmemişti dün eşim sordu acaba sorun olur mu araba kullanacaksın dedi
Bende dedim bir sorun olacağını düşünmüyorum
Birde evet hareketnyürüyüş gerekli sanırım kan dolaşımı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…