- Konu Sahibi mayala katar
-
Amiin insallahBenim de pazartesiydi, idrar testi kafamı karıştırınca gittim verdim. Darısı sana olsun inşallah
Amiin insallahhHerkeste leke olmaz Allah’ın izniyle inşallah tutunmuştur minikler
İnşallah canım test sonucun çıkarsa bizi de haberdar et canım hangi gün transfer oldun ona göre yazayım inşallahAmiin insallahh
Oy oy maşallahŞimdi size bir de testlerimi göstereceğim, bu sabah ilk idrarla 2 yazan testi yaptım. Çok silik çıkınca ben tabi bunalıma girdim. Az önce 3 olanı yaptım, sonuç ortada. Yani gerçekten hiçbir şey moralini bozmasın. Testten teste bile fark ediyor. Hiçbir şeye üzülmeyin.
Perşembe günü belli olacak transfer günüm günde 3 estrofem kullanıyorum ama aşırı baş ağrısı yapıyor bu normal mi yaşayan oldu mu
Çok sevindimKızlar, grubun ilk pozitif sonucu bendenAllahım inşallah bu süreci sağlıkla tamamlamayı da nasip eder. Darısı hepinize inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Amin.
İnşallah sürecin çok güzel geçer canım evet normal yan etkisi karın ağrısı baş ağrısı mide bulantısıPerşembe günü belli olacak transfer günüm günde 3 estrofem kullanıyorum ama aşırı baş ağrısı yapıyor bu normal mi yaşayan oldu mu
27 subat ve 1 martta iki transfer oldummİnşallah canım test sonucun çıkarsa bizi de haberdar et canım hangi gün transfer oldun ona göre yazayım inşallah
Pozitifi görürsem hemen yazıcamİnşallah sürecin çok güzel geçer canım evet normal yan etkisi karın ağrısı baş ağrısı mide bulantısıoluyor dilerim çok etkilenmeden atlatırsın sonuç alırsan biizi de haberdar edersin inşallah
Amin amin inşallah dilerim sağlıklı güzel ikizlerin olur27 subat ve 1 martta iki transfer oldumminsallah guzel haberler veririm pazartesi gunuu
Hadi inşallah canım dilerim hepimizin pozitif olur baharın gelişiyle beraber bizlere de bahar gelir inşallahPozitifi görürsem hemen yazıcam
Amin canım inşallah dilerim rüyan gerçek olur Allah’ın izniyle pazartesi günü mü test sonucun inşallahArkadaşlar dün gece rüyamda 6-7 aylarında beyaz tenli etli butlu gülümseyen bir erkek bebek gördüm, çok duygulandımhepimize sağlıklı, mutlu bebekler nasip olur inşallah
Evet canım yapmaya çalışıyorum hepsinde dinleniyorum bol bol . Ama biraz ağrım var normal mi bilemedim.Bol bol zikirçek çekebilirsen kendini çok yorma bol su tüket badem ceviz kabak çekirdeği kuru kayısı yumurta falan yemeyi ihmal etme sana ve bebişine şifa olsun inşallah
Evet canım çok normal ilaç falan kullanıyormusunEvet canım yapmaya çalışıyorum hepsinde dinleniyorum bol bol . Ama biraz ağrım var normal mi bilemedim.
Benim test gününe kadar kramplarım çok fazla oluyordu sonradan hafiflemiştiEvet canım yapmaya çalışıyorum hepsinde dinleniyorum bol bol . Ama biraz ağrım var normal mi bilemedim.
Ah süper, benim aklıma gelmemişti dün eşim sordu acaba sorun olur mu araba kullanacaksın dediCanım doktorum benim normal hayatına dön yürüyüş yap hafif tempoda hiçbirşey yokmuş gibi davran yatıp kalma sakın dedi benim üçüncü transferim olduğu için sadece o gün dinlendim ben transfer sonrasında aracımı kullanarak evime gittim hatta market alışverişi yaptık hiç endişe etmesağlıkla tutunsun annesine minik çok kasınca hareketsiz kalınca rahim kasılıyormuş zaten hastanede dinleniyorsun biraz o süre yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?