- 20 Haziran 2016
- 4.757
- 8.622
- 158
- Konu Sahibi mayala katar
-
Şimdiden hayırlı olsun Rabbim sağlıklı güzel sonuçlar almayı nasip eylesin inşallah geç olsun güç olmasın inşallah dilerim gebelikhaberlerini de duyarız sağlıklı hayırlı bir zaman da inşallah
Çok sağolun kızlar iyi ki varsınızEn doğru zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallahbebişlerimizi kucağımıza alınca tüm bu yaşadıklarımızı unutucaz
Sende iyi ki varsın canım hadi inşallahÇok sağolun kızlar iyi ki varsınızartık bir sonraki randevudan sonra ben de tablo için tarihlerimi paylaşırım sizinle
Aminn inşallah canımm , 11 gün sonra 19 unda test günüm güzel haberi almak nasip olsunÇok şükür canım hayırlı uğurlu olsun darısı pozitif haberler almaya olsun inşallah test günün ne zaman kısmet olursa
Amin amin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımAminn inşallah canımm , 11 gün sonra 19 unda test günüm güzel haberi almak nasip olsun
SağolunHayırlı olsun hoş gelmiş minik mucize
İnşallah canım dilerim altın embriyondur annesine sıkı sıkı sarılır 9 ay boyunca bırakmaz inşallah AminSağolunsıkı sıkı tutunur inşallah mucizem
Bol bol zikirSağolunsıkı sıkı tutunur inşallah mucizem
Ay kan mı verdin yoksa canım gözün aydın olsun inşallahKızlar, grubun ilk pozitif sonucu bendenAllahım inşallah bu süreci sağlıkla tamamlamayı da nasip eder. Darısı hepinize inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Amin.
Evet kan verdim, doktorumla da görüştüm. Hayırlı olsun dediAy kan mı verdin yoksa canım gözün aydın olsun inşallah
Ayy supersin dua et bize de benim de pzt kan testimmKızlar, grubun ilk pozitif sonucu bendenAllahım inşallah bu süreci sağlıkla tamamlamayı da nasip eder. Darısı hepinize inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Amin.
MaşallahEvet kan verdim, doktorumla da görüştüm. Hayırlı olsun dedi
Ay ben is gezisindeyim odaklanamiyorum surece
Hadi inşallah senin de tutunmuştur Allah’ın izniyle çok heyecanlandımAy ben is gezisindeyim odaklanamiyorum sureceama iyiyim,gogus hassasiyetim yok ama onun disinda her sey oldu.Bacak agrisi,kasik agrisi bel agrisi.Burda okuyunca sasirdim hatta bende de olmustu diye boyle altima yapmisim gibi akinti ama fitilin cikmasinin disinda yani hatta kendimden suphe ediyodum
Amiin insallah bende olumlu hissediyorum nedense ama his olarak yani tabiHadi inşallah senin de tutunmuştur Allah’ın izniyle çok heyecanlandım
OleyKızlar, grubun ilk pozitif sonucu bendenAllahım inşallah bu süreci sağlıkla tamamlamayı da nasip eder. Darısı hepinize inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Amin.
Aman sen transfer oldun mu yazmamışımAy ben is gezisindeyim odaklanamiyorum sureceama iyiyim,gogus hassasiyetim yok ama onun disinda her sey oldu.Bacak agrisi,kasik agrisi bel agrisi.Burda okuyunca sasirdim hatta bende de olmustu diye boyle altima yapmisim gibi akinti ama fitilin cikmasinin disinda yani hatta kendimden suphe ediyodum
Benim de pazartesiydi, idrar testi kafamı karıştırınca gittim verdim. Darısı sana olsun inşallahAyy supersin dua et bize de benim de pzt kan testimm
Herkeste leke olmaz Allah’ın izniyle inşallah tutunmuştur miniklerAmiin insallah bende olumlu hissediyorum nedense ama his olarak yani tabioyle lekelenmem filan olmadi goguste de sizi filan yok ama artik kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?