Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En doğru zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah bebişlerimizi kucağımıza alınca tüm bu yaşadıklarımızı unutucaz
Çok sağolun kızlar iyi ki varsınız artık bir sonraki randevudan sonra ben de tablo için tarihlerimi paylaşırım sizinle

Çok sağolun kızlar iyi ki varsınız artık bir sonraki randevudan sonra ben de tablo için tarihlerimi paylaşırım sizinle
Sende iyi ki varsın canım hadi inşallah bekliyoruz seni de aramıza ben inanıyorum hepimiz geç te olsa zorluklada olsa mucizelerimize kavuşacağız Allah’ın izniyle inşallah

ayse3555 M miniko17 M Middleton kızlar son durumlarınız nedir arada ses verin canımlar
Ay ben is gezisindeyim odaklanamiyorum surece ama iyiyim,gogus hassasiyetim yok ama onun disinda her sey oldu.Bacak agrisi,kasik agrisi bel agrisi.Burda okuyunca sasirdim hatta bende de olmustu diye boyle altima yapmisim gibi akinti ama fitilin cikmasinin disinda yani hatta kendimden suphe ediyodum

Hadi inşallah senin de tutunmuştur Allah’ın izniyle çok heyecanlandım

Aman sen transfer oldun mu yazmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…