- Konu Sahibi mayala katar
-
Sadece bebeklerini düşün canım diğer şeyleri düşünüp kendini üzme stres yapma rahat ol Rabbim inşallah güzel müjdeli haberler almanı nasip eylesin inşallahYazdıklarınız şurup gibi geldi
Fitilin bir kısmı ister istemez dışarı çıkıyor zaten ama bu daha farklı bir akıntı, daha sıvı gibi; ama herkeste böyle olmaz tabiiAyy sulu akıntı bendede varr fitille gelen su gibi altıma kaçırıyorum diye düşünüyordum fitilden odamı belirti scsbs ben test verdmm
Oyyy kuzummm aminnn Rabbim umutlu bekleyişlerimizi büyük sevinçlere çevirsin inşaallahBende hem geleceklerini gördüm rüyam da hem de keseye bir hafta kala gördüğüm rüyayla gideceklerini de gördüm ama kötü düşünmek de istemiyordum işte nasipleri yokmuş maalesefRabbim bir daha yaşatmasın cümlemize inşallah
Canım bende 4 martta transfer oldum, akıntı dışında bir farklılık yok. İlk denememde de akıntı dışında yoktu, ilaçlar baskılıyor olabilir. Sen güzel düşün güzel şeyler olsunKızlar ben 3 martta transfer oldum hiiiç belirtim yok. 2. Tranferim iki tane 5. Gün. Çok üzülüyorum maddi manevi gücümüzde kalmadı. Hiç belirtisiz gögüs ağrısız hamile kalan oldu mu acabab
Hepinize ayrı ayrı dua ediyorum şu mübarek günler hürmetine hayırlısıyla sevinçli haberi alın gözleriniz gülsün yalnız olmadığınızı hissettirsin
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Embriyo Transfer Günü Sonuç Tarihi Sonuç mayala katar 36 4.deneme @Umudayolculuk35 30 4.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer @CinnamonQueen 29 1.deneme @sepide 27 2.deneme 5.gün @ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer ozlmckmk 33 3.deneme 5.gün 6 Mart 16 Mart @akbs 28 1.deneme 3.gün çift transfer 14 Mart @ikosan 29 1.deneme 5.gün @Nazli kizz 33 2.deneme 5.gün @AlyaOA 31 1.deneme 5.gün @mavidiyebiri 26 1.deneneme 5.gün @Maralim2019 40 2. Deneme 5.gün 4aa tek transfer @masal50 25 1.deneme 3.gün tek transfer 8 Mart @bobette 33 1.deneme 5.gün tek transfer 1 Mart 10 Mart @miniko17 31 2.deneme 3.gün ve 6.gün @Middleton 32 1.deneme 5.gün Y Yesilagacbambu 29 1.deneme 5.gün çift embriyo 27 Şubat 10 Mart @canmay 34 1.deneme 5. Gün @hayal93 32 1.deneme 5.gün tek transfer 10 Mart @Kahhve 33 3.deneme fsnckr 40 2. deneme 4. Gün çift transfer 4 Mart 15 Mart @isimsiz anne 30 2.deneme 5.gün çift transfer 3 Mart 13 Mart @Lotus3801 42 1.deneme 5.gün çift transfer @justbetvet 26 1.deneme 5.gün 3 Mart 12 Mart @oyaninannesi 42 3.deneme 5.gün 10 Mart 21 Mart @merve fidan 28 3.deneme 5.gün çift embriyo 4 Mart 17 Mart @edabya 30 2.deneme 4aa 5.gün 3 Mart 13 Mart S sade30 30 2.deneme 5bb
5.gün1 Mart 10 Mart
Yani bu belirtiler ilaçlardan dolayı da olabildiği için var mı yok mu anlayamıyorum, belirsizlik ne kadar zor , test gününü korku ve heyecanla bekliyorumBelirtilere takılma canım bazen belirti olmaz ama bebiş tutunmuştur ben ilk transferimde yumurtalar toplandıktan sonra embriyo oluşur tutunacağını hissetmiştim öyle de olduRabbim tekrardan sağlıklı gebelikler cümlemize nasip eylesin inşallah
Allah razı olsun çok sağolun Amin Ecmain inşallahHepinize ayrı ayrı dua ediyorum şu mübarek günler hürmetine hayırlısıyla sevinçli haberi alın gözleriniz gülsün yalnız olmadığınızı hissettirsin
Evet Progesteron da aynısını yapıyor benim doktorum doğal gebelik yapıyor sadece fitil veriyor ondan dolayı benim adetlerim de gecikmişti kan gününe 4 gün kala adetlerim gelecekti ama yoktu ama adet olacak gibi ağrılarım vardı adetim gecikince daha da umutlanmıştım pozitif görmüştüm ama ne yazık ki son buldu ikinci de test günüme bir gün kala adet olmuştum ama zaten anlamıştım negatif olacağınıYani bu belirtiler ilaçlardan dolayı da olabildiği için var mı yok mu anlayamıyorum, belirsizlik ne kadar zor , test gününü korku ve heyecanla bekliyorum
Canım doktorum benim normal hayatına dön yürüyüş yap hafif tempoda hiçbirşey yokmuş gibi davran yatıp kalma sakın dedi benim üçüncü transferim olduğu için sadece o gün dinlendim ben transfer sonrasında aracımı kullanarak evime gittim hatta market alışverişi yaptık hiç endişe etmeozlmckmk canım transfer günü öncesi ve sonrası ne dedi doktor? Merak ettim
yani sonrasında şuna buna dikkat et gibi ne tür bilgiler verdi?
Şu sebepten soruyorum, pazartesi bende transfer olacağım ve insanlık hali doktor olur da birşey unutursa mesela sorayım hocam bunada dikkat etmem gerek mi diye
Transfer sonrası araç kullana biliriz sanırım, ben annemle gideceğim Ankara’ya 2-2,5 saat sürüyor, bir sıkıntı olmaz sanırım.
Haklısın canım benim öyle bir hayalim varMerhaba inanır mısın aynısını bende yaptim. Hatta kaset testi hala saklarim.İlk önce kanda çıktı sonra evde test yapmıştım. Böyle ayni şeyleri okuyunca İşte bu yüzden diyorum biz burda yalnız değiliz aslinda herbirimizde birbirimizi buluyoruz
Çok normal belki sizin bağırsaklarınız normal çalışıyordur bende mesela çok kabız olmadım çok şükür normal ilerliyordu inşallah kabız da olmadınız hemorid falan olmaması içinpeki bir şey daha danışacağım affınıza sığınarak bağırsak çalıştırıcı özel bir ilaç kullanmadığım halde bu gün ishal olmuşum. Bildiğim kadarıyla hamilelikte kabızlık olur değil mi?
Amin canım ben hala saklıyorum resim hep çekmiştim elim varmıyor silmeyeHaklısın canım benim öyle bir hayalim varAllah hepimizin kalbindekinden daha güzellerini tez zamanda versin
Rabbim bu yolda seni yormadan hayırlısıyla nasip etsin inşallahKızlar beni de doktorum tüp bebeğe yönlendirdi. Şimdi görüşmeye geldikmayala katar
Yok kuzum hiçbir şey yaptırmadım zaten bu bizim ikinci ayımız. Benim her iki yumurtalığımda da 5 cm çikolata kisti var. Bir ay letu kullandım, geçen ay hiçbir şey kullanmadım gebelik oluşmadı. Bugün doktora gittim artık zaman kaybetmeyelim dedi amh değerim de 0,88. Bizi tüp bebeğe yönlendirdi. Şimdi bursa eurofertil de gerçek aydınla görüşmeye geldik. Korkuyorum aslında çok karışık duygular içindeyimRabbim bu yolda seni yormadan hayırlısıyla nasip etsin inşallahilk defa mı yapacaksın daha önce aşılama vs yaptırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?