Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy sulu akıntı bendede varr fitille gelen su gibi altıma kaçırıyorum diye düşünüyordum fitilden odamı belirti scsbs ben test verdmm
Fitilin bir kısmı ister istemez dışarı çıkıyor zaten ama bu daha farklı bir akıntı, daha sıvı gibi; ama herkeste böyle olmaz tabii Ahh hadi bakalım sonucu bizimle paylaş canım, Rabbim sevindirsin seni

Oyyy kuzummm aminnn Rabbim umutlu bekleyişlerimizi büyük sevinçlere çevirsin inşaallah

Kızlar ben 3 martta transfer oldum hiiiç belirtim yok. 2. Tranferim iki tane 5. Gün. Çok üzülüyorum maddi manevi gücümüzde kalmadı. Hiç belirtisiz gögüs ağrısız hamile kalan oldu mu acabab
Canım bende 4 martta transfer oldum, akıntı dışında bir farklılık yok. İlk denememde de akıntı dışında yoktu, ilaçlar baskılıyor olabilir. Sen güzel düşün güzel şeyler olsun

Hepinize ayrı ayrı dua ediyorum şu mübarek günler hürmetine hayırlısıyla sevinçli haberi alın gözleriniz gülsün yalnız olmadığınızı hissettirsin

Yani bu belirtiler ilaçlardan dolayı da olabildiği için var mı yok mu anlayamıyorum, belirsizlik ne kadar zor , test gününü korku ve heyecanla bekliyorum

peki bir şey daha danışacağım affınıza sığınarak bağırsak çalıştırıcı özel bir ilaç kullanmadığım halde bu gün ishal olmuşum. Bildiğim kadarıyla hamilelikte kabızlık olur değil mi?

Yani bu belirtiler ilaçlardan dolayı da olabildiği için var mı yok mu anlayamıyorum, belirsizlik ne kadar zor , test gününü korku ve heyecanla bekliyorum
Evet Progesteron da aynısını yapıyor benim doktorum doğal gebelik yapıyor sadece fitil veriyor ondan dolayı benim adetlerim de gecikmişti kan gününe 4 gün kala adetlerim gelecekti ama yoktu ama adet olacak gibi ağrılarım vardı adetim gecikince daha da umutlanmıştım pozitif görmüştüm ama ne yazık ki son buldu ikinci de test günüme bir gün kala adet olmuştum ama zaten anlamıştım negatif olacağını

Canım doktorum benim normal hayatına dön yürüyüş yap hafif tempoda hiçbirşey yokmuş gibi davran yatıp kalma sakın dedi benim üçüncü transferim olduğu için sadece o gün dinlendim ben transfer sonrasında aracımı kullanarak evime gittim hatta market alışverişi yaptık hiç endişe etme sağlıkla tutunsun annesine minik çok kasınca hareketsiz kalınca rahim kasılıyormuş zaten hastanede dinleniyorsun biraz o süre yeterli

Haklısın canım benim öyle bir hayalim var Allah hepimizin kalbindekinden daha güzellerini tez zamanda versin

Çok normal belki sizin bağırsaklarınız normal çalışıyordur bende mesela çok kabız olmadım çok şükür normal ilerliyordu inşallah kabız da olmadınız hemorid falan olmaması için

Bende normalde hemoroid var kabız olması benim için işkence demek onun için bol su kuru kayısı çok yiiyordum hala da yiyorum yani

Rabbim bu yolda seni yormadan hayırlısıyla nasip etsin inşallah ilk defa mı yapacaksın daha önce aşılama vs yaptırdın mı
Yok kuzum hiçbir şey yaptırmadım zaten bu bizim ikinci ayımız. Benim her iki yumurtalığımda da 5 cm çikolata kisti var. Bir ay letu kullandım, geçen ay hiçbir şey kullanmadım gebelik oluşmadı. Bugün doktora gittim artık zaman kaybetmeyelim dedi amh değerim de 0,88. Bizi tüp bebeğe yönlendirdi. Şimdi bursa eurofertil de gerçek aydınla görüşmeye geldik. Korkuyorum aslında çok karışık duygular içindeyim

Kızlar karmakarışık haldeyim 6 şubat transfer oldum hcg sırasıyla şöyle
12.gün 98
14.gün 140
16.gün 268
18.gün 595
20.gün 1035
22.gün 1890
26.gün 3890
30.gün 6025
Doktorum gec yapışmış değerler guzel diyor keseyı gördük anca haftaya cumartesi kalp atışı ıcın cagırdı bu değerlerle umutlanmalımıyım hıc bilemiyorum basından gecen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…