- 4 Aralık 2024
- 1.461
- 1.056
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
Ay canım benim inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah dilerim derdine derman şifa bulursun inşallah aynen Amh düşük çıkmış ama inşallah olur bebişin Allah’ın izniyle son durumunu yaz canım dilerim güzel haberle gelirsinYok kuzum hiçbir şey yaptırmadım zaten bu bizim ikinci ayımız. Benim her iki yumurtalığımda da 5 cm çikolata kisti var. Bir ay letu kullandım, geçen ay hiçbir şey kullanmadım gebelik oluşmadı. Bugün doktora gittim artık zaman kaybetmeyelim dedi amh değerim de 0,88. Bizi tüp bebeğe yönlendirdi. Şimdi bursa eurofertil de gerçek aydınla görüşmeye geldik. Korkuyorum aslında çok karışık duygular içindeyim
Amin kuzum bu süreçte beni neler bekliyor hiç bilmiyorum ve çok korkuyorumAy canım benim inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah dilerim derdine derman şifa bulursun inşallah aynen Amh düşük çıkmış ama inşallah olur bebişin Allah’ın izniyle son durumunu yaz canım dilerim güzel haberle gelirsin
Hayırlı olsun canım sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşallah değerlerin gayet iyi herkesin farklı olabilir bunun için kafanı karıştırma çok şükür keseyi görmüşsün inşallah sağlıklı bir şekilde kalpKızlar karmakarışık haldeyim 6 şubat transfer oldum hcg sırasıyla şöyle
12.gün 98
14.gün 140
16.gün 268
18.gün 595
20.gün 1035
22.gün 1890
26.gün 3890
30.gün 6025
Doktorum gec yapışmış değerler guzel diyor keseyı gördük anca haftaya cumartesi kalp atışı ıcın cagırdı bu değerlerle umutlanmalımıyım hıc bilemiyorum basından gecen var mı?
Hiç korkma rahat ol senin sürecin senin durumuna göre şekillenecek herşey su gibi akıp geçiyor dikerim senin de rahat güzel geçer sonunda mucizene kavuşmak varsa yapmam dediklerin herşeyi yapıyorsun cesaret ve güç kuvvet geliyor insana canım Rabbim seni çok yormasın inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallahAmin kuzum bu süreçte beni neler bekliyor hiç bilmiyorum ve çok korkuyorum
İnşallah canım bende ne düşüneceğim şaşırdım sonrakiler 4 gün arayla dıye biraz modum düştü ama hayırlısı artıkHayırlı olsun canım sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşallah değerlerin gayet iyi herkesin farklı olabilir bunun için kafanı karıştırma çok şükür keseyi görmüşsün inşallah sağlıklı bir şekilde kalpatımını da duyarsın inşallah rahat ol önce Allah’a sonra doktoruna güven herşey gönlünce olsun dilerim sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin inşallah
Aleyküm selamKızlar selam herkese bende 6martta 5. Gün embriyo transferi oldum. Çok heyecanlı bi bekleyiş. Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah amin amin amin
Hiç modunu düşürme elhamdulillah kese görünmüş herkesin gelişimi farklı olur rahat olİnşallah canım bende ne düşüneceğim şaşırdım sonrakiler 4 gün arayla dıye biraz modum düştü ama hayırlısı artık
İnşallah canım artık cumartesiye umudumHiç modunu düşürme elhamdulillah kese görünmüş herkesin gelişimi farklı olur rahat olkalbini ferah tut çok düşünme canım amin herşey güzel olur inşallah
Amin inşallah görürsün de sağlıklı büyür sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim seneye uykusuzluktan dert yanarsın inşallahİnşallah canım artık cumartesiye umudum
İnşallah canımAmin inşallah görürsün de sağlıklı büyür sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim seneye uykusuzluktan dert yanarsın inşallah
Biraz moralin yerine gelsin diyeİnşallah canım
Amin canım rabbim ısteyen herkese nasip etsin inşallahBiraz moralin yerine gelsin diyedilerim akıllı uslu hayırlı sağlıklı güzel bir evlat olsun canım
Amin kuzum sağol inşallah daha fazla yorulmadan sağlıkla bebeğimi kucağıma alırımHiç korkma rahat ol senin sürecin senin durumuna göre şekillenecek herşey su gibi akıp geçiyor dikerim senin de rahat güzel geçer sonunda mucizene kavuşmak varsa yapmam dediklerin herşeyi yapıyorsun cesaret ve güç kuvvet geliyor insana canım Rabbim seni çok yormasın inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Amin amin inşallahAmin kuzum sağol inşallah daha fazla yorulmadan sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım
Oy canım inşallah AminAmin inşallah güzel haberlerimizi paylaşalım birbirimizehepinize sıkı sıkı sarılıyorum. Şans ve minik mucizelerimiz bizimle olsun
Canım silme bir gün bebeğine bakarken ona da bakarsınAmin canım ben hala saklıyorum resim hep çekmiştim elim varmıyor silmeye
Aynı gün transfer olmuşuz canım hayırlısı ile bebişin tutundn annesineKızlar selam herkese bende 6martta 5. Gün embriyo transferi oldum. Çok heyecanlı bi bekleyiş. Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?