Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım benim inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah dilerim derdine derman şifa bulursun inşallah aynen Amh düşük çıkmış ama inşallah olur bebişin Allah’ın izniyle son durumunu yaz canım dilerim güzel haberle gelirsin

Amin kuzum bu süreçte beni neler bekliyor hiç bilmiyorum ve çok korkuyorum

Hayırlı olsun canım sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşallah değerlerin gayet iyi herkesin farklı olabilir bunun için kafanı karıştırma çok şükür keseyi görmüşsün inşallah sağlıklı bir şekilde kalp atımını da duyarsın inşallah rahat ol önce Allah’a sonra doktoruna güven herşey gönlünce olsun dilerim sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin inşallah

Amin kuzum bu süreçte beni neler bekliyor hiç bilmiyorum ve çok korkuyorum
Hiç korkma rahat ol senin sürecin senin durumuna göre şekillenecek herşey su gibi akıp geçiyor dikerim senin de rahat güzel geçer sonunda mucizene kavuşmak varsa yapmam dediklerin herşeyi yapıyorsun cesaret ve güç kuvvet geliyor insana canım Rabbim seni çok yormasın inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallah

İnşallah canım bende ne düşüneceğim şaşırdım sonrakiler 4 gün arayla dıye biraz modum düştü ama hayırlısı artık

İnşallah canım bende ne düşüneceğim şaşırdım sonrakiler 4 gün arayla dıye biraz modum düştü ama hayırlısı artık
Hiç modunu düşürme elhamdulillah kese görünmüş herkesin gelişimi farklı olur rahat ol kalbini ferah tut çok düşünme canım amin herşey güzel olur inşallah

Amin kuzum sağol inşallah daha fazla yorulmadan sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…