Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın güzel Anne adaylarımız umarım herşey yolundadır moral ve motivasyonumuzu her daim yüksek tutalım dilerim buradan hamiş olarak Rabbim çıkmayı nasip eylesin inşallah dilerim herşeyin sağlıklısını hayırlısını Rabbim cümlemize nasip eylesin inşallah

Maşallah canım güzel bölünmüş diğeri arkadan geliyor ama olsun inşallah kardeşini yakalar dilerim blastosist olup dondurulur annesine kavuşmak için gün sayarlar Amin

Ben bu sabah yine test yaptım, düne göre daha silikti çizgi. Hayırlısı yaa, pazartesi kanı bekliyorum artık. İnşallah tutunmuştur
Canım sakın motivasyonunu düşürme bazen idrarda tam çıkmayabilir onun için en güzel sonuç kan testi olacaktır dilerim pozitif çıkar sonra bol bol testler yapıp Rabbim çift çizgiyi görmeyi nasip eylesin inşallah

Evet eşim de temkinli davranıyordu ki sonrasında çok üzülmeyeyim. Bir de silik çizgi ona göre pozitif gelmiyordu, kıpkırmızı olması gerekiyordu, hatta kan testinden 5-6 gün sonra bir test daha yaptık. O zaman heh işte tamam şimdi oldu demişti Canım 7. haftada gelişimi durdu ve ilaçla düşük yapmayı denedim. İlaçla düşmedi sonrasında kendi kendine çok aşırı kanamayla düşük yaptım, kan kaybından hayatımı kaybedecektim. Zor bir düşük oldu yani. Hatta tekrar denemeye karar verince etrafımdaki herkes inanamadı; ama insan hepsini unutuyor tekrar deneme cesareti buluyor

Kızlar transferden sonraki süreçte beklerken pozitif olduğunu tutunduğunu hissediyor musunuz , bazen belirti olmayınca acaba insanın içine doğuyor mu pozitif olduğu diyorum
Belirtilere takılma canım bazen belirti olmaz ama bebiş tutunmuştur ben ilk transferimde yumurtalar toplandıktan sonra embriyo oluşur tutunacağını hissetmiştim öyle de oldu Rabbim tekrardan sağlıklı gebelikler cümlemize nasip eylesin inşallah

Canım hoşgeldin Vee gözünaydın Rabbim sürecindeki herşeyin güzellikle ve pozitif sonuçlanmasını nasip etsin

Ay canım kaybın için üzüldüm dilerim hepimiz bu sefer sağlıklı bir şekilde mucizelerimize kavuşuruz inşallah ay benim eşim hem çok stresli biri hemde evhamlıdır ben daha onu sakinleştirmeye çalışırım her muayenede yumurta toplamada yaptığı stresi görsen dedim senin adın stres adam

Ayy benimki de tam tersi, sıfır heyecan sıfır stres.. Sen niye hiç heyecanlanmıyorsun ya diye trip bile yapmıştım, birimizin sakin kalması lazım diyo

Çok sağol canım benim, geçti gitti kötü günler inşaallah

Kızlar transferden sonraki süreçte beklerken pozitif olduğunu tutunduğunu hissediyor musunuz , bazen belirti olmayınca acaba insanın içine doğuyor mu pozitif olduğu diyorum
Canım ben pozitif olacağını hissetmiştim. Hatta 2 embriyo transferi olmuştum. Rüyamda birinin tutmadığını gördüm, kan testinden sonraki ultrason muayenesinde doktoruma biri gitti hocam, biri kaldı dediğimde güldü, ne kadar eminsin hadi bir bakalım dedi ki gerçekten biri gitmiş biri tutmuştu. Doktor çok şaşırmıştı :) Ama ben sulu akıntı dışında da hiçbir belirti hissetmedim.

ozlmckmk canım transfer günü öncesi ve sonrası ne dedi doktor? Merak ettim
yani sonrasında şuna buna dikkat et gibi ne tür bilgiler verdi?
Şu sebepten soruyorum, pazartesi bende transfer olacağım ve insanlık hali doktor olur da birşey unutursa mesela sorayım hocam bunada dikkat etmem gerek mi diye

Transfer sonrası araç kullana biliriz sanırım, ben annemle gideceğim Ankara’ya 2-2,5 saat sürüyor, bir sıkıntı olmaz sanırım.

Evet insan içine girince anliyor nasil bir süreç olduğunu. Mücadelemiz zor ama Rabbim kolaylık versin. İşte o kadar güzel dua ediyorsun ki bana aminnnnnn demek düşüyor

Ayy sulu akıntı bendede varr fitille gelen su gibi altıma kaçırıyorum diye düşünüyordum fitilden odamı belirti scsbs ben test verdmm

Yani belirti mi bilmiyorum ama ben transferden sonra sık sık idrara çıkmaya başlamıştım kramplarım çoktu hatta afedersiniz adet olup sanıp lavaboya gidiyordum sulu akıntı şeklinde geliyor de hep oh çekiyordum bende anlamıştım pozitif olduğunu ama dedim ya negatifse kendimi umutlandırmamak için iki yönlü düşünüyordum evde hiç test etmedim doktorumu dinledim kan da öğrendim

Bende hem geleceklerini gördüm rüyam da hem de keseye bir hafta kala gördüğüm rüyayla gideceklerini de gördüm ama kötü düşünmek de istemiyordum işte nasipleri yokmuş maalesef Rabbim bir daha yaşatmasın cümlemize inşallah

Kızlar ben 3 martta transfer oldum hiiiç belirtim yok. 2. Tranferim iki tane 5. Gün. Çok üzülüyorum maddi manevi gücümüzde kalmadı. Hiç belirtisiz gögüs ağrısız hamile kalan oldu mu acabab
Hayırlı olsun transferin inan ki herkesin vücudu farklı tepki veriyor belirti hiç arama ben sadece çok sık idrara çıkıyordum göğüs hassasiyeti hiç yoktu hiç canını üzme dilerim bebeklerin seninledir pozitif düşün pozitif olsun inşallah belirti olmadan pozitif olan çok kişi var yalnız değilsin bu konuda

Kızlar ben 3 martta transfer oldum hiiiç belirtim yok. 2. Tranferim iki tane 5. Gün. Çok üzülüyorum maddi manevi gücümüzde kalmadı. Hiç belirtisiz gögüs ağrısız hamile kalan oldu mu acabab
Hayırlı olsun belirti yok diye sıkma canını
Bende daha transfer olmadım ama okuduklarım kadarıyla illaki belirti olması şart değilmiş.. sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…