- 7 Ekim 2022
- 1.376
- 1.436
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
-
Hoşgeldin canımmMerhaba kızlar , benim yaş 30 ikinci transferimi 1 martta oldum , bugün 6. Gün , 10 Mart test tarihim , sabırsızlıkla bekliyorum
Bizim de ilk denemede 7. gün yapmıştım test ve silik de olsa pozitif görmüştüm; ama eşim bir türlü inanmamıştı. Kendini kandırıyorsun bak yıkılacaksın diye söylenip duruyordu. Kan testi çıktığında ohhh beee deyişini hatırlıyorum halaSagol canım sizde öylesiniz gerçektenböyle anılarımızı paylaşmak iyi olur hepimize bir nebze olsa mutluluk veriyor
Amin inşallah dilerim pozitif güzel haberler alırız inşallahMerhaba kizlar bende 2. Transferimi 1 martta oldum hatta bugün aksam 9 da idrar testi bile yaptım silik koyu arası 2. Çizgi çıktı ama hala çok tedirginim inşallah Rabbım bu yolda emek veren herkese hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Benim eşim de ilk transferde hissetmiştim tutunduğunu eşim hep diyordu niye kendini umutlandırıyorsun sonra üzülürsün hatta kızmıştım sen sanki istemiyorsun olumsuzluğu çağrıştırıyorsun diyeBizim de ilk denemede 7. gün yapmıştım test ve silik de olsa pozitif görmüştüm; ama eşim bir türlü inanmamıştı. Kendini kandırıyorsun bak yıkılacaksın diye söylenip duruyordu. Kan testi çıktığında ohhh beee deyişini hatırlıyorum hala
Aminnn amin inşallahHayırlı geceler kızlar dilerim hepimizin dilekleri duaları kabul olsun dualarda buluşalım inşallah
İnş tutunurlar bana bu seferHoşgeldincanım hayırlı uğurlu olsun transferin dilerim bebişlerin sıkı sıkı tutunur sağlıklı bir şekilde inşallah hemen ekliyorum
Transfer günü 4 Mart test günü 17 Mart inş sonuçlarım güzel çıkarCanım tabloya yazdım birde transfer günü ve test gününü yazarsan onları da yazayım inşallah güzel müjdeli haberler alırsın amin
5. Gün 5BBKaçıncı gün embriyosuydu canım
Amin Ecmain inşallahİnş tutunurlar bana bu sefer
Amin amin inşallah canımÇok teşekkür ederim inşallah hepimiz mutluluktan uçarız, mübarek ramazan günlerinde bu yolda emek veren herkese dua ediyorum
Üç kişi 10 martta test sonucu dilerim ilk pozitifler gelir pazartesi günü Amin5. Gün 5BB
Merhaba inanır mısın aynısını bende yaptim. Hatta kaset testi hala saklarim.Yalnız dün negatif olursa nasıl bu durumla baş edebilirim diye düşündüm sonra düşünmeyi bıraktımne hayal ediyorum biliyor musun lan testinde pozitif görürsem idrar testi de yapıp ona bakmak istiyorum hiç pozitif görmeyen birinin kafası böyle sanırım
Yaa canım benim kaç seferdir sorucam sana burda herkese moral oluyorsun, kalpten dualar ediyorsun o kadar güzel kalbin var ki surecin nasıl gidiyor diye simdi öğrendim durumunu. Sana daha önce sormayıp böyle öğrendiğim için kendimi ayipladim affet.. Rabbim bu kadar olumsuzluktan sonra ellerini ve kucağını boş çevirmesin... Sen bu mübarek aylarda bu zorlu yola girdin ya Rabbim mükafatını verecektir dualarım seninle güzel anne adayıBen 4. Tüp bebeğe hazırlanıyorum yumurta rezervim düşük olduğu için çok yumurtam çıkmıyor her seferinde baştan başlıyorum Salı günü doktorda randevum vardı kan tahlili verdim bazı testlere bakacaklar onlar iyi çıkarsa bu ay sonu adetimle beraber başlayacağım nasip olursa inşallah
1.tüp bebekte 4 olgun yumurta çıktı hiç döllenme olmadıne yazık ki transfer olamadım elim boş döndüm
2. Tüp bebekte 4 olgun yumurta çıktı ve çok şükür iki adet embriyom olmuştu çok mutlu olmuştum ikisi de transfer edildi ilk transferde gebelik oldu ne yazık ki dış gebelik geçirdim ameliyatla sonlandı sağ tüpüm de alındı mutlulugumuz kısa sürdü Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
3. Tüp bebekte yine aynı şekilde 4 olgun yumurta ve iki adet embriyo onlar da transfer edildi ve tutunmadılar bu arada her ikisinde de embriyo glue uygulandı ama her seferinde şükrettim çünkü o kadar kötü şeyler yaşanıyor ki demek ki dedim bunları yaşamam gerekiyormuş yaşadım dilerim bundan sonraki süreçte mucizemi bulurum inşallah sağlıklı bir şekilde Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip eylesin inşallah
Ayy ne güzel dualar ettiniz Rabbim kabul eylesin inşallahYaa canım benim kaç seferdir sorucam sana burda herkese moral oluyorsun, kalpten dualar ediyorsun o kadar güzel kalbin var ki surecin nasıl gidiyor diye simdi öğrendim durumunu. Sana daha önce sormayıp böyle öğrendiğim için kendimi ayipladim affet.. Rabbim bu kadar olumsuzluktan sonra ellerini ve kucağını boş çevirmesin... Sen bu mübarek aylarda bu zorlu yola girdin ya Rabbim mükafatını verecektir dualarım seninle güzel anne adayıve herkesle... herkese pozitifler diliyorum sen duy Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?