Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canım sizde öylesiniz gerçekten böyle anılarımızı paylaşmak iyi olur hepimize bir nebze olsa mutluluk veriyor
Bizim de ilk denemede 7. gün yapmıştım test ve silik de olsa pozitif görmüştüm; ama eşim bir türlü inanmamıştı. Kendini kandırıyorsun bak yıkılacaksın diye söylenip duruyordu. Kan testi çıktığında ohhh beee deyişini hatırlıyorum hala

Amin inşallah dilerim pozitif güzel haberler alırız inşallah

Benim eşim de ilk transferde hissetmiştim tutunduğunu eşim hep diyordu niye kendini umutlandırıyorsun sonra üzülürsün hatta kızmıştım sen sanki istemiyorsun olumsuzluğu çağrıştırıyorsun diye peki gebeliğiniz sonlandı mı benim sonlandı maalesef

Merhaba inanır mısın aynısını bende yaptim. Hatta kaset testi hala saklarim. İlk önce kanda çıktı sonra evde test yapmıştım. Böyle ayni şeyleri okuyunca İşte bu yüzden diyorum biz burda yalnız değiliz aslinda herbirimizde birbirimizi buluyoruz

Yaa canım benim kaç seferdir sorucam sana burda herkese moral oluyorsun, kalpten dualar ediyorsun o kadar güzel kalbin var ki surecin nasıl gidiyor diye simdi öğrendim durumunu. Sana daha önce sormayıp böyle öğrendiğim için kendimi ayipladim affet.. Rabbim bu kadar olumsuzluktan sonra ellerini ve kucağını boş çevirmesin... Sen bu mübarek aylarda bu zorlu yola girdin ya Rabbim mükafatını verecektir dualarım seninle güzel anne adayı ve herkesle... herkese pozitifler diliyorum sen duy Rabbim

Ayy ne güzel dualar ettiniz Rabbim kabul eylesin inşallah olur mu Estagfurullah canım neden böyle düşündün hiç önemli değil İnan ki kendim bu işin içinde olduğum için ne kadar zorluklarla mücadele ediyoruz herkese gönülden kalpten dua ediyorum Rabbim hepimizin kalbine gönlüne göre versin dilerim bu bayram çifte bayram olsun hepimiz için Amin Ecmain inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…