- 4 Aralık 2024
- 1.461
- 1.056
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
Tamam canım ekliyorum mesajlar üst üste gelince göremedim şimdi gördüm ekliyorum hayırlı olsun transferin dilerim bol pozitifli bir Ay olsun AminBenide ekleyin lutfen 3 mart 4aa. 5 gun embriyiosu 13 mart test tarihi
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba kızlar , benim yaş 30 ikinci transferimi 1 martta oldum , bugün 6. Gün , 10 Mart test tarihim , sabırsızlıkla bekliyorum
Ayy canım böyle birşey varsa beni de alsanaAyy Özlem canım bazen diyom keşke beni uyutsalar embriyo herşey oluşmuş yerleştirseler pozitif olsa uykudan uyansam ne güzel olurdu
Kaçıncı gün embriyosuydu canımMerhaba kızlar , benim yaş 30 ikinci transferimi 1 martta oldum , bugün 6. Gün , 10 Mart test tarihim , sabırsızlıkla bekliyorum
Yaş kaç kaçıncı denemeniz dilerim güzel haberler almak nasip olsunBenide ekleyin lutfen 3 mart 4aa. 5 gun embriyiosu 13 mart test tarihi
Keşke canım olsaydı ne güzel stressiz birgün geçirirdik çok sevindim arkadaşın için darısı senin başına olsun inşallahAyy canım böyle birşey varsa beni de alsanabugün yakın bir arkadaşımın gebelik haberi geldi çok sevindim otururken annesi aradı kıza diyor ki sen o kadını üzmek için mi söyledin keşke söylemeseydin o kadar üzüldüm ki yani toplum içinde ki düşünceye bak kız toparlayamadı hala özür diliyor
Hadi inşallah güzel haberlerimiz olsun aynı günAyyyy aynı gün transfer günümüz
30 yasindayim canim bu ikinci transferimYaş kaç kaçıncı denemeniz dilerim güzel haberler almak nasip olsun
Tamam canım dilerim bu sefer minik meleklerimiz gelir Amin İnşallah30 yasindayim canim bu ikinci transferim
Aminnn insallahhhh,,sizin durunmlar nedir?yasiniz kac kacinci deneme,Tamam canım dilerim bu sefer minik meleklerimiz gelir Amin İnşallah
Daha çok erken canım bazen idrara geç geçiyor dilerim kan da güzel bir sonuç alırsın inşallahpazartesi 5 gun transferi olunca dayanamadin silik olsa gorururm mu ki diye kaset testen yaptim hic birsey cikmadi
Daha çok erken canım bazen idrara geç geçiyor dilerim kan da güzel bir sonuç alırsın inşallahumudunu kaybetme
Bende 36 yaşındayım 4. Tüp bebek olacak kan tahlili yaptırdım doktorum kendisi istedi onlar iyi çıkarsa bir engel yoksa ay sonuna doğru reglimle beraber iğnelere başlayacağım yeniden Opu olucak dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler AminAminnn insallahhhh,,sizin durunmlar nedir?yasiniz kac kacinci deneme,
Amin hepimizin başına olsun inşallahKeşke canım olsaydı ne güzel stressiz birgün geçirirdik çok sevindim arkadaşın için darısı senin başına olsun inşallahcanım üzme canını emin ol insanlar halden anlamıyor ne yazık ki onun için saklı tutmak mantıklı herkes birşey söylüyor bizim insanlar biraz tuhaf
Dilerim hersey hepimizin icin harika olsun mubarek gunlerin hatrinaBende 36 yaşındayım 4. Tüp bebek olacak kan tahlili yaptırdım doktorum kendisi istedi onlar iyi çıkarsa bir engel yoksa ay sonuna doğru reglimle beraber iğnelere başlayacağım yeniden Opu olucak dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler Amin
Amin amin inşallahDilerim hersey hepimizin icin harika olsun mubarek gunlerin hatrina
Doğru canım sen yine de kulak asma he de geçAmin hepimizin başına olsun inşallahişte bazen mümkün olmuyor
Yaaa çok tatlısınnnnBen ilk kan da öğrendim evde test yoktu eşimde işteydi ertesi gün eşim eczaneden aldı geldi keseyi görmeye gidene kadar test yapıyordum
Sagol canım sizde öylesiniz gerçektenYaaa çok tatlısınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?