Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy Özlem canım bazen diyom keşke beni uyutsalar embriyo herşey oluşmuş yerleştirseler pozitif olsa uykudan uyansam ne güzel olurdu
Ayy canım böyle birşey varsa beni de alsana bugün yakın bir arkadaşımın gebelik haberi geldi çok sevindim otururken annesi aradı kıza diyor ki sen o kadını üzmek için mi söyledin keşke söylemeseydin o kadar üzüldüm ki yani toplum içinde ki düşünceye bak kız toparlayamadı hala özür diliyor

Keşke canım olsaydı ne güzel stressiz birgün geçirirdik çok sevindim arkadaşın için darısı senin başına olsun inşallah canım üzme canını emin ol insanlar halden anlamıyor ne yazık ki onun için saklı tutmak mantıklı herkes birşey söylüyor bizim insanlar biraz tuhaf

Aminnn insallahhhh,,sizin durunmlar nedir?yasiniz kac kacinci deneme,
Bende 36 yaşındayım 4. Tüp bebek olacak kan tahlili yaptırdım doktorum kendisi istedi onlar iyi çıkarsa bir engel yoksa ay sonuna doğru reglimle beraber iğnelere başlayacağım yeniden Opu olucak dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler Amin

Amin hepimizin başına olsun inşallah işte bazen mümkün olmuyor

Dilerim hersey hepimizin icin harika olsun mubarek gunlerin hatrina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…