- 4 Aralık 2024
- 1.461
- 1.045
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
Amin canım inşallah hepimiz pozitif görürüz Allah’ın izniyle daha önce vajinal muayene olmuşsundur aynısı hiçbir his yok sadece heyecan varİnşallah güzel haberlerini alırızbenimde bayramdan sonra transferim. Zor mu o an nasıl anlatır mısın?
Amin canım inşallahDinlen canım bebeişinle konuş annesine sıkı sıkı tutunsun diye inşallah
Zor mu? Transfer anı çok büyülü bir an bence.. Kataterden geçiriyorlar ve pıt diye bırakıyorlar, aman Allahım kalbi küt küt atıyor insanınİnşallah güzel haberlerini alırızbenimde bayramdan sonra transferim. Zor mu o an nasıl anlatır mısın?
Benim açıkçası mecburiyetten söylemek zorunda kaldık işe gitmeyince anlaşılıyorEvet canım süreci daha sakin rahatgeçirmek için söylenmemesi daha iyi
Seninki de hayirli olsun canim. Biraz daha iyiyim şu an. Insallah tutunurlar 5.gün embriyosu mu seninkiCanım hayırlı olsun aynı gün transfet olmuşuz lütfen sakin kalmaya çalış düşünme bebeğin sağlıkla tutunsun
Sagolasin canım senin sürec ne durumda hersey yolundadir insallahİnşallah daha da iyi olacaksın Allah’ın izniyle canım
Gayet güzeldi hamd olsunAyyy benimde Pazartesi inşAllah
Nasıl geçti transfeeerrr ?????
Tabi ki öyle her seferinde sanki ilk transfer gibi heyecan oluyorAmin canım inşallahkaç kez olursa olsun hepsinde bir heyacan var çok mucizevi değil mi
Benim de 5, gün embriyosuSeninki de hayirli olsun canim. Biraz daha iyiyim şu an. Insallah tutunurlar 5.gün embriyosu mu seninki
Yaş 42, 3. deneme, 5. gün embriyosu, transfer 10 Mart’ta, sonuç 21 Mart’ta belli olacak
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Embriyo Transfer Günü Sonuç Tarihi Sonuç mayala katar 36 4.deneme @Umudayolculuk35 30 4.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer @CinnamonQueen 29 1.deneme @sepide 27 2.deneme 5.gün @ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer ozlmckmk 33 3.deneme 5.gün 6 Mart 16 Mart @akbs 28 1.deneme 3.gün çift transfer 14 Mart @ikosan 29 1.deneme 5.gün @Nazli kizz 33 2.deneme 5.gün @AlyaOA 31 1.deneme 5.gün @mavidiyebiri 26 1.deneneme 5.gün @Maralim2019 40 2. Deneme 5.gün 4aa tek transfer @masal50 25 1.deneme 3.gün tek transfer 8 Mart @bobette 33 1.deneme 5.gün tek transfer 1 Mart 10 Mart @miniko17 31 2.deneme 3.gün ve 6.gün @Middleton 32 1.deneme 5.gün @Yesilagacbambu 29 1.deneme 5.gün çift embriyo 27 Şubat 10 Mart @canmay 34 1.deneme 5. Gün H hayal93 32 1.deneme 5.gün tek transfer 10 Mart @Kahhve 33 3.deneme fsnckr 40 2. deneme 4. Gün çift transfer 4 Mart 15 Mart @isimsiz anne 30 2.deneme 5.gün çift transfer 3 Mart 13 Mart @Lotus3801 42 1.deneme 5.gün çift transfer @justbetvet 26 1.deneme 5.gün 3 Mart 12 Mart
Yalnız dün negatif olursa nasıl bu durumla baş edebilirim diye düşündüm sonra düşünmeyi bıraktımTabi ki öyle her seferinde sanki ilk transfer gibi heyecan oluyor
Bu ikinci denenem insalllahh hepimizinki tutar bol pozitif haberleri aliriz insaallahHayırlı olsun canım mesajını yeni farkettimdilerim güzel pozitif haberler alırsın inşallah ilk transfer mi yoksa daha önce deneyimin oldu mu
Ben 4. Tüp bebeğe hazırlanıyorum yumurta rezervim düşük olduğu için çok yumurtam çıkmıyor her seferinde baştan başlıyorum Salı günü doktorda randevum vardı kan tahlili verdim bazı testlere bakacaklar onlar iyi çıkarsa bu ay sonu adetimle beraber başlayacağım nasip olursa inşallahSeninki de hayirli olsun canim. Biraz daha iyiyim şu an. Insallah tutunurlar 5.gün embriyosu mu seninki
Sagolasin canım senin sürec ne durumda hersey yolundadir insallah
HoşgeldinYaş 42, 3. deneme, 5. gün embriyosu, transfer 10 Mart’ta, sonuç 21 Mart’ta belli olacak
HoşgeldinYaş 28 Benimde 3. Denemem 4bb 4ab 5. Gün çift embiriyo yapıldı bugün transfer günü hariç 3. Gün
Dur bacımsu ne ettin olumsuzlukları düşünmüyoruz bebeğinin seninle olduğunu annesini bırakmayacağını düşün pozitif ol moralini sakın bozmaYalnız dün negatif olursa nasıl bu durumla baş edebilirim diye düşündüm sonra düşünmeyi bıraktımne hayal ediyorum biliyor musun lan testinde pozitif görürsem idrar testi de yapıp ona bakmak istiyorum hiç pozitif görmeyen birinin kafası böyle sanırım
Benim 6.gün embriyosu ciftBenim de 5, gün embriyosusenin de öyleydi değil mi
MaşallahBenim 6.gün embriyosu cift
Aslında keşke transfer olan kadınları tatile gönderseler böyle bir uygulama olsa da düşünmesek canımDur bacımsu ne ettin olumsuzlukları düşünmüyoruz bebeğinin seninle olduğunu annesini bırakmayacağını düşün pozitif ol moralini sakın bozma
Ayyyy aynı gün transfer günümüzYaş 42, 3. deneme, 5. gün embriyosu, transfer 10 Mart’ta, sonuç 21 Mart’ta belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?