Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah güzel haberlerini alırız benimde bayramdan sonra transferim. Zor mu o an nasıl anlatır mısın?
Amin canım inşallah hepimiz pozitif görürüz Allah’ın izniyle daha önce vajinal muayene olmuşsundur aynısı hiçbir his yok sadece heyecan var

İnşallah güzel haberlerini alırız benimde bayramdan sonra transferim. Zor mu o an nasıl anlatır mısın?
Zor mu? Transfer anı çok büyülü bir an bence.. Kataterden geçiriyorlar ve pıt diye bırakıyorlar, aman Allahım kalbi küt küt atıyor insanın Öyle hoş bir an kiii ve sıfır acı

Canım hayırlı olsun aynı gün transfet olmuşuz lütfen sakin kalmaya çalış düşünme bebeğin sağlıkla tutunsun
Seninki de hayirli olsun canim. Biraz daha iyiyim şu an. Insallah tutunurlar 5.gün embriyosu mu seninki
İnşallah daha da iyi olacaksın Allah’ın izniyle canım
Sagolasin canım senin sürec ne durumda hersey yolundadir insallah

Yaş 42, 3. deneme, 5. gün embriyosu, transfer 10 Mart’ta, sonuç 21 Mart’ta belli olacak

Tabi ki öyle her seferinde sanki ilk transfer gibi heyecan oluyor
Yalnız dün negatif olursa nasıl bu durumla baş edebilirim diye düşündüm sonra düşünmeyi bıraktım ne hayal ediyorum biliyor musun lan testinde pozitif görürsem idrar testi de yapıp ona bakmak istiyorum hiç pozitif görmeyen birinin kafası böyle sanırım

Seninki de hayirli olsun canim. Biraz daha iyiyim şu an. Insallah tutunurlar 5.gün embriyosu mu seninki
Sagolasin canım senin sürec ne durumda hersey yolundadir insallah
Ben 4. Tüp bebeğe hazırlanıyorum yumurta rezervim düşük olduğu için çok yumurtam çıkmıyor her seferinde baştan başlıyorum Salı günü doktorda randevum vardı kan tahlili verdim bazı testlere bakacaklar onlar iyi çıkarsa bu ay sonu adetimle beraber başlayacağım nasip olursa inşallah
1.tüp bebekte 4 olgun yumurta çıktı hiç döllenme olmadı ne yazık ki transfer olamadım elim boş döndüm
2. Tüp bebekte 4 olgun yumurta çıktı ve çok şükür iki adet embriyom olmuştu çok mutlu olmuştum ikisi de transfer edildi ilk transferde gebelik oldu ne yazık ki dış gebelik geçirdim ameliyatla sonlandı sağ tüpüm de alındı mutlulugumuz kısa sürdü Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
3. Tüp bebekte yine aynı şekilde 4 olgun yumurta ve iki adet embriyo onlar da transfer edildi ve tutunmadılar bu arada her ikisinde de embriyo glue uygulandı ama her seferinde şükrettim çünkü o kadar kötü şeyler yaşanıyor ki demek ki dedim bunları yaşamam gerekiyormuş yaşadım dilerim bundan sonraki süreçte mucizemi bulurum inşallah sağlıklı bir şekilde Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip eylesin inşallah

Yaş 42, 3. deneme, 5. gün embriyosu, transfer 10 Mart’ta, sonuç 21 Mart’ta belli olacak
Hoşgeldin canım dilerim güzel pozitif dolar tablomuz inşallah bu sefer mucizelerimize kavuşuruz dilerim o günler gelmiştir bu ay ve Nisan ayı bizim ayımız olsun inşallah hemen ekliyorum son durumlarınızı yazarsınız güncelleme yaparım

Dur bacımsu ne ettin olumsuzlukları düşünmüyoruz bebeğinin seninle olduğunu annesini bırakmayacağını düşün pozitif ol moralini sakın bozma

Dur bacımsu ne ettin olumsuzlukları düşünmüyoruz bebeğinin seninle olduğunu annesini bırakmayacağını düşün pozitif ol moralini sakın bozma
Aslında keşke transfer olan kadınları tatile gönderseler böyle bir uygulama olsa da düşünmesek canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah bu mübarek günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…