Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sende baya zor seyler yasamissin allah yardimcin olsun benimde 4.transferim bir önceki tuttu kalbi durdu simdi yine umudum var kaliteleri düşük ama öncekininde düşüktü ama tuttu o yüzden umutluyum. Insallah sende transferini olup güzel sonuclar alirsin

Amin inşallah Allah razı olsun İnan ki ben hiç kalitelere takılmıyorum yeter ki Allah ol desin inan ki nasibi olan gelecektir dilerim hepimiz bu sefer sağlıklı hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah

Ben ilk kan da öğrendim evde test yoktu eşimde işteydi ertesi gün eşim eczaneden aldı geldi keseyi görmeye gidene kadar test yapıyordum

Aslında keşke transfer olan kadınları tatile gönderseler böyle bir uygulama olsa da düşünmesek canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah bu mübarek günlerde
Amin canım nerde çok iyi olurdu ama biz yine düşünürdük allahım ben birde yazın yapmıştım günler geçmiyordu dışarısı 35 dereceyse bana 60 derece vardı öyle böyle bir sıcaklık vardı üstümde

Aminn canim insallah benimkilerin gelisimi geriden geldi hepsi 6.gün donduruldu ilk defa 6.gün embriyosu transfer oldum bu 4.transferim
Annesine sağlıkla tutunsun bebişler benim iki tane de öyle tek tüpte dondurdu dokror çift transfer yapalım diye ben ilk onları transfer ettirmek istedim ama doktorum tek olanı yapalım önce dedi

Benim hep bu aylara denk geldi hatta yaz ayı daha iyi olur mu diye düşünmüştüm demek ki mantıksızmıl beynimiz sürekli bunu düşünüyor

Benim hep bu aylara denk geldi hatta yaz ayı daha iyi olur mu diye düşünmüştüm demek ki mantıksızmıl beynimiz sürekli bunu düşünüyor
Ben çok pişman olmuştum yazın yaptığıma günler uzun burada 10 da hava kararıyor günler geçmek bilmiyor kız dedim ben nasıl 9 ay bitirecem dedim bir daha yaparsam yazın yapmam işte bilemedim hararet basacagını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…