- Konu Sahibi mayala katar
-
Maşallah inşallah ikiside sağlıkla tutunur annesineBenim 6.gün embriyosu cift
Canım sende baya zor seyler yasamissin allah yardimcin olsun benimde 4.transferim bir önceki tuttu kalbi durdu simdi yine umudum var kaliteleri düşük ama öncekininde düşüktü ama tuttu o yüzden umutluyum. Insallah sende transferini olup güzel sonuclar alirsinBen 4. Tüp bebeğe hazırlanıyorum yumurta rezervim düşük olduğu için çok yumurtam çıkmıyor her seferinde baştan başlıyorum Salı günü doktorda randevum vardı kan tahlili verdim bazı testlere bakacaklar onlar iyi çıkarsa bu ay sonu adetimle beraber başlayacağım nasip olursa inşallah
1.tüp bebekte 4 olgun yumurta çıktı hiç döllenme olmadıne yazık ki transfer olamadım elim boş döndüm
2. Tüp bebekte 4 olgun yumurta çıktı ve çok şükür iki adet embriyom olmuştu çok mutlu olmuştum ikisi de transfer edildi ilk transferde gebelik oldu ne yazık ki dış gebelik geçirdim ameliyatla sonlandı sağ tüpüm de alındı mutlulugumuz kısa sürdü Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
3. Tüp bebekte yine aynı şekilde 4 olgun yumurta ve iki adet embriyo onlar da transfer edildi ve tutunmadılar bu arada her ikisinde de embriyo glue uygulandı ama her seferinde şükrettim çünkü o kadar kötü şeyler yaşanıyor ki demek ki dedim bunları yaşamam gerekiyormuş yaşadım dilerim bundan sonraki süreçte mucizemi bulurum inşallah sağlıklı bir şekilde Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip eylesin inşallah
Maşallah inşallah ikiside sağlıkla tutunur annesineBenim 6.gün embriyosu cift
Aminn canim insallahMaşallah inşallah ikiside sağlıkla tutunur annesinebenim de altıncı gün iki embriyom var önce beşinci gün olanı trasfer etmek istedi doktorum
Amin inşallah Allah razı olsun İnan ki ben hiç kalitelere takılmıyorum yeter ki Allah ol desin inan ki nasibi olan gelecektir dilerim hepimiz bu sefer sağlıklı hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallahCanım sende baya zor seyler yasamissin allah yardimcin olsun benimde 4.transferim bir önceki tuttu kalbi durdu simdi yine umudum var kaliteleri düşük ama öncekininde düşüktü ama tuttu o yüzden umutluyum. Insallah sende transferini olup güzel sonuclar alirsin
Acı yoksa harika o zamanZor mu? Transfer anı çok büyülü bir an bence.. Kataterden geçiriyorlar ve pıt diye bırakıyorlar, aman Allahım kalbi küt küt atıyor insanınÖyle hoş bir an kiii ve sıfır acı
Canım tabloya yazdım birde transfer günü ve test gününü yazarsan onları da yazayım inşallah güzel müjdeli haberler alırsın aminYaş 28 Benimde 3. Denemem 4bb 4ab 5. Gün çift embiriyo yapıldı bugün transfer günü hariç 3. Gün
Acı sıfır normal vajinal ultrason onun için rahat olAcı yoksa harika o zaman
Hariç 6 gün :)Transfer gununu sayarakmi 6 gun ilk gun haricmi 6 gun canim
Ben ilk kan da öğrendim evde test yoktu eşimde işteydi ertesi gün eşim eczaneden aldı geldi keseyi görmeye gidene kadar test yapıyordumYalnız dün negatif olursa nasıl bu durumla baş edebilirim diye düşündüm sonra düşünmeyi bıraktımne hayal ediyorum biliyor musun lan testinde pozitif görürsem idrar testi de yapıp ona bakmak istiyorum hiç pozitif görmeyen birinin kafası böyle sanırım
Amin canım nerde çok iyi olurdu ama biz yine düşünürdükAslında keşke transfer olan kadınları tatile gönderseler böyle bir uygulama olsa da düşünmesek canımAllah dualarımızı kabul etsin inşallah bu mübarek günlerde
Annesine sağlıkla tutunsun bebişlerAminn canim insallahbenimkilerin gelisimi geriden geldi hepsi 6.gün donduruldu ilk defa 6.gün embriyosu transfer oldum bu 4.transferim
Yalnız değilim benim de böyle bir hayalim varBen ilk kan da öğrendim evde test yoktu eşimde işteydi ertesi gün eşim eczaneden aldı geldi keseyi görmeye gidene kadar test yapıyordum
Benim hep bu aylara denk geldi hatta yaz ayı daha iyi olur mu diye düşünmüştümAmin canım nerde çok iyi olurdu ama biz yine düşünürdükallahım ben birde yazın yapmıştım günler geçmiyordu dışarısı 35 dereceyse bana 60 derece vardı öyle böyle bir sıcaklık vardı üstümde
Amin Ecmain inşallah Rabbim sen nasip et inşallahYalnız değilim benim de böyle bir hayalim var
Ben çok pişman olmuştum yazın yaptığıma günler uzun burada 10 da hava kararıyor günler geçmek bilmiyor kız dedim ben nasıl 9 ay bitirecem dedim bir daha yaparsam yazın yapmam işte bilemedim hararet basacagınıBenim hep bu aylara denk geldi hatta yaz ayı daha iyi olur mu diye düşünmüştümdemek ki mantıksızmıl beynimiz sürekli bunu düşünüyor
Amin canım inşallah dilerim bu sefer pozitif olur Allah’ın izniyleBu ikinci denenem insalllahh hepimizinki tutar bol pozitif haberleri aliriz insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?