Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım benim herkese tünaydınnnn Sessiz sessiz mesajları okuyayım dedim öğlen olmuş, bu ne yahuuuu Önce okuyayım sonra herkese yorum yapayım dedim ama unuttum kime ne yazacağımı

Mayalam sende hiç öyle olmuyor maşaallah herkese yetişiyor, kimseyi atlamıyorsun Sen cansın can Keşke yakın olsaydık da seninle arkadaşlık etseydik, evlerimize çatkapı kahveye gelseydik
Teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için bazen belki unuttuğum oluyor ama yetiştiğim kadarıyla ah keşke canım komşu olsaydık senin gibi güzel kalpli bir insanla arkadaşlık yapmak beni çok mutlu ederdi terliklerimizi giyer şıpşıdı şıppıdı hemen gider gelirdik

Ayyy düşünce bile kalbimi sıcacık yaptı canımm canımmmm

Aynen canım bir kaç Dr var her yerde onların reklamı dönüyor aslında Dr hastahane geçmiş deneyim memnun kalınan yerler para tuzağı olan yerler var Bilgi amaçlı konusulsa çok güzel olur bu benim naçizane fikrim

Rabbim inşallah işinin Ehl-i mermametli vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın inşallah insanlar bir umut yola çıkıyor çaresiz bir şekilde bu şekilde insanların duygularıyla oynamak çok kötü bir durum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…