• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar mesajları okuyorum da benim pazartesi transferim var dondurulmuş embriyo konulcak yalnız doktorum benden hiç kan almadı hormonlarıma bakmadı reglin 2 günü bakmadı geçen salı günü kontrol vardı gittim rahimden muayene etti ama yine kan almadı sordum gerek yok dedi devlet hastanesinde raporlu olarak tüp bebeğe başladık en azından transfer öncesi kanıma bakması gerekirdi diye düşünüyorum bu arada yumurta toplamadan önce sürekli bakıyordu kan değerlerime ve içimde sıkıntı oluştu şuan pazartesi transfer olacağım ama tutmaz gibi hissediyorum çünkü ilgili olduklarını düşünmüyorum hormonlardaki bir değerin tutarsızlığı negatif ile sonuçlanabilir ve bunun sebebini dahi öğrenemeyeceğim gibi hissediyorum.

Merak ettim ne icin serum tedavisi yapiyorlar ? Bende dondurulmus tedavisindeyim ama daha transfer günüm belli degil.
Canim bağışıklık baskılayıcı olarak veriyorlar. Rahim embriyoyu zararli hucre olarak görmesin diye. Çünkü maalesef otoimmun hastalığım var. 😥😥 hem tutunmasina yardimci oluyor

Kızlar mesajları okuyorum da benim pazartesi transferim var dondurulmuş embriyo konulcak yalnız doktorum benden hiç kan almadı hormonlarıma bakmadı reglin 2 günü bakmadı geçen salı günü kontrol vardı gittim rahimden muayene etti ama yine kan almadı sordum gerek yok dedi devlet hastanesinde raporlu olarak tüp bebeğe başladık en azından transfer öncesi kanıma bakması gerekirdi diye düşünüyorum bu arada yumurta toplamadan önce sürekli bakıyordu kan değerlerime ve içimde sıkıntı oluştu şuan pazartesi transfer olacağım ama tutmaz gibi hissediyorum çünkü ilgili olduklarını düşünmüyorum hormonlardaki bir değerin tutarsızlığı negatif ile sonuçlanabilir ve bunun sebebini dahi öğrenemeyeceğim gibi hissediyorum.
Canım Transfer öncesi ben adetli iken gittim E2 hormonuna bakıp ilaçlarıma başladı daha sonrasında bende kan vermedim sadece muayene etti

Canım Transfer öncesi ben adetli iken gittim E2 hormonuna bakıp ilaçlarıma başladı daha sonrasında bende kan vermedim sadece muayene etti
Bende onada bakmadı sordum gerek yok rahmin içi çok güzel görünüyor bebek için uygun dedi transfer için ilaçlara başlattı beni de içimde huzursuzluk oluştu

Hanimlar merhaba günaydın 🌸🌺 ben doktor muayenesinden ciktim, kan tahlili sonucumu bekliyorum. Sonuç iyi çıkarsa transfer öncesi serum tedavisi alıcam. bir aksilik olmazsa 9 nisan da transfer olucam inşallah 🥰🥰🤲🤲🤲🥰
Ay çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah 3 gün arayla olacaz desene 😍🫶

Bende onada bakmadı sordum gerek yok rahmin içi çok güzel görünüyor bebek için uygun dedi transfer için ilaçlara başlattı beni de içimde huzursuzluk oluştu
Bendede bakmadı direk estrofeme başlattı gerçi benim sebeplerim farklı olduğu için zaten vücut bazı hormonları üretmiyor ondan bakmamış olabilir, yada belki 10 gün sonraki kontrolde bakar doktorunuz biliyordur ne yaptığını

Canım dert etme, görüntü iyiyse sıkıntı yok demektir. Bende görüntü iyiyken kan aldılar ve e2’ye baktılar. Akşamında panikle doktorum aradı, “kan değerin ve görüntü uyumsuz çıktı, muhtemelen hata var, yarın başka bir yerde tekrar kan verir misin” dedi, başka yerde tekrar verdim her şey yolundaydı, laboratuvar yanlış sonuç vermiş. Şu açıdan anlatıyorum, görüntüden belli zaten iyi olup olmadığı :)

Bunu bende doktora dedim. Muayneye girerken hocam biz ceremeyi cekiyoruz onlar niye boş boş oturuyor demiştim. Merak etme ona da kocaman iğne yaparim demişti 🤣🤣🤣 cevat bey ismini hatırlamıyorum ama anestezi veren orta yaşlardaydi. Zaten hemen gittiğimden hsg yi çeken kadinmiydi adammiydi bilmiyorum. O ara tatli tatli ruyadaydim heralde 🤣🤣🤣
Canım hayırlı olsun 🙏 kolaylıkla ilerler ins. Sürecin rabbim kolaylastirsin🤲 evet orta yasli bir bey senelerdir aynı kişi😊 biz çekiyoruz hep sıkıntıları vardır bir mükafatı diye düşünüyorum kocalarimizla aynı olamayiz bence 😁🫣 doğarsa bakmam sen bakican ben gezicem diyorum tabi zaten öyle olur diyor yersen 😅

Ahahaha #direnelimmm ya bi ara kahvesizlikten başım ağrıyordu canım bağımlıymışım meğer🙈😂 Ama atlattım artık başım ağrımıyor 😂 Tutunsun hayırlısıyla bebişim sonra kafeinsiz kahveye geçicem💃🏻😂😂
Ay ben dün dayanamayıp yarım kupadan da az filtre kahve içtim ki süt de ekledim, ona rağmen deli gibi çarpıntı yaptı bende 😅 Elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim 😅 Ağzımdaki tadı da hoşuma gitmedi ki kutusunu koklayıp duruyordum günlerdir 😂 Tövbe dedim daha içmem 😅

Canim bağışıklık baskılayıcı olarak veriyorlar. Rahim embriyoyu zararli hucre olarak görmesin diye. Çünkü maalesef otoimmun hastalığım var. 😥😥 hem tutunmasina yardimci oluyor
Gecmis olsun insAllah güzel sonuclarini duyariz burdan birlikte seviniriz.. ben yillar sonra basladim tekrar tedaviye 5 yil önce sadece progesteron jel folik asit birde estrofem veriliyordu. Recetemde bilmedigim büsürü ilac ekli suanda. 😄

Back
X