Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin mayalam 30 taneden 17 olgun çıktı 9 tanesi döllendi şükür pzt bekliyoruz şimdi 3. Güne sonra 5. Güne gelecekler mı
Canımm çok geçmiş olsun Fazla yumurta toplanınca olabiliyor böyle ağrılar.. Allahımmm.. İnşaallah çoğu sağlıkla direnir 5. güne de bol bol embriyon olur, kafan rahat olur

Birtek benimle komşu olmak istemezdi

Evet olabilir sürekli belirti arıyorum olmayınca üzülüyorum çarşamba kandil günü kan vereceğim inşallah mübarek günde güzel haberler alırım

Evet olabilir sürekli belirti arıyorum olmayınca üzülüyorum çarşamba kandil günü kan vereceğim inşallah mübarek günde güzel haberler alırım
Amin Ecmain inşallah dilerim güzel haberler alırsın bu sefer sevinçten ağlamak nasip olsun inşallah

Canım yol mesafem var arabayla gidiyorum telefona yeni baktım daha yeni döndüm. Şükür herşey yolunda transfer sürecine başladık ilaçları verdi 9 gün sonra tekrar çağırdı polip var mı diye bakacakmış. Nisan 9 gibi transfer olacak inşallah

Maşallah canım dilerim sağlıcakla ilerler sürecin haydi gözün aydın olsun dilerim bol pozitifli bir Nisan ayı olsun hepimiz için Amin

Kızlar selam nasılsınız Bugün doktor kontrolüm vardı hem smear verdim hem de tüp bebek doktorum alttan muayene etti. Benim çikolata kistim ve amh düşüklüğüm vardı o yüzden tüp bebeğe yöneldik. Rahim içi güzel ve 5-6 yumurtan var dedi. Ovitrelle yazdı sen şimdiden al buzdolabına koy dedi. Zar zor buldum üstelik büyükşehirde yaşıyorum. Bi de d vitaminim düşükmüş d vitamini takviyesi verdi. Folik asitte kullanıyorum. Şu anlık her şey yolunda adeti bekliyoruz. Muhtemelen bayram haftası regl olucam.

Aleyküm selam canım hoşgeldin çok şükür iyiyim sen nasılsın iyi misin inşallah çok şükür inşallah sürecin sağlıklı güzel geçer kaliteli yumurtaların kaliteli sağlıklı embriyoların olsun inşallah

Amin canım benim inşallah. Size ilk yazdığımda çok üzgün ve korkaktım ama artık bir an önce sürece başlamak ve bebeğime kavuşmak istiyorum

Canım tedavin hayırlı olsun rabbim pozitif sonuçunla birlikte sonunda bebişini kucagına almayı da nasip etsin inşallah canım doktorun neden tahlil yaptırmadı ben anlamadım genelde opu kontrolleri gibi kan tahlili de yapıyorlar diye biliyorum. Mesela ben verdim bugün sonucum normal çıktı öyle geçtim transfer asamasına. Acaba sende daha önce yapılan heryer yolundaydı da ondan mı gerek görmedi doktorun. Sorabileceğin bir numara yada hemşire hattı yok mu ?

Amin canım benim inşallah. Size ilk yazdığımda çok üzgün ve korkaktım ama artık bir an önce sürece başlamak ve bebeğime kavuşmak istiyorum
Çok şükür canım insan başta olumsuz oluyor ama sürecin içine girmek bile bebeğine bir adım yaklaşmış hissi veriyor her adımın her ilerleyişin gün gün seni bebeğine daha çok yaklaştırıyor emin ol hepimiz öyleyiz yalnız değilsin inşallah sürecinde güzel geçer sağlıcakla mucizene kavuşursun Allah’ın izniyle hep beraber Nisan ayında pozitifleri görmek nasip olsun inşallah

Teşekkürler canım çok sağol amin inşallah bende oyle eskiden göbekten iğne yoktu şimdi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…