- 4 Aralık 2024
- 2.755
- 2.463
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #6.041
Amin inşallah teste göre pozitif görünüyor umarım sağlıcakla katlanarak artar sağlıklı hayırlı güzel bir gebelik geçirirsin inşallahTransferin 7. Günü dayanadım kaset test yaptım inşallah kandada pozitifi görürüm inşallah
Benim yapıldı canım ben ekstra istemedim doktorum yapıyorKızlar aranızda embriyo glue yaptıran yada yaptırıcak olan var mı?
Güvenilir bir test markası ise eğer kandada pozitif görürsünüz inşAllahkaset teste genelde geç çıkıyor.
Tek mi çiftçi embriyo transferi
Ay inşallah vardır albi yazıyordu testin markası tek embiyo transferiGüvenilir bir test markası ise eğer kandada pozitif görürsünüz inşAllahkaset teste genelde geç çıkıyor.
Tek mi çiftçi embriyo transferi
İlk 4 dakkada kırmızıyı çizgiyi gördüm çok şükür ama kandada görürüz inşallahAmin inşallah teste göre pozitif görünüyor umarım sağlıcakla katlanarak artar sağlıklı hayırlı güzel bir gebelik geçirirsin inşallah
Amin inşallah canım çok şükür Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah sağlıcakla gelsin minik mucizelerKızlar merhaba nasılsınız. Ben de ocakta transfer oldum ikizlere hamileyim topiği görünce yazayım dedim belki sizlere de fikir olurben transfer günü hariç ikinci gün akşam normal gebelik testi yaptım yarım saat sonra silik çizgi çıktı testini yanlış olduğunu düşündüm elimde başka test yoktu sabah eşimi yolladım hem erken gebelik testi hem de normal gebelik testi aldırdım transfer hariç üçüncü gün hem erken gebelik testi hem de normal gebelik testi yani kaset test pozitifti. Dayanamadım beşinci gün kan verdim 45 çıktı bu şekilde öğrendim siz benim gibi dayanıksız olmayın tabi benim belki de ikiz diye erken çıktı transfer sonrası üç gün lavabo hariç hiç kalkmadım sonrasında iki 3 saatte 1 az az evde yürüdüm ve altıncı haftama kadar hiç yemek dahi yapmadım eşim yaptı o kadar pimpirik olmak iyi değil diyeceksiniz ama önceki transferin tutmayınca bu şekilde denedim çok şükür tuttu. Transferin sekizinci günü pembe lekelenme oldu yedinci haftaya kadar da her hafta lekelenme yaşadım ve bol bol dinlendim sonrasında geçti şu an her şey yolunda inşallah Rabbim siz bekleyenlere de nasip eder kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah bu duyguları isteyen her kadın yaşasın Allahın izniyle
Amin amin inşallah sağlıcakla gelsin mucizen Allah’ın izniyleİlk 4 dakkada kırmızıyı çizgiyi gördüm çok şükür ama kandada görürüz inşallah
Evet canım benim çok normal inşallah diyelim bebeğin tutunmuştur ondan dolayı oluyordur AminKızlar benim transfer hariç 8.günüm kasıklarıma arada kramp giriyor başka bir belirti yok bide hapşurunca kasıklarım inanılmaz ağrıyor normal mi sizce bu durumu yaşayan var mı hapşırmaktan korkar oldum
Daha yeni girebildim mesajları okumaya bende çok şaşkınım. Yumurta sayısı 30 dediler oyuzden ağrım olabılırmıs devam ederse gel yıne dediler bugün daha iyiyim ama yürümekte zorlanıyorum hapşıramıyroum bileCanim opu hayırlı olsun sağlıklı altin embriyolarin olsun inşallahsen neden bu kadar fazla agri çekiyorsun ki ??
Allahım şifa versin inşallah canım telefon geldi mi inşallah sağlıklı hayırlı embriyolar oluşmuşturDaha yeni girebildim mesajları okumaya bende çok şaşkınım. Yumurta sayısı 30 dediler oyuzden ağrım olabılırmıs devam ederse gel yıne dediler bugün daha iyiyim ama yürümekte zorlanıyorum hapşıramıyroum bile
Amin mayalamAllahım şifa versin inşallah canım telefon geldi mi inşallah sağlıklı hayırlı embriyolar oluşmuştur
MaşallahAmin mayalam30 taneden 17 olgun çıktı 9 tanesi döllendi şükür pzt bekliyoruz şimdi 3. Güne sonra 5. Güne gelecekler mı
AminnMaşallahCanım dilerim çoğu 5. Güne gelir hepsi altın Embriyon olsun inşallah sonrada annesine gelmek için gün sayarsın Rabbim herşeyin sağlıcakla ilerlemesini nasip eylesin inşallah
Canımm inan üzüntünü yüreğimde hissediyorum, o haberi almak çok yıpratıcı. İnsan yere göğe sığamıyor, ama Rabbim tez vakitte sizi sevindirsin, yüreğini hafifletsin. Sana sıkı sıkı sarılıyorumSelam canlarım maalesef ki negatif
Oo maşaallah gözünüz aydınnn canım Allah sağlıkla, kolaylıkla bebeğine kavuştursunTransferin 7. Günü dayanadım kaset test yaptım inşallah kandada pozitifi görürüm inşallah
Ayy canım ne güzelll maşaallah, Rabbim ikizlerine hayırla ve sağlıkla kavuştursunKızlar merhaba nasılsınız. Ben de ocakta transfer oldum ikizlere hamileyim topiği görünce yazayım dedim belki sizlere de fikir olurben transfer günü hariç ikinci gün akşam normal gebelik testi yaptım yarım saat sonra silik çizgi çıktı testini yanlış olduğunu düşündüm elimde başka test yoktu sabah eşimi yolladım hem erken gebelik testi hem de normal gebelik testi aldırdım transfer hariç üçüncü gün hem erken gebelik testi hem de normal gebelik testi yani kaset test pozitifti. Dayanamadım beşinci gün kan verdim 45 çıktı bu şekilde öğrendim siz benim gibi dayanıksız olmayın tabi benim belki de ikiz diye erken çıktı transfer sonrası üç gün lavabo hariç hiç kalkmadım sonrasında iki 3 saatte 1 az az evde yürüdüm ve altıncı haftama kadar hiç yemek dahi yapmadım eşim yaptı o kadar pimpirik olmak iyi değil diyeceksiniz ama önceki transferin tutmayınca bu şekilde denedim çok şükür tuttu. Transferin sekizinci günü pembe lekelenme oldu yedinci haftaya kadar da her hafta lekelenme yaşadım ve bol bol dinlendim sonrasında geçti şu an her şey yolunda inşallah Rabbim siz bekleyenlere de nasip eder kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah bu duyguları isteyen her kadın yaşasın Allahın izniyle
Amin Çok teşekkürAminniğne tedavisiydi kontrollerdi çatlamaydı yumurta toplamaydı derken süreç çok yoruyormuş resmen savaştan çıkmış kahramanlar gibiyiz hele sana o kadar şaşırdım ki mayala katar opu lokal yapman tebrik ediyorum rabbim bu yolda emeklerimizin karşılığını versin inşallah herkes bebişini kucağına sağ salim alsın
Canım bu ilaçlarım etkisiyle olabilir, gebelik belirtisi de olabilir, transfer sırasında gerildiysen olabilir vs. Yani kendini çok dinleme, hapşırmaktan da endişe etme sıkıntı olmaz. Allahım pozitif haberle seni de bizleri de sevindirsinKızlar benim transfer hariç 8.günüm kasıklarıma arada kramp giriyor başka bir belirti yok bide hapşurunca kasıklarım inanılmaz ağrıyor normal mi sizce bu durumu yaşayan var mı hapşırmaktan korkar oldum
Canım benim ne diim bilemedim üzülme Allah büyüktür tez vakitte Rabbim nasip etsin inşAllahSelam canlarım maalesef ki negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?