• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya annem yine salıyor sağolsun ☺️ ama eşim istiyor ki hiç kalkmayayim o yüzden hafta sonlarını geciremiyorum🫣 kalp atışını duyalım doktorla konuşalım ona göre beni hava almaya cikaricakmis🤪 yani zaten yaticam bunun farkındayım ama susam tanesiyken de gerek yok bence😅 kalbim ferah bu sefer sanki dikisten dolayı sanırım, ondan zaten iyi hissettiğim için dışarı çıkabileceğini düşünüyorum rahatsız olsam korkudan yatardim zaten kalkmadan😊
Aynen şu an küçük olduğu için bence doktor çok kısıtlama getirmez tabi ki yine ağır işler yapmadan bazen oturmayı bile yasaklıyorlar bir bayan öyle geçirmişti doktora bile arabada uzanarak gidiyordu şimdi yine hamile sadece doktor demiş ağır kaldırma yoksa yine evin içinde dolanıyor dilerim sizin de kolay sıkıntısız geçer inşallah Rabbim bu günleri sağlıcakla atlatmanızı nasip eylesin inşallah 🤲😍

Kızlar mesajları okuyorum da benim pazartesi transferim var dondurulmuş embriyo konulcak yalnız doktorum benden hiç kan almadı hormonlarıma bakmadı reglin 2 günü bakmadı geçen salı günü kontrol vardı gittim rahimden muayene etti ama yine kan almadı sordum gerek yok dedi devlet hastanesinde raporlu olarak tüp bebeğe başladık en azından transfer öncesi kanıma bakması gerekirdi diye düşünüyorum bu arada yumurta toplamadan önce sürekli bakıyordu kan değerlerime ve içimde sıkıntı oluştu şuan pazartesi transfer olacağım ama tutmaz gibi hissediyorum çünkü ilgili olduklarını düşünmüyorum hormonlardaki bir değerin tutarsızlığı negatif ile sonuçlanabilir ve bunun sebebini dahi öğrenemeyeceğim gibi hissediyorum.
Transfer günü mü yapacak bakacak acaba bilemedm ki

Aynen şu an küçük olduğu için bence doktor çok kısıtlama getirmez tabi ki yine ağır işler yapmadan bazen oturmayı bile yasaklıyorlar bir bayan öyle geçirmişti doktora bile arabada uzanarak gidiyordu şimdi yine hamile sadece doktor demiş ağır kaldırma yoksa yine evin içinde dolanıyor dilerim sizin de kolay sıkıntısız geçer inşallah Rabbim bu günleri sağlıcakla atlatmanızı nasip eylesin inşallah 🤲😍
İşte benimde geçen sefer öyle olduğu için zaten şuan boyleler. Yatarak gidiyordum bende doktora oturmam yasaktı. Ama o zaman Zaten sikintim vardı yani ağrılarım çok fazlaydı bende yuruyemiyordum🥺 her hamilelik farklı diyerek çıktık bu yola🥰 güzel dileklerin için Allah razı olsun kuzum🤍🙏 inanıyorum güzel olucak ve bence bu grup ve o tablo bize şans getirecek 🤲

Ya annem yine salıyor sağolsun ☺️ ama eşim istiyor ki hiç kalkmayayim o yüzden hafta sonlarını geciremiyorum🫣 kalp atışını duyalım doktorla konuşalım ona göre beni hava almaya cikaricakmis🤪 yani zaten yaticam bunun farkındayım ama susam tanesiyken de gerek yok bence😅 kalbim ferah bu sefer sanki dikisten dolayı sanırım, ondan zaten iyi hissettiğim için dışarı çıkabileceğini düşünüyorum rahatsız olsam korkudan yatardim zaten kalkmadan😊
Aslında evet canım haklısın daha çok küçük olduğu acaba bir sıkıntı olur mu, sende hava alman lazım ara sıra, bunu dr ile konuş istersen bir

Evet ya seninki daha da uzak bana göre. Bence zorunlu değil gitmeyebilirsin. Ben resul beyle de görüşürüm diye oraya gidicem. Bir bakayım kanım ısınır ins.da devam ederim. Doktor bulmakta önemli şimdi o da ayrı sıkıntı benim için.
Ay hadi bakalım inşallah enerjin tutar doktorla, çok önemli

Aslında evet canım haklısın daha çok küçük olduğu acaba bir sıkıntı olur mu, sende hava alman lazım ara sıra, bunu dr ile konuş istersen bir
Konusucam zaten o yüzden sabırsızlıkla bekliyorum kalp atışını ins. Güzel seyker söyler de en azından yaz aylarını evde yatarak geçirmem yarım saatlik yürüyüşe bile razıyım🙏

İşte benimde geçen sefer öyle olduğu için zaten şuan boyleler. Yatarak gidiyordum bende doktora oturmam yasaktı. Ama o zaman Zaten sikintim vardı yani ağrılarım çok fazlaydı bende yuruyemiyordum🥺 her hamilelik farklı diyerek çıktık bu yola🥰 güzel dileklerin için Allah razı olsun kuzum🤍🙏 inanıyorum güzel olucak ve bence bu grup ve o tablo bize şans getirecek 🤲
Amin Amin inşallah 🤲🫶🏻 kolaylıkla bu sefer atlatmak nasip olsun Allahım yardımcın olsun sağlıcakla gelsin minik mucizemiz inşallah 🤲🥰🐣

Gerçekten öyle oluyor yaz bebeği olacak efil efil elbiseler giyerim diyordum şimdi kış bebeği olacak olursa inşallah 🙏 eşimin eşofmanları ile devamke 😂
Olsun kı , şöyle düşün nasip olursa kış bebeği olacak ama tam böyle sevimli çağında hareketli zamanlarında havalar güzel olacak 😍 Allah nasip ederse 🤲🏻
Bizde bir şekilde eşofman falan idare ederiz 😂

Kızlar, kese görmek için doktor ne zamana çağırıyor?
Ben bugün ikinci kanımı vereceğim Beta için, pazartesi bildireceğim doktoruma.
Bayramdan sonraya verir herhalde değil mi randevuyu?

Kızlar
Bugün iğnemin 10. Günü ve yumurtlama olcakmış gibi bel ağrım var. Yarın kontrolüm var ama umarım çatlamaz bunlar. Doktora dün söyledim yok çatlamaz dedi ama çatlamaması içinde bişey vermedi. Ne diyorsunuz? Evham mı yapıyorum ?

Aleyküm selam 👋 canım hayırlı olsun inşallah güzel gelişir herşey benim de Menogon 300 doz vuracağım inşallah bize şifa olsun sağlıklı kaliteli yumurtalarımız olsun kaliteli sağlıklı embriyolarımız olsun inşallah 🤲❤️
Amin inşallah bide antibiyotik vermişti 7 günlük bitecek iki günü kaldı bide gonal f, folic asid. başka birşey kullanmıyorum

Bende 225 ile başladım 8 gün kullandım 2 gün daha verdi doktor. Benim yumurta çok küçüktü 5 mm idi. Bugün 12 mm ölçüldü yetersiz geldi tabi 2 gün daha uzattı. Bakalım inşallah güzel büyürler. Burda ben tek Gonalf ve yanına dört iğne 12 bin civarıydı. İstanbul pahalıymış.
Diğer 4 iğneyi ne için verdi canım bana antibiyotik vermişti bide folic asid.

Back
X