Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen şu an küçük olduğu için bence doktor çok kısıtlama getirmez tabi ki yine ağır işler yapmadan bazen oturmayı bile yasaklıyorlar bir bayan öyle geçirmişti doktora bile arabada uzanarak gidiyordu şimdi yine hamile sadece doktor demiş ağır kaldırma yoksa yine evin içinde dolanıyor dilerim sizin de kolay sıkıntısız geçer inşallah Rabbim bu günleri sağlıcakla atlatmanızı nasip eylesin inşallah

Transfer günü mü yapacak bakacak acaba bilemedm ki

İşte benimde geçen sefer öyle olduğu için zaten şuan boyleler. Yatarak gidiyordum bende doktora oturmam yasaktı. Ama o zaman Zaten sikintim vardı yani ağrılarım çok fazlaydı bende yuruyemiyordum her hamilelik farklı diyerek çıktık bu yola güzel dileklerin için Allah razı olsun kuzum inanıyorum güzel olucak ve bence bu grup ve o tablo bize şans getirecek

Aslında evet canım haklısın daha çok küçük olduğu acaba bir sıkıntı olur mu, sende hava alman lazım ara sıra, bunu dr ile konuş istersen bir

Ay hadi bakalım inşallah enerjin tutar doktorla, çok önemli

Aslında evet canım haklısın daha çok küçük olduğu acaba bir sıkıntı olur mu, sende hava alman lazım ara sıra, bunu dr ile konuş istersen bir
Konusucam zaten o yüzden sabırsızlıkla bekliyorum kalp atışını ins. Güzel seyker söyler de en azından yaz aylarını evde yatarak geçirmem yarım saatlik yürüyüşe bile razıyım

Amin Amin inşallah kolaylıkla bu sefer atlatmak nasip olsun Allahım yardımcın olsun sağlıcakla gelsin minik mucizemiz inşallah

Gerçekten öyle oluyor yaz bebeği olacak efil efil elbiseler giyerim diyordum şimdi kış bebeği olacak olursa inşallah eşimin eşofmanları ile devamke
Olsun kı , şöyle düşün nasip olursa kış bebeği olacak ama tam böyle sevimli çağında hareketli zamanlarında havalar güzel olacak Allah nasip ederse
Bizde bir şekilde eşofman falan idare ederiz

Kızlar, kese görmek için doktor ne zamana çağırıyor?
Ben bugün ikinci kanımı vereceğim Beta için, pazartesi bildireceğim doktoruma.
Bayramdan sonraya verir herhalde değil mi randevuyu?

Kızlar
Bugün iğnemin 10. Günü ve yumurtlama olcakmış gibi bel ağrım var. Yarın kontrolüm var ama umarım çatlamaz bunlar. Doktora dün söyledim yok çatlamaz dedi ama çatlamaması içinde bişey vermedi. Ne diyorsunuz? Evham mı yapıyorum ?

Amin inşallah bide antibiyotik vermişti 7 günlük bitecek iki günü kaldı bide gonal f, folic asid. başka birşey kullanmıyorum

Diğer 4 iğneyi ne için verdi canım bana antibiyotik vermişti bide folic asid.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…