Kızlar merhaba nasılsınız. Ben de ocakta transfer oldum ikizlere hamileyim topiği görünce yazayım dedim belki sizlere de fikir olur

ben transfer günü hariç ikinci gün akşam normal gebelik testi yaptım yarım saat sonra silik çizgi çıktı testini yanlış olduğunu düşündüm elimde başka test yoktu sabah eşimi yolladım hem erken gebelik testi hem de normal gebelik testi aldırdım transfer hariç üçüncü gün hem erken gebelik testi hem de normal gebelik testi yani kaset test pozitifti. Dayanamadım beşinci gün kan verdim 45 çıktı bu şekilde öğrendim siz benim gibi dayanıksız olmayın tabi benim belki de ikiz diye erken çıktı

transfer sonrası üç gün lavabo hariç hiç kalkmadım sonrasında iki 3 saatte 1 az az evde yürüdüm ve altıncı haftama kadar hiç yemek dahi yapmadım eşim yaptı o kadar pimpirik olmak iyi değil diyeceksiniz ama önceki transferin tutmayınca bu şekilde denedim çok şükür tuttu. Transferin sekizinci günü pembe lekelenme oldu yedinci haftaya kadar da her hafta lekelenme yaşadım ve bol bol dinlendim sonrasında geçti şu an her şey yolunda inşallah Rabbim siz bekleyenlere de nasip eder kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah

bu duyguları isteyen her kadın yaşasın Allahın izniyle