Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım onu transferde takarken su gibi bişey akıtıyorlar renkli su akıp gidiyormuş gibi takıyorlar hiç hissetmiyorsun bile, transfer olurken anestezi olursan bebişin sana doğru ilerlediğini göremezsin, o pıt şeklini

O sırada benim Opuyu lokal anestezi altında olmam

Aaaa o zaman herşeyin farkındamıydın aşkım, sadece hissetmedin ağrıyı
Damar yolu açıldı Opuyu yapacak doktorum geldi damar yolundan bir ilaç bıraktı dedi bu seni yorgun hissettirecek gözünün önü net görmüyorsun ama ben son Opu da iğnenin yumurtalıklara girdigini baya hissettim alttan iğne iki tane vurdu banamısın demedi doğum yapıyor gibi bagırıyordum birde benim sağ yumurtalığım rahime çok yapışık riskli yerde saklanmış doktorlar bir yandan karnıma bastırıyor anestezi doktoru diyor benim elimi sık onun elini sıkıp bagırmışım baya ve yataktan kalkınca hemşireye diyom ay bu tedavi ne kadar zor benim 4. Kez o masaya yatmam peki

İnşallah canım amin Allah yüzümüze baksın İnşallah en kısa zamanda güzeller beraber alırız bolca güzel güzel yumurtaların toplansın İnşallah dualarım seninle

Canım şakamı bu niye bu kadar eziyet? Onların genel anestezi vermesi için illa beyin ameliyatı mı olman lazım? Yoksa varlığından haberlerimi yok

Yok canım yok hayatta olamam öyle. Ben smer de bağırmış insanım transfer aninda kendimi kasarim falan birde mesane dolu olucak aman yarabbi

Canım şakamı bu niye bu kadar eziyet? Onların genel anestezi vermesi için illa beyin ameliyatı mı olman lazım? Yoksa varlığından haberlerimi yok
Oy sepidem yazarken bile bana komedi geliyor normalde hissetmiyordum sadece onları görüyordum ama son Opu da sanki matkapla bir yeri delersin ya o şekilde hissettim vermiyorlar canım genel anestezi üç yıldır kaldırmışlar yumurtaların üstünde zararı olduğunu söylüyorlar ne bilim

Bahcecide genellikle yoğunluktan öyle galiba gerçi Allah var benim doktorum fırsatı varken konuşup rahatlatıyrdu ama yinede tabi iletişim kopukluğu oluyor çoğu zaman bnde muayneden sonra odada asistanlarla kalıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…