• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başlıyorum Allah nasip ederse🤲Adetli bakıyorlar hep kız 😁 spekulum takar mı diye merak ettim 😂
Maşallah 🧿 maşallah 🤩 transfer tarihini merakla bekliyoruz inşallah ayy 😬 ciddi mi ben hiç adetli muyane olmadım hatta tüp bebekte ilk ultrason girdiğiimde bile hafif leke gibi kalmıştı doktora dedim çekiniyorum daha lekelenmem var dedi bizim için sorun değil dedim havar demiyor ki üstten bakim kurtuluş yok yine alttan baktı 🤣🫣

Maşallah 🧿 maşallah 🤩 transfer tarihini merakla bekliyoruz inşallah ayy 😬 ciddi mi ben hiç adetli muyane olmadım hatta tüp bebekte ilk ultrason girdiğiimde bile hafif leke gibi kalmıştı doktora dedim çekiniyorum daha lekelenmem var dedi bizim için sorun değil dedim havar demiyor ki üstten bakim kurtuluş yok yine alttan baktı 🤣🫣
Yarın tarih belli olur sanırım haber veririm 💖

Yok ben yurtdışındayım bahçeci Fulya deyince aklıma o doktor geldi ınstagram da takip ediyorum peki memnunmusun
İlk transferim olumsuz oldu herşey normal güzel olmasına rağmen yani doktor biraz sert duruyor yapısı gereği sanırım ama iletişim sıfır muayenede 5 dakika görüyorsun sonra asistanı reçete yazıyor gönderiyor hani doktor seninle konuşup rahatlatmıyor güler yüzlü fazla değil ciddi bir doktor yani bende Instagram'da görüp yorumları okuyup gitmiştim 2. Transferim de olumsuz olursa eğer (Allah korusun) bidaha gitmem değiştirmeyi düşünüyorum

İlk transferim olumsuz oldu herşey normal güzel olmasına rağmen yani doktor biraz sert duruyor yapısı gereği sanırım ama iletişim sıfır muayenede 5 dakika görüyorsun sonra asistanı reçete yazıyor gönderiyor hani doktor seninle konuşup rahatlatmıyor güler yüzlü fazla değil ciddi bir doktor yani bende Instagram'da görüp yorumları okuyup gitmiştim 2. Transferim de olumsuz olursa eğer (Allah korusun) bidaha gitmem değiştirmeyi düşünüyorum
Bende bakıyorum gayet iyi duruyor tabi içinde olunca farklı oluyor insan biraz doktorundan güler yüz seni motive etmesini bekliyor gerçekten inşallah olumlu olur Allah’ın izniyle önce Allah’a sonra artık doktorun eliyle bebişine kavuşursun Allah’ın izniyle 🤲❤️

İnşallah canım yine de dua edelim 🥰😍
Dualarım seninle canım inşallah yakında gebelik 🤰 haberlerini alalım inan et sen aklımın bir köşesindesin kendim kadar senin de hamile kalmanı diliyorum sağlıcakla hayırlı güzel gebelikler sağlıklı evlatlarla Rabbim kucağını doldursun inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲🥹💕

Dualarım seninle canım inşallah yakında gebelik 🤰 haberlerini alalım inan et sen aklımın bir köşesindesin kendim kadar senin de hamile kalmanı diliyorum sağlıcakla hayırlı güzel gebelikler sağlıklı evlatlarla Rabbim kucağını doldursun inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲🥹💕
Amin amin çokça amin şu Ramazan ayı yüzü hürmetine Rabbim ikimize de ve isteyen buradaki çabalayan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin 🥰 tedaviyi ne kadar bıraktık desek de umudumuz bitmiyor İnşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız 💕 sen nasılsın tekrardan transfer oldun mu

Kızlar 2.reglimi oldum ve yarın kontrolüm var. Transfer hazırlığına başlıyoruz. İlk muayenede çatal da spekulum takarak rahmime de bakarak muayene etmişti. Sonraki muayenelerde normal sedyeye uzanıp ultrason ile muayene etti hep. Şimdi yine çatalda mı muayene eder acaba çünkü nefret ediyorum o koltuktan ve korkulur rüyam🤔
Aaaa ayni gün adet olmuşuz benimde yarın kontrolüm var 🥰🥰 canım benim hiçbir muaynemde spekulum takilmadi. Sadece opuda onda da zaten anestezili olduğu için hissetmiyoruz. Transferde takiyorlar ama ben transferi de spekulum yüzünden birde o an kendimi kasmamak için anestezili olucam. Koltuktan korkma. Aslinda muaynede o koltuğa çıkınca daha rahat muayne oluyorsun diğer türlü kasiyor insan kendini. En azindan ben 🤭🤭🤭

Amin amin çokça amin şu Ramazan ayı yüzü hürmetine Rabbim ikimize de ve isteyen buradaki çabalayan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin 🥰 tedaviyi ne kadar bıraktık desek de umudumuz bitmiyor İnşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız 💕 sen nasılsın tekrardan transfer oldun mu
umudumuz hiçbir zaman bitmesin canım Allahtan ümit kesilmez sadece vaktini bekliyor inşallah 🤲 teşekkür 😍 ederim canım çok şükür hamdolsun iyiyim bende ilaçlarımı sipariş ettim adetimi bekliyorum ya pazartesi yada Salı gelmesi gerekiyor ondan sonra ya Allah ya Bismillah başlıyorum yeniden Opu olacağım ondan sonra bakalım ne olucak umarım herşey sağlıklı güzel ilerler inşallah Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah bizleri yakında bebek müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin 🤲🫶🏻

Back
X