- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.881
Spekulum takmiyorlar canım hiç merak etme stres yapma onu ilk başta yapıyorlar ölçülüyorlar rahim ağzını falan galiba bidaha yok oBaşlıyorum Allah nasip ederseAdetli bakıyorlar hep kız spekulum takar mı diye merak ettim
MaşallahBaşlıyorum Allah nasip ederseAdetli bakıyorlar hep kız spekulum takar mı diye merak ettim
Doktorun kim canım Özkan özdamar mıÇok saçma canım çok hemde ama napcan mecburen olsun diye uğraşıyorsun buluyirsun gözüm görmüyor yeterki olsun diyorsun buluyorsun bı şekilde
Evet canım seninde mi oDoktorun kim canım Özkan özdamar mı
Benimkilerde sadece transferde takıyorBana sadece bi tek transferde taktı doktorum
Yarın tarih belli olur sanırım haber veririmMaşallahmaşallah transfer tarihini merakla bekliyoruz inşallah ayy ciddi mi ben hiç adetli muyane olmadım hatta tüp bebekte ilk ultrason girdiğiimde bile hafif leke gibi kalmıştı doktora dedim çekiniyorum daha lekelenmem var dedi bizim için sorun değil dedim havar demiyor ki üstten bakim kurtuluş yok yine alttan baktı
Yok ben yurtdışındayım bahçeci Fulya deyince aklıma o doktor geldi ınstagram da takip ediyorum peki memnunmusunEvet canım seninde mi o
İnşallah canımYarın tarih belli olur sanırım haber veririm
İlk transferim olumsuz oldu herşey normal güzel olmasına rağmen yani doktor biraz sert duruyor yapısı gereği sanırım ama iletişim sıfır muayenede 5 dakika görüyorsun sonra asistanı reçete yazıyor gönderiyor hani doktor seninle konuşup rahatlatmıyor güler yüzlü fazla değil ciddi bir doktor yani bende Instagram'da görüp yorumları okuyup gitmiştim 2. Transferim de olumsuz olursa eğer (Allah korusun) bidaha gitmem değiştirmeyi düşünüyorumYok ben yurtdışındayım bahçeci Fulya deyince aklıma o doktor geldi ınstagram da takip ediyorum peki memnunmusun
Aminnnnn inşallah kiz neneyiz hala burdayiz düşünİnşallah dilerim o günleri görmek nasip olsun cümlemize
Bende bakıyorum gayet iyi duruyor tabi içinde olunca farklı oluyor insan biraz doktorundan güler yüz seni motive etmesini bekliyor gerçekten inşallah olumlu olur Allah’ın izniyle önce Allah’a sonra artık doktorun eliyle bebişine kavuşursun Allah’ın izniyleİlk transferim olumsuz oldu herşey normal güzel olmasına rağmen yani doktor biraz sert duruyor yapısı gereği sanırım ama iletişim sıfır muayenede 5 dakika görüyorsun sonra asistanı reçete yazıyor gönderiyor hani doktor seninle konuşup rahatlatmıyor güler yüzlü fazla değil ciddi bir doktor yani bende Instagram'da görüp yorumları okuyup gitmiştim 2. Transferim de olumsuz olursa eğer (Allah korusun) bidaha gitmem değiştirmeyi düşünüyorum
Yani gençlerle beraber yolumuza devamAminnnnn inşallah kiz neneyiz hala burdayiz düşün
İnşallah canım yine de dua edelimYumurtlama olduğunda da oluyormuş lekelenme inşallah gebelikle sonlanır Amin
Aminnn canım inşallahAmiiin inşAllah. Darısı sizlere hayırlısıyla
Allah razi olsun canim amin inşallahAllah'ım sağlıkla yolunda ilerletsin bebiş sımsıkı tutunsun burda müjdeli haberler vermeyi nasip etsin inşallah canım
Dualarım seninle canım inşallah yakında gebelikİnşallah canım yine de dua edelim
Amin amin çokça amin şu Ramazan ayı yüzü hürmetine Rabbim ikimize de ve isteyen buradaki çabalayan herkese hayırlı evlatlar nasip etsinDualarım seninle canım inşallah yakında gebelikhaberlerini alalım inan et sen aklımın bir köşesindesin kendim kadar senin de hamile kalmanı diliyorum sağlıcakla hayırlı güzel gebelikler sağlıklı evlatlarla Rabbim kucağını doldursun inşallah Amin Ecmain inşallah
Aaaa ayni gün adet olmuşuz benimde yarın kontrolüm varKızlar 2.reglimi oldum ve yarın kontrolüm var. Transfer hazırlığına başlıyoruz. İlk muayenede çatal da spekulum takarak rahmime de bakarak muayene etmişti. Sonraki muayenelerde normal sedyeye uzanıp ultrason ile muayene etti hep. Şimdi yine çatalda mı muayene eder acaba çünkü nefret ediyorum o koltuktan ve korkulur rüyam
umudumuz hiçbir zaman bitmesin canım Allahtan ümit kesilmez sadece vaktini bekliyor inşallahAmin amin çokça amin şu Ramazan ayı yüzü hürmetine Rabbim ikimize de ve isteyen buradaki çabalayan herkese hayırlı evlatlar nasip etsintedaviyi ne kadar bıraktık desek de umudumuz bitmiyor İnşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız sen nasılsın tekrardan transfer oldun mu
Canim maalesef az da olsa yoğunda olsa alttan bakıyorlarcanım hayırlı olsun transfer hazırlığına başlıyormusun adetliyken alttan bakmazlar herhaldekorkma canım bizimkiler hep alttan muayene karından hiç yapmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?