Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben transferide hsg hepsini normal oldum cahilim ya o zamanlar bu forumdanda haberim yok hsg’nin anestezili çekildiğini bile bilmiyordum hiç sormadılarda bana hangisini istersin diye. Sonomed’de çekildim bide

Vallahi benim kafadan hsg, transfer, opu hepsi bende anestezili

Ben rahim filimleri hep anestesiz çektirdim işte normalde iğneden korkan ben ama iş başa düşünce nelere katlandım benim için transfer normal muayeneler çok kolay geliyor demek ki herkesin acı eşiği farklı oluyor ama doktorlar yanımda diyorum önce Allah’a sonra onlara güveniyorum herhalde diyom birşey olsa onlar müdahale eder ondan aslında rahatım ama acemiler gelince tedirgin oluyorum zarar verirler diye

İyi sen odaya girebiliyorsun beni hemen bekleme yerine alıyorlar 10 15 dakika sonra asistan reçeteyle geliyor ilaç anlatım odasına alıyorlar sonra eve sende mi bahcecide oldun

Bak o konuda doktorlarımın hakkını yemem ameliyat oldum dış gebelik geçirdim onlar yine geldi beni Motive ettiler daha şansın var en azından hamile kalabiliyorsun tedavisiz bile azda olsa şansın var hep bunları yaşayacak değilsin elimi tuttular ben aglarken o desteklerini inkar edemem her muayenede doktorum bizle muhatap olur anlatır bize sorar sorularınız var mı diye hemşire sadece kan alıyor birde randevuları düzenliyor o kadar olması gereken de bu olmalı

Ay ben iğne küçüklükten hiç korkum yoktu o yüzden bu göbekten yaptırklar vız geldi, hastane beni genel olarak korkutmuyor dişçi hariç psikolojim iyi değil herhalde

Kesinlikle doğru olan bu zaten ama benim doktorum öyle değil maalesef asistanina bişiler söylüyor bana şu şöyle bu böyle falan demiyor hiç ben soruyorum araştırıp yazıyorum bı kağıda mesela unutmiyim diye

Ben transferide hsg hepsini normal oldum cahilim ya o zamanlar bu forumdanda haberim yok hsg’nin anestezili çekildiğini bile bilmiyordum hiç sormadılarda bana hangisini istersin diye. Sonomed’de çekildim bide
İşte bende öyleyim doktorlarım ne derse okumuş insanlar onlar biliyordur böyleyse böyledir hiç sorgulamadım

Benim her işlem öncesi ilk sorduğum sorudur anestezi varmı discime de soruyorum yapmıyor arkadaşım da aneztezi doktoru kısa süreli anestezinin zararı olmaz diye onayını da aldım arada çok ara verince canım istiyor alışkanlık oldu. İlk hsg çekilirken Cevat bey vardı echomarda bana yalvardı 1 saat anestesi vermeyelim diye ikna edemedi

Keşke olsaydın echomar da gerçekten acı hissetmyrsun

Ay ben iğne küçüklükten hiç korkum yoktu o yüzden bu göbekten yaptırklar vız geldi, hastane beni genel olarak korkutmuyor dişçi hariç psikolojim iyi değil herhalde
Ben hala kendi iğnelerimi hiç yapmadım eşim yaptığın ilk tedirgin oluyordum zarar verecek diye hemişire yapınca umursamıyorum bilen olunca sanki kendimi güvende hissediyorum ama eşimde alıştı ben çok hissetmedim hatta hemşire sabah iğnesini vuracaktı göbeğime eşime dedi çok iyi çalışmışsın gel yanımızda işe başla güldüler tabi eşim de bir havalar sen diyon ameliyat yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…