Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah'ım sağlıkla yolunda ilerletsin bebiş sımsıkı tutunsun burda müjdeli haberler vermeyi nasip etsin inşallah canım

Kızlar selam. Tüp bebek tedavim biteli 2 ay bitti 3. Döngüdeyim. Ama bu ay ovulasyon dönemi lekelenmem başladı ve 4 gündür devam ediyor sizce neden olabilir benzer durum yaşayanlar var mı ?

Kızlar 2.reglimi oldum ve yarın kontrolüm var. Transfer hazırlığına başlıyoruz. İlk muayenede çatal da spekulum takarak rahmime de bakarak muayene etmişti. Sonraki muayenelerde normal sedyeye uzanıp ultrason ile muayene etti hep. Şimdi yine çatalda mı muayene eder acaba çünkü nefret ediyorum o koltuktan ve korkulur rüyam

Canım öncelikle hayırlı olsunvalla ben hep vajinal ultrasondan takip edildim

Canım iki gündür aklımdan geçiyordu bu hastane konusu bu grup çok değerli çok güzel oldu çok kıymetli arkadaşlık oldu üzüldük sevindik ama bu tüp bebek işi tamamen ticarete dönüştü hepimiz bir Umut arıyoruz aslında hangi hastanede tedavi olduk nelerle karşılaştık nerden memnun kaldık geçmiş gelecek şimdiki Zaman hastanelerden bahsetsek belki bir çok insana fikir oluruz çünkü benim kadınlar kulübüyle tanışmam Google tüp bebek merkezi Dr hastane araştırırken gördüm ve bir çok konuda fikir Sahibi oldum araştırdım duyduklarimi iyi olmazmi arkadaşlar

Kızlar selam. Tüp bebek tedavim biteli 2 ay bitti 3. Döngüdeyim. Ama bu ay ovulasyon dönemi lekelenmem başladı ve 4 gündür devam ediyor sizce neden olabilir benzer durum yaşayanlar var mı ?
Aleyküm selam canım ara kanama olabilir ben yaşamadım ama yaşayan olmuş daha önce okumuştum leke olarak mı yoksa normal adet kanı olarak mı geliyor hormonal degişiklerden dolayı da olabilir inşallah sağlıcakla atlatırsın

canım hayırlı olsun transfer hazırlığına başlıyormusun adetliyken alttan bakmazlar herhalde korkma canım bizimkiler hep alttan muayene karından hiç yapmazlar

İnşallah canım yok kanama değil sadece minik lekelenme şeklinde

Saçmalık bence. Ben dinlendirmede ek takviye vitamin vs kullanmadım
Ki kullanmış olsak zaten kendi cebimizden eczaneden alırız. Hastaneye ek ücret saçma bence..
Çok saçma canım çok hemde ama napcan mecburen olsun diye uğraşıyorsun buluyirsun gözüm görmüyor yeterki olsun diyorsun buluyorsun bı şekilde

Saçmalık bence. Ben dinlendirmede ek takviye vitamin vs kullanmadım
Ki kullanmış olsak zaten kendi cebimizden eczaneden alırız. Hastaneye ek ücret saçma bence..
Çok saçma canım çok hemde ama napcan mecburen olsun diye uğraşıyorsun buluyirsun gözüm görmüyor yeterki olsun diyorsun buluyorsun bı şekilde
Canım o doktordan doktora değişiyor beni hiç etmedi bı kere etti bidaha normal koltukta ama alttan muayene etti yani hep altan muayene olucan vajinal yoldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…