• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sondaki Opu da öğrenci anestezi getirmişler dedim kız acaba bu iğneyi mi düzgün katmadı da doktorun verdiği ilaç bana fayda etmedi aklıma gelmedi değil 😂

Oy sepidem yazarken bile bana komedi geliyor normalde hissetmiyordum sadece onları görüyordum ama son Opu da sanki matkapla bir yeri delersin ya o şekilde hissettim vermiyorlar canım genel anestezi üç yıldır kaldırmışlar yumurtaların üstünde zararı olduğunu söylüyorlar ne bilim 🫣😁
Ay ruh hastaları resmen insana acı çektiriyorlar ya, aşkım senin valla Allah bunca sabrının karşılığını verir inşallah çok zor 😞, benimde acı eşiğim yüksektir ama bu kadarına dayanabilirmiydim bilmiyorum

Damar yolu açıldı Opuyu yapacak doktorum geldi damar yolundan bir ilaç bıraktı dedi bu seni yorgun hissettirecek gözünün önü net görmüyorsun ama ben son Opu da iğnenin yumurtalıklara girdigini baya hissettim alttan iğne iki tane vurdu banamısın demedi doğum yapıyor gibi bagırıyordum 😂 birde benim sağ yumurtalığım rahime çok yapışık riskli yerde saklanmış doktorlar bir yandan karnıma bastırıyor anestezi doktoru diyor benim elimi sık onun elini sıkıp bagırmışım baya ve yataktan kalkınca hemşireye diyom ay bu tedavi ne kadar zor benim 4. Kez o masaya yatmam peki 😆🤣
Mayalam tası tarağı topla çabuk Türkiye'ye gel. Ben senin ordaki doktorların tedavi yöntemini hiç beğenmedim. Bu ne ya bagirta bağırta opu mu olur ??? Birde lokel ?

Oy sepidem yazarken bile bana komedi geliyor normalde hissetmiyordum sadece onları görüyordum ama son Opu da sanki matkapla bir yeri delersin ya o şekilde hissettim vermiyorlar canım genel anestezi üç yıldır kaldırmışlar yumurtaların üstünde zararı olduğunu söylüyorlar ne bilim 🫣😁
Oy bacım Allah yardımcın olsun

Ay ruh hastaları resmen insana acı çektiriyorlar ya, aşkım senin valla Allah bunca sabrının karşılığını verir inşallah çok zor 😞, benimde acı eşiğim yüksektir ama bu kadarına dayanabilirmiydim bilmiyorum
Ben dayandıysam sende dayanırsın canım benim aslında korkulacak değil ben ilk iki Opu da hissetmedim sadece baktım herşey gözümün önünde gidip geliyor hatta doktora dedim deprem mi oluyor gözümün önü gidip geliyor yok diyorlar sana ilaç vermiş o yapıyor 😂 benim Opu zaten 10 dk ancak sürüyor işte bu sonda o anestezi kız kesin iğneyi damara mı iyi katmadı sanki o ilaç bana fayda etmedi 🤨

Mayalam tası tarağı topla çabuk Türkiye'ye gel. Ben senin ordaki doktorların tedavi yöntemini hiç beğenmedim. Bu ne ya bagirta bağırta opu mu olur ??? Birde lokel ?
Kız yok sen kayıtsız ol onlar seni incitecek birşey yapmaz ama anlamadığım o bana damar yolundan verdiği ilaç sanki bana fayda vermedi çünkü herşeyi net hatırlıyorum yoksa onlar senin dayanamayacağın acı yaşatmazlar 🫣🥹 ama bu sefer Opu günü yaklaşınca soracağım başka birşey verin hissetmim diye zaten sabahına embriyolog aradı kadın dedi ay dün çok acı çektiniz demek ki çok bagırmışım dedim hiç önemli değil siz bana bugün güzel haber verin döllenme oldu diyin ben hepsini unuturum 🥹❤️

Kız yok sen kayıtsız ol onlar seni incitecek birşey yapmaz ama anlamadığım o bana damar yolundan verdiği ilaç sanki bana fayda vermedi çünkü herşeyi net hatırlıyorum yoksa onlar senin dayanamayacağın acı yaşatmazlar 🫣🥹 ama bu sefer Opu günü yaklaşınca soracağım başka birşey verin hissetmim diye zaten sabahına embriyolog aradı kadın dedi ay dün çok acı çektiniz demek ki çok bagırmışım dedim hiç önemli değil siz bana bugün güzel haber verin döllenme oldu diyin ben hepsini unuturum 🥹❤️
Aşkımsu sendede hiç önemli değil karakteri var yalnış almışız bir kere daha dese hiç önemli değil dersin gibime geliyor 😂😂

O kadar bağırdın aci cektin madem lokeli yukseltemiyorlar mi ? Ay canim ya kiyamam rabbim bu çektiklerini görsün de mucizeni göndersin inşallah 🤲🤲😘😘

O kadar bağırdın aci cektin madem lokeli yukseltemiyorlar mi ? Ay canim ya kiyamam rabbim bu çektiklerini görsün de mucizeni göndersin inşallah 🤲🤲😘😘
Amin Amin cümlemize göndersin inşallah 🤲🥰 bakalım bu sefer söyleyecegim muayeneye gidince o değil de her seferinde ne kadar zor diyip tekrar oralarda dolanmam 🤣

Aşkım evet anestezi altında sen nerden farkına varacaksın kendinde değilsin ki, o yüzden salıveriyorsun 😂😂😂 ama utanılacak bir şey değil ordaki dr ve hemşireler buna alışık ona göre önlem alıyorlar
Aaaaa bunu bilmiyordum 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ama yok ya ben yine de spekulum çekemem o çataldan korkmuyorum onun kadar 🤣🤣🤣

Canım valla herşeyde anestezi alan ben (transfer,hsg) önünde saygıyla eğiliyorum 🥺 heralde öyle bişey olsa ben hiç yapamazdim bu işleri çünkü elimde değil acayip geriliyorum yani. İçeri girince bekliyorlar son dakkaya kadar o zaman bile diyorum beni bı uyutun ne haliniz varsa görün 🫣

Bende bakıyorum gayet iyi duruyor tabi içinde olunca farklı oluyor insan biraz doktorundan güler yüz seni motive etmesini bekliyor gerçekten inşallah olumlu olur Allah’ın izniyle önce Allah’a sonra artık doktorun eliyle bebişine kavuşursun Allah’ın izniyle 🤲❤️

Bende bakıyorum gayet iyi duruyor tabi içinde olunca farklı oluyor insan biraz doktorundan güler yüz seni motive etmesini bekliyor gerçekten inşallah olumlu olur Allah’ın izniyle önce Allah’a sonra artık doktorun eliyle bebişine kavuşursun Allah’ın izniyle 🤲❤️
Tabiki canım güler yüzlü olması lazım ki bişi sorarken çekinme motive etsin
Amin canım inşallah inşallah dua edelim önce kendimize sonra bu yolda olan herkese rabbim güç kuvvet versin emeklerimizi boşa çıkarmasın 🙏🏻 🙏🏻 🤲🏻 🤲🏻

Back
X