- 4 Aralık 2024
- 2.633
- 2.324
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #5.901
Burada hep vajinal muayene oluyor maalesefCanim maalesef az da olsa yoğunda olsa alttan bakıyorlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada hep vajinal muayene oluyor maalesefCanim maalesef az da olsa yoğunda olsa alttan bakıyorlar![]()
Ee artık o doktorların bileceği biz zorla bakın demiyozCanim maalesef az da olsa yoğunda olsa alttan bakıyorlar![]()
Canım onu transferde takarken su gibi bişey akıtıyorlar renkliAaaa ayni gün adet olmuşuz benimde yarın kontrolüm varcanım benim hiçbir muaynemde spekulum takilmadi. Sadece opuda onda da zaten anestezili olduğu için hissetmiyoruz. Transferde takiyorlar ama ben transferi de spekulum yüzünden birde o an kendimi kasmamak için anestezili olucam. Koltuktan korkma. Aslinda muaynede o koltuğa çıkınca daha rahat muayne oluyorsun diğer türlü kasiyor insan kendini. En azindan ben
![]()
O sırada benim Opuyu lokal anestezi altında olmamCanım onu transferde takarken su gibi bişey akıtıyorlar renklisu akıp gidiyormuş gibi takıyorlar hiç hissetmiyorsun bile, transfer olurken anestezi olursan bebişin sana doğru ilerlediğini göremezsin, o pıt şeklini
![]()
Aşkımsu çünkü tam detaylı rahim ölçümü sadece alttan olur, ona göre ilaç yazacak sana yada transfere hazır olup olmayacağına ordan bakıyorlarCanim maalesef az da olsa yoğunda olsa alttan bakıyorlar![]()
Aaaa o zaman herşeyin farkındamıydın aşkım, sadece hissetmedin ağrıyıO sırada benim Opuyu lokal anestezi altında olmam![]()
Burda da aynıBurada hep vajinal muayene oluyor maalesef![]()
Damar yolu açıldı Opuyu yapacak doktorum geldi damar yolundan bir ilaç bıraktı dedi bu seni yorgun hissettirecek gözünün önü net görmüyorsun ama ben son Opu da iğnenin yumurtalıklara girdigini baya hissettim alttan iğne iki tane vurdu banamısın demedi doğum yapıyor gibi bagırıyordumAaaa o zaman herşeyin farkındamıydın aşkım, sadece hissetmedin ağrıyı![]()
Dimi ya ben rahat olamıyorum mesela onlar tik tik bak çık tamamEe artık o doktorların bileceği biz zorla bakın demiyozşahsen ben bakamam yani
![]()
İnşallah canım amin Allah yüzümüze baksın İnşallah en kısa zamanda güzeller beraber alırızumudumuz hiçbir zaman bitmesin canım Allahtan ümit kesilmez sadece vaktini bekliyor inşallahteşekkür
ederim canım çok şükür hamdolsun iyiyim bende ilaçlarımı sipariş ettim adetimi bekliyorum ya pazartesi yada Salı gelmesi gerekiyor ondan sonra ya Allah ya Bismillah başlıyorum yeniden Opu olacağım ondan sonra bakalım ne olucak umarım herşey sağlıklı güzel ilerler inşallah Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah bizleri yakında bebek müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin
![]()
Bakıyorlar hemde adetin en yoğun olduğu güncanım hayırlı olsun transfer hazırlığına başlıyormusun adetliyken alttan bakmazlar herhaldekorkma canım bizimkiler hep alttan muayene karından hiç yapmazlar
![]()
Canım şakamı buDamar yolu açıldı Opuyu yapacak doktorum geldi damar yolundan bir ilaç bıraktı dedi bu seni yorgun hissettirecek gözünün önü net görmüyorsun ama ben son Opu da iğnenin yumurtalıklara girdigini baya hissettim alttan iğne iki tane vurdu banamısın demedi doğum yapıyor gibi bagırıyordumbirde benim sağ yumurtalığım rahime çok yapışık riskli yerde saklanmış doktorlar bir yandan karnıma bastırıyor anestezi doktoru diyor benim elimi sık onun elini sıkıp bagırmışım baya ve yataktan kalkınca hemşireye diyom ay bu tedavi ne kadar zor benim 4. Kez o masaya yatmam peki
![]()
Yok canım yok hayatta olamam öyle. Ben smer de bağırmış insanımCanım onu transferde takarken su gibi bişey akıtıyorlar renklisu akıp gidiyormuş gibi takıyorlar hiç hissetmiyorsun bile, transfer olurken anestezi olursan bebişin sana doğru ilerlediğini göremezsin, o pıt şeklini
![]()
Benim ki ilk ultrosyon da leke gibi ben onda bile utandım dedim lekelenme var şansımı denedim üstten bakar diye yok yok diyo bizimm için sorun değil dedim ana yine kurtulamadımDimi ya ben rahat olamıyorum mesela onlar tik tik bak çık tamam![]()
Bana sadece bi tek transferde taktı doktorum
CiddimisinO sırada benim Opuyu lokal anestezi altında olmam![]()
aşkım anestezi altında mesanedikini salıyorlarmışYok canım yok hayatta olamam öyle. Ben smer de bağırmış insanımtransfer aninda kendimi kasarim falan birde mesane dolu olucak aman yarabbi
![]()
Oy sepidem yazarken bile bana komedi geliyor normalde hissetmiyordum sadece onları görüyordum ama son Opu da sanki matkapla bir yeri delersin ya o şekilde hissettim vermiyorlar canım genel anestezi üç yıldır kaldırmışlar yumurtaların üstünde zararı olduğunu söylüyorlar ne bilimCanım şakamı buniye bu kadar eziyet? Onların genel anestezi vermesi için illa beyin ameliyatı mı olman lazım? Yoksa varlığından haberlerimi yok
Yok yani normali oda işte ben yoğun görünce adeti rahat olamıyorumAşkımsu çünkü tam detaylı rahim ölçümü sadece alttan olur, ona göre ilaç yazacak sana yada transfere hazır olup olmayacağına ordan bakıyorlar
Bahcecide genellikle yoğunluktan öyle galiba gerçi Allah var benim doktorum fırsatı varken konuşup rahatlatıyrdu ama yinede tabi iletişim kopukluğu oluyor çoğu zaman bnde muayneden sonra odada asistanlarla kalıyordumİlk transferim olumsuz oldu herşey normal güzel olmasına rağmen yani doktor biraz sert duruyor yapısı gereği sanırım ama iletişim sıfır muayenede 5 dakika görüyorsun sonra asistanı reçete yazıyor gönderiyor hani doktor seninle konuşup rahatlatmıyor güler yüzlü fazla değil ciddi bir doktor yani bende Instagram'da görüp yorumları okuyup gitmiştim 2. Transferim de olumsuz olursa eğer (Allah korusun) bidaha gitmem değiştirmeyi düşünüyorum