• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mayalam sende hiç öyle olmuyor maşaallah herkese yetişiyor, kimseyi atlamıyorsun 😀 Sen cansın can ❤️ Keşke yakın olsaydık da seninle arkadaşlık etseydik, evlerimize çatkapı kahveye gelseydik 🥰
Teşekkür 😍 ederim canım güzel düşüncelerin için bazen belki unuttuğum oluyor ama yetiştiğim kadarıyla 😁 ah keşke canım komşu olsaydık senin gibi güzel kalpli bir insanla arkadaşlık yapmak beni çok mutlu ederdi 🥹🫶🏻 terliklerimizi giyer şıpşıdı şıppıdı hemen gider gelirdik 😘

Teşekkür 😍 ederim canım güzel düşüncelerin için bazen belki unuttuğum oluyor ama yetiştiğim kadarıyla 😁 ah keşke canım komşu olsaydık senin gibi güzel kalpli bir insanla arkadaşlık yapmak beni çok mutlu ederdi 🥹🫶🏻 terliklerimizi giyer şıpşıdı şıppıdı hemen gider gelirdik 😘
Ayyy düşünce bile kalbimi sıcacık yaptı canımm canımmmm ❤️🤗❤️🥰

Kesinlikle haklısın, bilgi amaçlı yaşadıklarımız anlatıla bilir ama maalesef çoğu kişi doktorumu vs bulmuş oluyor ve sonrasından buraya geliyor
Daha öncesinde pek araştıran olmuyor.
Misal Bahçeci veya Kayseri Acı badem Mustafa hoca.
Bunlar hep reklam yapan yerler ve ne yazık ki biz millet olarak reklam erde biz oradayız..
Aynen canım bir kaç Dr var her yerde onların reklamı dönüyor aslında Dr hastahane geçmiş deneyim memnun kalınan yerler para tuzağı olan yerler var Bilgi amaçlı konusulsa çok güzel olur bu benim naçizane fikrim 🌸♥️

Aynen canım bir kaç Dr var her yerde onların reklamı dönüyor aslında Dr hastahane geçmiş deneyim memnun kalınan yerler para tuzağı olan yerler var Bilgi amaçlı konusulsa çok güzel olur bu benim naçizane fikrim 🌸♥️
Rabbim inşallah işinin Ehl-i mermametli vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın inşallah 🤲 insanlar bir umut yola çıkıyor çaresiz bir şekilde bu şekilde insanların duygularıyla oynamak çok kötü bir durum gerçekten 🥲

Transferin 7. Günü dayanadım kaset test yaptım inşallah kandada pozitifi görürüm inşallah ♥️🙏🏻

Eklentiler

• c515b167-7d24-4bd3-a40f-3ad6c7568ba3.webp
    c515b167-7d24-4bd3-a40f-3ad6c7568ba3.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 28
Back
X