- 2 Mart 2025
- 153
- 262
- 18
- 28
- Konu Sahibi mayala katar
- #6.021
Bilmiyorum görücez bakalımAmin inş canım benim hepimizin ama sana ikizler gelio Bnce![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum görücez bakalımAmin inş canım benim hepimizin ama sana ikizler gelio Bnce![]()
Vallahi bilmiyorum canım pazartesi bakalım belli olacak sabırsızlanıyorumBu çoğul gebelik mi acaba inşallah![]()
Tünaydın canımCanlarım benim herkese tünaydınnnnSessiz sessiz mesajları okuyayım dedim öğlen olmuş, bu ne yahuuuu
Önce okuyayım sonra herkese yorum yapayım dedim ama unuttum kime ne yazacağımı
![]()
Mayalam sende hiç öyle olmuyor maşaallah herkese yetişiyor, kimseyi atlamıyorsunTünaydın canımbende de öyle oluyor
![]()
TeşekkürMayalam sende hiç öyle olmuyor maşaallah herkese yetişiyor, kimseyi atlamıyorsunSen cansın can
Keşke yakın olsaydık da seninle arkadaşlık etseydik, evlerimize çatkapı kahveye gelseydik
![]()
Ayyy düşünce bile kalbimi sıcacık yaptı canımm canımmmmTeşekkürederim canım güzel düşüncelerin için bazen belki unuttuğum oluyor ama yetiştiğim kadarıyla
ah keşke canım komşu olsaydık senin gibi güzel kalpli bir insanla arkadaşlık yapmak beni çok mutlu ederdi
terliklerimizi giyer şıpşıdı şıppıdı hemen gider gelirdik
![]()
Aynen canım bir kaç Dr var her yerde onların reklamı dönüyor aslında Dr hastahane geçmiş deneyim memnun kalınan yerler para tuzağı olan yerler var Bilgi amaçlı konusulsa çok güzel olur bu benim naçizane fikrimKesinlikle haklısın, bilgi amaçlı yaşadıklarımız anlatıla bilir ama maalesef çoğu kişi doktorumu vs bulmuş oluyor ve sonrasından buraya geliyor
Daha öncesinde pek araştıran olmuyor.
Misal Bahçeci veya Kayseri Acı badem Mustafa hoca.
Bunlar hep reklam yapan yerler ve ne yazık ki biz millet olarak reklam erde biz oradayız..
Rabbim inşallah işinin Ehl-i mermametli vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın inşallahAynen canım bir kaç Dr var her yerde onların reklamı dönüyor aslında Dr hastahane geçmiş deneyim memnun kalınan yerler para tuzağı olan yerler var Bilgi amaçlı konusulsa çok güzel olur bu benim naçizane fikrim![]()
Selam canlarım maalesef ki negatif
Ay sizinde sabri hoca benimde sabri hoca doktorum 15 de transfer olduk bekliyoruzKızlar atmayı unuttum benim doktora müjdeyi ben verdimdoktorda böyle paylaşmış
![]()
Güvenilir bir test markası ise eğer kandada pozitif görürsünüz inşAllahTransferin 7. Günü dayanadım kaset test yaptım inşallah kandada pozitifi görürüm inşallah![]()
Aleyküm selam canım çok üzüldüm senin adına Rabbim kalbine gönlüne ferahlık sakinlik versin inşallah dilerim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun Rabbim İnşallahSelam canlarım maalesef ki negatif