- 4 Aralık 2024
- 1.430
- 1.000
- 38
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
Rica ederimTeşekkür ederim amin inşallah bol bol dua edelim birbirimize
Dondurulmuş embriyo da adet gününüz baz alınır yani normal gebelik gibi adetin ilk günü sayacaklarAy kızlar saçma bir sorumu bilmiyorum ama şimdi mesela 5. Gün embriyosu transfer olduk 10 gün sonra poztifi öğrendik ne kadarlık hamile oluyoruzz
Taze transferde canm örnek vererek yazarmısın mesela ben 27 şubatta taze 5. Gün transfer oldu. Yarın gebe oldumu öğrensem nasıl oluyorDondurulmuş embriyo da adet gününüz baz alınır yani normal gebelik gibi adetin ilk günü sayacaklar
Benim doktorum taze transferde yumurtaların toplandığı günü gebelik sayarız demişti tabi gebelik oluşursa diye dondurulmuşta adetin ilk günü sayılırTaze transferde canm örnek vererek yazarmısın mesela ben 27 şubatta taze 5. Gün transfer oldu. Yarın gebe oldumu öğrensem nasıl oluyor
Hımm anladımm canm teşekkür ederim çok
Benim doktorum taze transferde yumurtaların toplandığı günü gebelik sayarız demişti tabi gebelik oluşursa diye dondurulmuşta adetin ilk günü sayılır
Ben taze transfer oldum pozitif olmuştu mesela benim 15 temmuzda yumurtalarım toplandı 31 temmuzda pozitif gördüm bebek 16 günlüktü öğrendiğinde onun için beni 5. Haftada keseye çağırdı pozitif aldıktan 20 gün sonra senin ki dondurulmuş muHımm anladımm canm teşekkür ederim çok
Bilmiyorum yârın öğreneceğim herhaldeAaa.. neden ki? Yani neyden kaynaklanıyor biliyormusunuz?
İnşallah güzel haberler alırsın moralini yüksek tutBilmiyorum yârın öğreneceğim herhalde
Yok canımm taze transfer yapıldıı ayy ben 20 gün o stresle bekleyemem eğer pozitif olursa iniallahh :)) belirti yokken taa nereleri düşünüyozz Allahımm sen affettBen taze transfer oldum pozitif olmuştu mesela benim 15 temmuzda yumurtalarım toplandı 31 temmuzda pozitif gördüm bebek 16 günlüktü öğrendiğinde onun için beni 5. Haftada keseye çağırdı pozitif aldıktan 20 gün sonra senin ki dondurulmuş mu
Sen bunları düşünme hayırlısıyla bir önce pozitif alalım o sonra ki iş bana o 20 gün 1 yıl gibi gelmiştiYok canımm taze transfer yapıldıı ayy ben 20 gün o stresle bekleyemem eğer pozitif olursa iniallahh :)) belirti yokken taa nereleri düşünüyozz Allahımm sen affett
Canm hemen kendinee uğraşş bull örgü örr dizi falan başkaaKızlar merhaba ben dün transfer oldum bugün kendimi çok çökük bitik hissediyorum sürekli agliyorum sürec beni fazlasiyla yordu sanirim. Çok kötüyüm kendimi toparlayamiyorum ben bu durumdayken bebek tutunmayacak diye korkuyorum
Ahh ahh neler düşünğyo insann düşünmüycem dedmçe saçma sapan fikirler beliriyoo kafamdaaSen bunları düşünme hayırlısıyla bir önce pozitif alalım o sonra ki iş bana o 20 gün 1 yıl gibi gelmişti
Merhaba canım hayırlı olsun transferin inşallah seni bu kadar kötü düşündürecek yada üzülecek ne yaşadın kendini üzme bak transfer olabilmişsin elhamdulillah bebeğine odaklan güzel şeyler düşün dilerim güzel haberler alırsın üzme kendini bebişine güzel enerjiKızlar merhaba ben dün transfer oldum bugün kendimi çok çökük bitik hissediyorum sürekli agliyorum sürec beni fazlasiyla yordu sanirim. Çok kötüyüm kendimi toparlayamiyorum ben bu durumdayken bebek tutunmayacak diye korkuyorum
Çok normal canım benim inan ki hepimiz öyleyizAhh ahh neler düşünğyo insann düşünmüycem dedmçe saçma sapan fikirler beliriyoo kafamdaa
Aslında dün çok iyidim. Bugun kendimi cok yalniz hissediyorum agladikca bebegim tutunmayac diyorum ama durduramadim aglamamiMerhaba canım hayırlı olsun transferin inşallah seni bu kadar kötü düşündürecek yada üzülecek ne yaşadın kendini üzme bak transfer olabilmişsin elhamdulillah bebeğine odaklan güzel şeyler düşün dilerim güzel haberler alırsın üzme kendini bebişine güzel enerji️ gönder
Yaa hemşehri sayılırız deseneÇok teşekkür ederimben senin süreci de çok merak ediyorum, memleketimde yaşıyorsun çünkü . Allahım inşallah bu mübarek ayda hepimiz gönlümüzden geçen sonucu alırız. Aminnnn
Benim ailem biliyor ama eşimin ailesine söylemedikKızlar bu süreçte ailelerinizle paylaştınız mı ben hep gizli tuttum birde uzakta olduğum için sadece telefonla onda da ben söylemeyene kadar bilmiyorlar
Ya aslinda 4.transferim hic boyle olmamistim bi anda çöktüm sanki her kötü olay benim basimdaymis gibi hissesiyorumCanm hemen kendinee uğraşş bull örgü örr dizi falan başkaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?