- Konu Sahibi mayala katar
-
Aaa.. neden ki? Yani neyden kaynaklanıyor biliyormusunuz?Rahim kalınlığım biraz incelmiş yarına randevum var çok üzgünüm
Ay canım Rabbim yüzüne baksın inşallah dilerim yarın güzel haberle gelirsin inşallahRahim kalınlığım biraz incelmiş yarına randevum var çok üzgünüm
Evet var transfer olanlar bakalım inşallah herkesin sağlıkla sonuçlansın canım transfer sonrası kaçıncı günün oldu ilk transfer miTransfer olanlar var mı şuanda süreçleriniz nasıl geçiyor
Evet çok silik görünüyor dilerim kan da güzel sonuçlar alırsın inşallah ay inşallah ilk pozitif geliyor maşallahKızlaraz önce internetten aldığım testler geldi, buradan bir arkadaşın cesaretlendirmesiyle yaptım şimdi. Yani ne bileyim inanamıyorum şuan, yine de umutlanamıyorum. İnşallah pazartesi kanda da güzel bir sonuç çıkar. Gerçekten şaşkınım, yani ne hissettiğimi bilmiyorum çünkü inanamıyorum. Şoktayım galiba, ya da çok karamsarım.
Bennn 27 şubatta transfer oldumm :)Transfer olanlar var mı şuanda süreçleriniz nasıl geçiyor
Duyguların şu an çok normal keseyi görene kadar insan inanamıyor hayal gibi geliyor dilerim Rabbim o günleri göstersin inşallahKızlaraz önce internetten aldığım testler geldi, buradan bir arkadaşın cesaretlendirmesiyle yaptım şimdi. Yani ne bileyim inanamıyorum şuan, yine de umutlanamıyorum. İnşallah pazartesi kanda da güzel bir sonuç çıkar. Gerçekten şaşkınım, yani ne hissettiğimi bilmiyorum çünkü inanamıyorum. Şoktayım galiba, ya da çok karamsarım.
Markası ney canımm ?? Bende silik görüyorum çizgi kaçıncı günün bugün ve kaçıncı gün embriyosuKızlaraz önce internetten aldığım testler geldi, buradan bir arkadaşın cesaretlendirmesiyle yaptım şimdi. Yani ne bileyim inanamıyorum şuan, yine de umutlanamıyorum. İnşallah pazartesi kanda da güzel bir sonuç çıkar. Gerçekten şaşkınım, yani ne hissettiğimi bilmiyorum çünkü inanamıyorum. Şoktayım galiba, ya da çok karamsarım.
İnşallah canım, inşallah pozitif çıkar ve bu ayın ilk güzel haberini vermiş olurum inşallah. Tabi benimle beraber test günü aynı olan arkadaşlarla beraber. Yani pazartesini dört gözle bekliyorumEvet çok silik görünüyor dilerim kan da güzel sonuçlar alırsın inşallah ay inşallah ilk pozitif geliyor maşallah
Ay çok duygulandımİnşallah canım, inşallah pozitif çıkar ve bu ayın ilk güzel haberini vermiş olurum inşallah. Tabi benimle beraber test günü aynı olan arkadaşlarla beraber. Yani pazartesini dört gözle bekliyorum
Bugün 6. Gün ve 5. Gün embriyosuydu. Markası da prodoctor.Markası ney canımm ?? Bende silik görüyorum çizgi kaçıncı günün bugün ve kaçıncı gün embriyosu
Bu test güvenilir diyorlar sabah ilk idrarla tekrar edin daha net çıkar çizgi inşallahBugün 6. Gün ve 5. Gün embriyosuydu. Markası da prodoctor.
İnşallah, hayırlısı. Sakin kalmaya çalışıyorum. Ter bastıBu test güvenilir diyorlar sabah ilk idrarla tekrar edin daha net çıkar çizgi inşallah
Oy canım şu an ki durumun duyguların hepsi normal insan inanamıyor dilerim pazartesi günü güzel haberle gelirsin ilk pozitif kaydedelim tablomuz şenlensin bebişlerle inşallahİnşallah, hayırlısı. Sakin kalmaya çalışıyorum. Ter bastı
Ayyy ne güzel bir evladınız var, Rabbim ona kardeşi de bu süreçte nasip etsin inşaallahRabbim bütün evlatlarımıza uzun ömürler versin inşallah. ilkki kimyasal oldu. 2. Transferimde pozitifi gördüm ve çok şükür 5 yaşında olduk.Şuan kardeş istiyoruz amh 0.16 olduğu için tedavi sürecindeyim 3 defa opu oldum. Her seferinde 5-4 yumurta toplanmasina rağmen 5. Güne 3 yumurta kaldi. Şuan toplamda dondurulmuş 3 embriyom var. Bu ay adetimle birlikte bir aksilik olmazsa transferim olacak. Günümü bekliyorum. İnşallah rabbim hepimizin dualarini kabul etsin bu mubarek gunler hürmetine ellerimizi geri çevirmesin
Ben 4 mart salı günü transfer oldumTransfer olanlar var mı şuanda süreçleriniz nasıl geçiyor
Aminnnn canımmmHoş bulduminşallah buralar pozitif haberleri ile dolup taşar
Canım ilaçlar kalınlaştırır inşaallah dur üzme kendini hemenRahim kalınlığım biraz incelmiş yarına randevum var çok üzgünüm
Ay ay ay henüz silik de olsa görmüşsün silik çizgiyi canım, gözünaydınKızlaraz önce internetten aldığım testler geldi, buradan bir arkadaşın cesaretlendirmesiyle yaptım şimdi. Yani ne bileyim inanamıyorum şuan, yine de umutlanamıyorum. İnşallah pazartesi kanda da güzel bir sonuç çıkar. Gerçekten şaşkınım, yani ne hissettiğimi bilmiyorum çünkü inanamıyorum. Şoktayım galiba, ya da çok karamsarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?