Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az önce internetten aldığım testler geldi, buradan bir arkadaşın cesaretlendirmesiyle yaptım şimdi. Yani ne bileyim inanamıyorum şuan, yine de umutlanamıyorum. İnşallah pazartesi kanda da güzel bir sonuç çıkar. Gerçekten şaşkınım, yani ne hissettiğimi bilmiyorum çünkü inanamıyorum. Şoktayım galiba, ya da çok karamsarım.

Eklentiler

• image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 24
Evet çok silik görünüyor dilerim kan da güzel sonuçlar alırsın inşallah ay inşallah ilk pozitif geliyor maşallah

Transfer olanlar var mı şuanda süreçleriniz nasıl geçiyor
Bennn 27 şubatta transfer oldumm :)
Bekliyorum hiç belirti yok canm göğüs hassasiyetibi saymıyorum ilaçlar yapılıyormuşş çnkii transfer önceside vardu :)
2. Gün sol kasığımda bi batma ama 2. Gün çok belirti olacağını sanmıyorum canm :)
Dün ve bugünn ara ara sol taraf ağırlıklı yine gramp gibi oluyorr :) ama artık gaz sancısımı başka bişeymi bilemiyorum cnaı. Nasip normalde pazartesi test tarihimm :) ama yarın vereceğim duramıyorjm

Duyguların şu an çok normal keseyi görene kadar insan inanamıyor hayal gibi geliyor dilerim Rabbim o günleri göstersin inşallah

Markası ney canımm ?? Bende silik görüyorum çizgi kaçıncı günün bugün ve kaçıncı gün embriyosu

Evet çok silik görünüyor dilerim kan da güzel sonuçlar alırsın inşallah ay inşallah ilk pozitif geliyor maşallah
İnşallah canım, inşallah pozitif çıkar ve bu ayın ilk güzel haberini vermiş olurum inşallah. Tabi benimle beraber test günü aynı olan arkadaşlarla beraber. Yani pazartesini dört gözle bekliyorum

İnşallah canım, inşallah pozitif çıkar ve bu ayın ilk güzel haberini vermiş olurum inşallah. Tabi benimle beraber test günü aynı olan arkadaşlarla beraber. Yani pazartesini dört gözle bekliyorum
Ay çok duygulandım sanki kendim bu haberi aldım inan ki çok mutlu oldum dilerim değerlerin sağlıcakla katlanarak artar Amin inşallah

İnşallah, hayırlısı. Sakin kalmaya çalışıyorum. Ter bastı
Oy canım şu an ki durumun duyguların hepsi normal insan inanamıyor dilerim pazartesi günü güzel haberle gelirsin ilk pozitif kaydedelim tablomuz şenlensin bebişlerle inşallah

Ayyy ne güzel bir evladınız var, Rabbim ona kardeşi de bu süreçte nasip etsin inşaallah

Ay ay ay henüz silik de olsa görmüşsün silik çizgiyi canım, gözünaydın Rabbim devamını getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…