- 13 Ocak 2025
- 17
- 30
- 3
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
-
Evet ilk transferim 3 martta oldum bende heyecanla bekliyorum bir an önce test günüm gelsin diyeEvet var transfer olanlar bakalım inşallah herkesin sağlıkla sonuçlansın canım transfer sonrası kaçıncı günün oldu ilk transfer mi
Ayyy kıyamamm heyecanını gönülden paylaşıyorum arkadaşımİnşallah, hayırlısı. Sakin kalmaya çalışıyorum. Ter bastı
oy oy canım inşallah güzel haberler alırsın tablomuz pozitif le dolar inşallah dilerim minik mercimekler tutunmuşturEvet ilk transferim 3 martta oldum bende heyecanla bekliyorum bir an önce test günüm gelsin diye
Maşallahhhh var gibi duruyor inşallah kan da pozitifi alıcaksınKızlaraz önce internetten aldığım testler geldi, buradan bir arkadaşın cesaretlendirmesiyle yaptım şimdi. Yani ne bileyim inanamıyorum şuan, yine de umutlanamıyorum. İnşallah pazartesi kanda da güzel bir sonuç çıkar. Gerçekten şaşkınım, yani ne hissettiğimi bilmiyorum çünkü inanamıyorum. Şoktayım galiba, ya da çok karamsarım.
Çok teşekkür ederimAyyy kıyamamm heyecanını gönülden paylaşıyorum arkadaşım
İnşallah inşallah inşallahMaşallahhhh var gibi duruyor inşallah kan da pozitifi alıcaksın
Ayyyy evet çok silik gözüküyorKızlaraz önce internetten aldığım testler geldi, buradan bir arkadaşın cesaretlendirmesiyle yaptım şimdi. Yani ne bileyim inanamıyorum şuan, yine de umutlanamıyorum. İnşallah pazartesi kanda da güzel bir sonuç çıkar. Gerçekten şaşkınım, yani ne hissettiğimi bilmiyorum çünkü inanamıyorum. Şoktayım galiba, ya da çok karamsarım.
Amin amin inşallah darısı bizlerin ve bekleyenlerin başına olsun inşallah dilerim bizlerde bu güzel müjdeli haberi alırız AminAyyyy evet çok silik gözüküyorçok mutlu oldummm
Sabah tekrar deneyin sabah ilk idrar ile yapılması gerekiyor normalde
İnşallah pozitif ve ilerisinde sağlıklı katlanarak devam eder süreciniz
İnşallah canım, inşallah hepimizin pozitif olurAyyyy evet çok silik gözüküyorçok mutlu oldummm
Sabah tekrar deneyin sabah ilk idrar ile yapılması gerekiyor normalde
İnşallah pozitif ve ilerisinde sağlıklı katlanarak devam eder süreciniz
Eşimin ailesi bilmiyor, benim ailem biliyor. Sadece anneme söyledim ama annem maşallah demediği kişi bırakmamış, o da moralimi çok bozdu. Hatta transfer sonrası ikinci gün “işte babaannen aradı bence o da farkında biliyor” gibi şeyler söyleyince kalktım o sinirle ev işi yapmaya başladım. Çamaşır yıkadım dolap düzenledim. Tam bir akıl tutulması anıydı. Söylememek en iyisi.Kızlar bu süreçte ailelerinizle paylaştınız mı ben hep gizli tuttum birde uzakta olduğum için sadece telefonla onda da ben söylemeyene kadar bilmiyorlar
Transfer gununu sayarakmi 6 gun ilk gun haricmi 6 gun canimBugün 6. Gün ve 5. Gün embriyosuydu. Markası da prodoctor.
İnan ki bir kişi bilince söylemeyiz diyorlar bir bakıyorsun sülale duymuş duymaları önemli değil de birde sürekli soru soruyorlar insan anlatıyor bu sefer niye böyle oldu falan filan diyorlar gerek yok süreci sakin geçirmek en iyisi benim de sadece negatif olsa yada ameliyat oldum öyle öğrendiler bu sefer yine söylemedim ısrarla soruyorlar ne yaptın diye dedim ara verdimEşimin ailesi bilmiyor, benim ailem biliyor. Sadece anneme söyledim ama annem maşallah demediği kişi bırakmamış, o da moralimi çok bozdu. Hatta transfer sonrası ikinci gün “işte babaannen aradı bence o da farkında biliyor” gibi şeyler söyleyince kalktım o sinirle ev işi yapmaya başladım. Çamaşır yıkadım dolap düzenledim. Tam bir akıl tutulması anıydı. Söylememek en iyisi.
merhaba canım hoşgeldinKızlar merhaba estrofem yan etkileri oldu mu acaba sizde?
Anneannem her gün arıyor “ne yaptın” diyor. Transfer olduğumu biliyorlar, tam bir psikolojik baskıİnan ki bir kişi bilince söylemeyiz diyorlar bir bakıyorsun sülale duymuş duymaları önemli değil de birde sürekli soru soruyorlar insan anlatıyor bu sefer niye böyle oldu falan filan diyorlar gerek yok süreci sakin geçirmek en iyisi benim de sadece negatif olsa yada ameliyat oldum öyle öğrendiler bu sefer yine söylemedim ısrarla soruyorlar ne yaptın diye dedim ara verdim
Ya öyle oluyor insan bunalmış hissediyor kendini bunlar çok normal şeyler inan ki şimdi çoğu insanın olmuyor insan isterdi sorunsuz sıkıntısız istediğimiz vakit gebe kalalım işte herkes bir imtihanda bu dünyada Rabbim kolaylaştırsın inşallah iyi ki söylemediniz emin ol onlar da çok soru ve sorgular insan geriliyor inşallah gebeliğin diğer haftalarında söylersin bebişin kalp atışını falan duyduktan sonra ben hatta üç ay bile söylemeyi düşünmüyorum nasip olursa eğerAnneannem her gün arıyor “ne yaptın” diyor. Transfer olduğumu biliyorlar, tam bir psikolojik baskıbizim sorun bir de erkek faktörü olunca çok konuşulacak bir durum da yok, eşim yazık ailesine söylemek bile istemedi kalbini kırarlar diye
Amin canım inşallah bir sıkıntı olmaz dilerim vaktin de zamanında transferin gerçekleşir evet akıntılar ilaçların etkisiyle oluyor hiç kötü düşünmeyin kalbinizi ferah tutun bir sonuç alırsanız bizi de haberdar et canımPazartesi kontrolüm var işte bir aksilik olmazsa 14 mart transfer olacak. Yumurtlama zamanındaki gibi akıntım oluyor benim çok fazla ilaçlardan dolayıdır umarım bir aksilik yoktur.
Teşekkür ederim amin inşallah bol bol dua edelim birbirimizeAmin canım inşallah bir sıkıntı olmaz dilerim vaktin de zamanında transferin gerçekleşir evet akıntılar ilaçların etkisiyle oluyor hiç kötü düşünmeyin kalbinizi ferah tutun bir sonuç alırsanız bizi de haberdar et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?