- 20 Şubat 2025
- 15
- 21
- 3
- 23
- Konu Sahibi mayala katar
-
Evet canım olucam inşallah, yarın sabah 10 da
Hadi canım hayırlı olsun şimdiden dilerim güzel haberlerle gelirsin inşallah bol şansEvet canım olucam inşallah, yarın sabah 10 da
Hayırlı olsun canım mesajını yeni farkettimBende 3 martta transfer oldummm
Sağol canımm Aminn inşallahHadi canım hayırlı olsun şimdiden dilerim güzel haberlerle gelirsin inşallah bol şansdiliyorum sana
1 martta transfer oldu bence transfer gününü saymadı saysa 7. Gün olurTransfer gununu sayarakmi 6 gun ilk gun haricmi 6 gun canim
Ben dün transfer oldum dinleniyorumTransfer olanlar var mı şuanda süreçleriniz nasıl geçiyor
Kızlar bu süreçte ailelerinizle paylaştınız mı ben hep gizli tuttum birde uzakta olduğum için sadece telefonla onda da ben söylemeyene kadar bilmiyorlar
Bizimkiler biliyor ama söylememek en iyisi benceKızlar bu süreçte ailelerinizle paylaştınız mı ben hep gizli tuttum birde uzakta olduğum için sadece telefonla onda da ben söylemeyene kadar bilmiyorlar
Canım bende mide bulantısı oluşturdu maalesefKızlar merhaba estrofem yan etkileri oldu mu acaba sizde?
Çok doğru düşünmüşsünüz kimse bilmese daha iyiAçıkçası ben bir tek kız kardeşime söyledim, yurtdışındayız zaten, bilseler de bir şey değişmeyecek. İnşallah Allahın izniyle hamile kalırsam da ancak 3. aydan sonra söylemeyi düşünüyorum.
İnsanlar birbirini hayatına çok karışıyor ve çok fazla da dedikodu yapıyor. İyi kötü kimsenin benim hakkında konuşmasını istemiyorum. Bir de her kafadan ayrı ses çıkıp insanı daha da strese sokuyorlar. Mecbur kalmadıkça ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi diye düşünüyorum ben.
İnşallah güzel haberlerini alırızBen dün transfer oldum dinleniyorumkasık ağrım oluştu bugün sizde keyifler nasıl
Dinlen canım bebeişinle konuş annesine sıkı sıkı tutunsun diye inşallahBen dün transfer oldum dinleniyorumkasık ağrım oluştu bugün sizde keyifler nasıl
Canım hayırlı olsun aynı gün transfet olmuşuz lütfen sakin kalmaya çalış düşünme bebeğin sağlıkla tutunsunKızlar merhaba ben dün transfer oldum bugün kendimi çok çökük bitik hissediyorum sürekli agliyorum sürec beni fazlasiyla yordu sanirim. Çok kötüyüm kendimi toparlayamiyorum ben bu durumdayken bebek tutunmayacak diye korkuyorum
Evet canım süreci daha sakin rahatBizimkiler biliyor ama söylememek en iyisi bence
Ayyy benimde Pazartesi inşAllahBen dün transfer oldum dinleniyorumkasık ağrım oluştu bugün sizde keyifler nasıl
Seninki de hayirli olsun canim. Biraz daha iyiyim şu an. Insallah tutunurlar 5.gün embriyosu mu seninkiCanım hayırlı olsun aynı gün transfet olmuşuz lütfen sakin kalmaya çalış düşünme bebeğin sağlıkla tutunsun
Ahh nasıl tatlı heyecanlar bunlar yaa tadını çıkaralım kuzum umutsuz düşünceleri atalım kafamızdanAyy valla çok değişikk bi süreçç içim daralıyoo bazenn bi umut doğuyoo yarın kan vereceğim daha duramıyorum dualrınızda benide unutmayınnninşallh güzel bi değer gelir ve güzel artar
İnşallah daha da iyi olacaksın Allah’ın izniyle canımSeninki de hayirli olsun canim. Biraz daha iyiyim şu an. Insallah tutunurlar 5.gün embriyosu mu seninki
Kendimi telkin ettikçe kafamdaki sesler susmuyo yanii bşka şeylerle uğraşıyorum ama sürekli kafamda sesler dönüyor yarın kan vericem ama eminim bu seferde pazartesiye kadar susmuycakAhh nasıl tatlı heyecanlar bunlar yaa tadını çıkaralım kuzum umutsuz düşünceleri atalım kafamızdan
Amin canımİnşallah güzel haberlerini alırızbenimde bayramdan sonra transferim. Zor mu o an nasıl anlatır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?