Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Açıkçası ben bir tek kız kardeşime söyledim, yurtdışındayız zaten, bilseler de bir şey değişmeyecek. İnşallah Allahın izniyle hamile kalırsam da ancak 3. aydan sonra söylemeyi düşünüyorum.

İnsanlar birbirini hayatına çok karışıyor ve çok fazla da dedikodu yapıyor. İyi kötü kimsenin benim hakkında konuşmasını istemiyorum. Bir de her kafadan ayrı ses çıkıp insanı daha da strese sokuyorlar. Mecbur kalmadıkça ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi diye düşünüyorum ben.
Kızlar bu süreçte ailelerinizle paylaştınız mı ben hep gizli tuttum birde uzakta olduğum için sadece telefonla onda da ben söylemeyene kadar bilmiyorlar

Çok doğru düşünmüşsünüz kimse bilmese daha iyi öyle işte yine uzakta olsa sorular yöneltiliyor birde insan istemiyor çok akraba vs duysun ama bir kişi bilince ondan ona yayılıyor dilerim pozitif görürsünüz inşallah Rabbim kısmet etsin

Canım hayırlı olsun aynı gün transfet olmuşuz lütfen sakin kalmaya çalış düşünme bebeğin sağlıkla tutunsun

Ayy valla çok değişikk bi süreçç içim daralıyoo bazenn bi umut doğuyoo yarın kan vereceğim daha duramıyorum dualrınızda benide unutmayınnn inşallh güzel bi değer gelir ve güzel artar
Ahh nasıl tatlı heyecanlar bunlar yaa tadını çıkaralım kuzum umutsuz düşünceleri atalım kafamızdan

İnşallah güzel haberlerini alırız benimde bayramdan sonra transferim. Zor mu o an nasıl anlatır mısın?
Amin canım Allah hayırlısı ile bebişlerimizin tutunmasını nasip etsin. Aslında zor değil çok mucizevi bir an benim üçüncü transferimdi ekrandan işlem yapılırken izlemek çok mucizevi ve keyifli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…