Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında dün çok iyidim. Bugun kendimi cok yalniz hissediyorum agladikca bebegim tutunmayac diyorum ama durduramadim aglamami
Ağlama canım benim üzme kendini bak beklenen gün gelmiş bebeğini almışsın şimdi onun sıkı sıkı tutunması için senin moralin yüksek olması gerekiyor eşin yada kimse var mı yanında en azından canın sıkılmazdı bir elini yüzünü yıka duanı et kendine bol bol zikir çek en azından biraz kafan meşgul olur dizi falan izle evin içinde minik adımlarla yürü canını sıkma lütfen herşey güzel olacak Allah’ın izniyle canın sıkılırsa buraya yaz beraber atlatırız inşallah

Hele ki süreç olumsuz sonuçlanınca açıklama yapmak daha zor oluyor. Benim ailem metanetlidir ve gereksiz sorular sormazlar, o yüzden biliyorlar

Ya aslinda 4.transferim hic boyle olmamistim bi anda çöktüm sanki her kötü olay benim basimdaymis gibi hissesiyorum
Öyle düşünme zor süreçler insan yıpranıyor ama her zaman umut var bahar geldi ve bebeğini de aldın öyle dişin yeni bir başlangıç şu an sanki yeniden başlamışsın gibi düşün Rabbim kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah

Kuran dinliyorum biraz ferahlarim insallah allah razi olsun iyi ki varsiniz burasi bana iyi geliyo

Benim ailem biliyor ama eşimin ailesine söylemedik
En iyisi ne kadar az kişi bilse o kadar iyi dediğin gibi birde negatif olunca onlar da bizimle üzülüyor gerek yok yani dilerim hepimizin pozitif olur da güzel haberler vermek nasip olsun inşallah

Aslında dün çok iyidim. Bugun kendimi cok yalniz hissediyorum agladikca bebegim tutunmayac diyorum ama durduramadim aglamami
Canımm yalnız değilsin ki bak hepimiz seninle aynı yoldan geçiyor, aynı duyguları hissediyoruz. Ben de ağlak oldum mesela.. Dizi izlerken hiç alakasızca hüzünlendim ağladım Fazlaca yorulmuşsun, hassas şimdi duyguların normal ama güzel şeyler olacak inşaallah Güzel şeyler düşün, kendini meşgul etmeye çalış kuzum

Yok hiç saçma değil kiiii bende çok merak etmiştim Transfer olduğumuzda 2-2,5 haftalık sayılıyormuş
Ayy valla çok değişikk bi süreçç içim daralıyoo bazenn bi umut doğuyoo yarın kan vereceğim daha duramıyorum dualrınızda benide unutmayınnn inşallh güzel bi değer gelir ve güzel artar

Kuran dinliyorum biraz ferahlarim insallah allah razi olsun iyi ki varsiniz burasi bana iyi geliyo
Bol bol Meryem suresi dinle rahatlaman için inşirah Suresi dinle bol bol zikir çek bebeğine odaklan kuruyemişlerini yemeyi unutma bol bol su iç dilerim bebeğine ve sana şifa olsun bebeğin sıkı sıkı tutunur bize güzel haberler verirsin inşallah

Ayy valla çok değişikk bi süreçç içim daralıyoo bazenn bi umut doğuyoo yarın kan vereceğim daha duramıyorum dualrınızda benide unutmayınnn inşallh güzel bi değer gelir ve güzel artar
Amin canım kalbini ferah tut yaş kaçtı canım birden kaçıncı denemen tabloya yazmamışım o bilgileri

Canım benim ben tam transfer sonrası 14. Gün kan testi verdim hiç evde test etmedim o konuda çok sabırlı davrandım rahat ol ben inanıyorum inşallah hepimizin pozitif olur Allah’ın izniyle inşallah

Kimse bilmiyor tüp bebek yaptirdigimi sadece eşimle ben biliyoruz o da şuan işte evde tek kalinca hep hüzünleniyorum biraz destege ihtiyacim vardi sanirim allah razi olsun sizlerden o kadar iyi geliyo ki burda konusmak allahim her isteyene evlat nasip etsin herkesin isini gucunu rast getirsin

Amiin canim insallah hepimiz guzel haberler verelim tesekkur ederim tavsiyelerin icin

Transfer olmuşsun bak çok şükür
İyi şeyler düşün. Çok zor zamanlardan geçmişsin birazdan onun etkisi var tabii ama pozitif düşün
Olacak bebeğim tutunacak diyerek
Bol dua et, zemzem suyu varsa dua ederek üç yudum iç.
Allahım hepimize bol sabır ve hayırlı haberler duymayı nasip etsin inşAllah

Çok şükür transfer olabildim kaliteleri de kötü hic umutsuz olmadim. Bugun sebebini anlayamadim bir duygusallik var cok ilac kullandim hala kullaniyorum belki onlarin etkisidi bilemiyorum güzel dileklerin icin tesekkur ederim allahim elimizi boş koymasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…