- 4 Aralık 2024
- 2.567
- 2.261
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.381
Hoşgeldin canım hayırlı olsun şimdiden yaşın kaç kaçıncı gün embriyosuyduMerhaba kızlar benimde 28 Mart günü Allah'ın izniyle transferin olucak 2. Denemem
İlk zamanlarda daha yükseliyordu kuzum ama çok şükürE kuzum tamam neredeyse %100 lük bir artış var, gayet normal
Hoşbuldum canım benim 28 yaşındayım 5. Gün embriyosuHoşgeldin canım hayırlı olsun şimdiden yaşın kaç kaçıncı gün embriyosuydu
Tamam canım ekleyeceğim dilerim beraber sağlıklı hayırlı şekilde pozitifleri görürüz inşallahHoşbuldum canım benim 28 yaşındayım 5. Gün embriyosu
Amin aminn çok amin canım benim bu yolda olan herkese rabbim yardım etsin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahTamam canım ekleyeceğim dilerim beraber sağlıklı hayırlı şekilde pozitifleri görürüz inşallah
Transfer öncesi için mi diyorsun ben sadece folik asit içiyorumBu süreçte ekstra bişi yapan vitamin kullanan var mı acaba?
Ya bende turşu dışında bir belirti yoktu ama bugün bana ağlama güncellemesi geldiSalı akşamı iftara gittik bir arkadaşımıza, eşim de dönüşte ya biz de çağıralım onları. Bir çorba yaparsın bende pide yaptırırım tamam bitti gitti dedi. Ben bi tısladımmmBen o kadar eziyet çekeyim, yüreğim ağzımda sonuç bekliyim sen bana misafir ağırlayalım de, aşkolsun aşkım yaa, valla kimse bana alınıp kırılmasın bu Ramazan kimseyi davet edemem dedim Ay bir de sinirlendim ki ben sinirleri alınmış kişi olarak ün salmışımdır Noldu bana ya içimden kaplan çıktı bir anda
Evet canım 28 Mart'ta kısmetse transferim var Allah'ın izniyle doktorum sadece vitamin verdi folik asit istedim ama bana vitaminlerin içinde var dediTransfer öncesi için mi diyorsun ben sadece folik asit içiyorum
İnşallah canım sağlıklı güzel geçsin transferinEvet canım 28 Mart'ta kısmetse transferim var Allah'ın izniyle doktorum sadece vitamin verdi folik asit istedim ama bana vitaminlerin içinde var dedi
Hayır gayet iyi 11. Günde 50 değerle öğrenen var kafanı boşuna kurcalama 10. Güne göre gayet iyiKızlar ya 10.gün için 190 düşük değer değil mi
İnş canım yaHayır gayet iyi 11. Günde 50 değerle öğrenen var kafanı boşuna kurcalama 10. Güne göre gayet iyisağlıcakla katlanarak devam etsin inşallah
Bilmiyorum canım benim araştırmalarımda yok ama matarex birde redostem diye bir ilaç verdi bugün acaba kullanan var mıİnşallah canım sağlıklı güzel geçsin transferinbenim ki de sadece folik asit iç dedi başka birşey yazmadı belki seninkilerin içinde varsa gerek görmemiştir
Bilmiyorum canım benim araştırmalarımda yok ama matarex birde redostim diye bir ilaç verdi bugün acaba kullanan var mı
Boşuna düşünüp strese girme önemli olan %60 artış göstermesi ve degerin 10. Güne göre gayet iyi onun için sakin kal derim inanırmısın benim pozitif olduğunda beta değerlerimi bilmiyordum desem hiç aklıma sormak gelmedi bile hamilesin dedi ya benim için tamamdı aklımda kesinlikle kötü bir düşünce yoktu yani beta kaçtı kaç artmış iyi mi değil mi hiç onlar aklımda bile yoktu ben burada öğrendim herkes betasını biliyor dedim Allahım bende ki saflık kimse de yok o derece betayı umursamamışımİnş canım ya
Haklısın canım benim ne diyim ya bazen okuyorum bazılarının çok yüksek ay ne bilim ya daha 9 ay test vermeycm doğurursam anlarımBoşuna düşünüp strese girme önemli olan %60 artış göstermesi ve degerin 10. Güne göre gayet iyi onun için sakin kal derim inanırmısın benim pozitif olduğunda beta değerlerimi bilmiyordum desem hiç aklıma sormak gelmedi bile hamilesin dedi ya benim için tamamdı aklımda kesinlikle kötü bir düşünce yoktu yani beta kaçtı kaç artmış iyi mi değil mi hiç onlar aklımda bile yoktu ben burada öğrendim herkes betasını biliyor dedim Allahım bende ki saflık kimse de yok o derece betayı umusarmamışım
İnan ki sakın kendi degerinle yada hamileliğini başka kimseyle göz önüne getirip kafanda kurcalama moralini bozmaktan başka birşey geçmez eline önemli olan sağlıklı ilerlemesi tadını çıkart inşallah yakında anne olucaksın sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip kısmet etsin inşallahHaklısın canım benim ne diyim ya bazen okuyorum bazılarının çok yüksek ay ne bilim ya daha 9 ay test vermeycm doğurursam anlarım
Canım, cumartesiye kadar bekle, test günündeki olan beta değerin önemli.Kızlar ya 10.gün için 190 düşük değer değil mi
Bakalım belki kullanan arkadaşlar vardırBilmiyorum canım benim araştırmalarımda yok ama matarex birde redostem diye bir ilaç verdi bugün acaba kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?