- 4 Aralık 2024
- 2.608
- 2.293
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.421
Ben baya baktım onda hiç çizgi yok senin ki silik bile değil baya belirgin çıkmış inşallah güzel bir değerle öğreneceksin Allah’ın izniyleAyy inşAllah, bi an sabah tedirgin oldum sanki çizgiyi gördüm gibi olunca dedim hadi ilk yaptığım markada yanıltıcıysa diye ama..
Hayırlısı inşAllah
Çok sağ ol canımmayala katar bilgilerini geldiğinde ilk sayfaya aktarır canım
Gebe olma ihtimali sıfır olan birisi eşin mi yoksaaltta olan test benim. Üstteki de gebe olma ihtimali sıfır olan birisi
Durdukça dahada belirginleşmiş. İlk etapta dedim diğerinde çooooook çok ince hayalet çizgi var diye ama yok gibi
Daha doğrusu aşırı aşırı dikkatli bakmak gerekiyor.
Bakalım yarın kan vermeye gide bilirsem hava şartlarından dolayı öğreneceğiz gerçeği, en geç cumartesi
Hayalim işi sağlama almış artı med testinin yalanını ortaya çıkarmak içinGebe olma ihtimali sıfır olan birisi eşin mi yoksa
Hayırlı olsun kuzum bebiş bağırıyor gümbür gümbür anne ben burdayım diye
Evet canım, hayırlısıyla inşAllah. Ama cumartesiye kadar bekle lütfenBundan sonra hızlı mı artar diosun
Bekleyecem yoksa damarım patlayacak artık ama benm değerlerim düşükEvet canım, hayırlısıyla inşAllah. Ama cumartesiye kadar bekle lütfen
Daha yeni çektim fotoyu, sabah yapmıştım. Haliyle bekledikçe dahada belirginleşmiş.Ben baya baktım onda hiç çizgi yok senin ki silik bile değil baya belirgin çıkmış inşallah güzel bir değerle öğreneceksin Allah’ın izniyle
Kız yok degerin iyi daha nasıl ikna olucan bacımsuBekleyecem yoksa damarım patlayacak artık ama benm değerlerim düşük
Yok bacım olmam belli yani şimdi Allah için doğruyu konuşalımKız yok degerin iyi daha nasıl ikna olucan bacımsu
Canım kızmakta haklısın.Bu süreç maddi manevi zor bir süreç.Eşinin anlayışlı olması gerek.Yemek ve misafir çağırma yorucu ve stresli oluyor.Lütfen bu durumda bencil olup kendini düşünSalı akşamı iftara gittik bir arkadaşımıza, eşim de dönüşte ya biz de çağıralım onları. Bir çorba yaparsın bende pide yaptırırım tamam bitti gitti dedi. Ben bi tısladımmmBen o kadar eziyet çekeyim, yüreğim ağzımda sonuç bekliyim sen bana misafir ağırlayalım de, aşkolsun aşkım yaa, valla kimse bana alınıp kırılmasın bu Ramazan kimseyi davet edemem dedim Ay bir de sinirlendim ki ben sinirleri alınmış kişi olarak ün salmışımdır Noldu bana ya içimden kaplan çıktı bir anda
Lütfen gidip kan ver nerdesin ben gelip alayım seniDaha yeni çektim fotoyu, sabah yapmıştım. Haliyle bekledikçe dahada belirginleşmiş.
İnşAllah dediğin gibi güzel bir değer ve sonrasında sağlıklı artışlar görüp sizlere bildiririm
Eşim burda olsaydı ona yaptırırdım kesinGebe olma ihtimali sıfır olan birisi eşin mi yoksa
Hayırlı olsun kuzum bebiş bağırıyor gümbür gümbür anne ben burdayım diye
Sen yine kibar davranmışsın valla ben davetlerede gitmiorumSalı akşamı iftara gittik bir arkadaşımıza, eşim de dönüşte ya biz de çağıralım onları. Bir çorba yaparsın bende pide yaptırırım tamam bitti gitti dedi. Ben bi tısladımmmBen o kadar eziyet çekeyim, yüreğim ağzımda sonuç bekliyim sen bana misafir ağırlayalım de, aşkolsun aşkım yaa, valla kimse bana alınıp kırılmasın bu Ramazan kimseyi davet edemem dedim Ay bir de sinirlendim ki ben sinirleri alınmış kişi olarak ün salmışımdır Noldu bana ya içimden kaplan çıktı bir anda
Bi analarımızı katmamıştıkEşim burda olsaydı ona yaptırırdım kesin
Anneme yaptırdım hahahaha
Yazık kadın, sabah sanki hayalet çizgi görünce, dedik test yanıltıcı, ayyy acaba diğeride mi yalandı noldu hamile değilmisin yoksa dedi morali bozuldu
İnşallah öyle olur ya canım benimde değer yüksek çok pko olunca çok oluyormuş serumlarla destekleniyorsa dayanırım artıkHiç korkma canım. Anestezi veriyorlar zaten.
Sonrasında da ağrı kesici antibiyotik veriyorlar kullanman için ve OPU sonrası ağrın olursa, benim olmuştu fazla toplandığı için, seraumla da ağrı kesici veriyorlar zaten
Yani sen kendini boşa stres ediyorsun değerin gayet güzel neden olumsuzu çağırıp duruyorsun ki ? Geç implantasyon denen bişey de var kendini başkasıyla kıyaslayıp durma ayyy sinir oldum popişine vururdum yanımda olsanBekleyecem yoksa damarım patlayacak artık ama benm değerlerim düşük
Yaaa evet bu hafta kötü başladık, keşke öyle olmasaydı isterdik hepimiz. Ama inşAllah haftayı güzel kapatacağızİnşallah bu haftanın ilk pozitifi gelsinolumsuzlukla haftaya başladık ama inşallah bundan sonra pozitifle ilerleriz Allah’ın izniyle inşallah
Aslında evde kilitlemek lazım bebek 6 haftalık olana kadarYani sen kendini boşa stres ediyorsun değerin gayet güzel neden olumsuzu çağırıp duruyorsun ki ? Geç implantasyon denen bişey de var kendini başkasıyla kıyaslayıp durma ayyy sinir oldum popişine vururdum yanımda olsanolumluyu çağır düşük deyip durma
Amin Ecmain inşallahYaaa evet bu hafta kötü başladık, keşke öyle olmasaydı isterdik hepimiz. Ama inşAllah haftayı güzel kapatacağız
Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?