- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.361
Rabbim kolaylaştırsın canım benim korkma bi şekil geçiyorCanımmayala katar beni de ekler misin ben daha sürece başlayamadım ilk kontrollerimi oldum 2. günü çağırdı doktorum.
30 yaşındayım ilk tüp bebek denemem reglimi bekliyorum :)
Uygulamalara göre 4 hafta 6 günlük benim minnakımBenimde 9 şubattı kaç haftalık oluyor şimdi senin minnoş
Canımmm güzel geçiyor şükür, ama sersemledim biraz, koltuğa miskin miskin çöküp kalıyorumGünaydın canım nasıl geçiyor günler
Canım doktorunun tavsiyesine uy bakalım ama kendini de fazla yıpratma lütfen. Çok zor o hayal kırıklığı biliyorum, Rabbim gönlüne hafiflik versinTransfer gününü saymazsak 9. Günüm kan testi negatif iki gün sonra tekrar gel dedi doktorum böyle şeyler olabiliyor dedi ama umudum sıfır çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum çok umutlu gitmistim
E kuzum tamam neredeyse %100 lük bir artış var, gayet normalİyiyim galiba ya ama ben sizleri dinlemezsem daha çok kafayı yerim Salı günü kan vermiştim 100 dü bugün verdim 190
Mayalaaammmm hoşgeldin kuzummmmSelamın aleyküm hayırlı zamanlar kızlar nasılsınız bugün biraz işlerim vardı ondan giremedim yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldinizdilerim hep beraber pozitifleri görmek nasip olsun ekleyeceğim tabloya
İyiyim çok şükür hamdolsun sen nasılsın nasıl gidiyorMayalaaammmm hoşgeldin kuzummmmNasılsınn?
Neyse ilk üç ay bitsin biraz kendine gelirsin artık çok uyumazsınBu arada bir sürü yazışmalar olmuş yine kaçırmışım, okuyacağım geçmişi ama önemli bişey var mı? Akşam kahve paylaşımları yapıldı mı? Ben halsizlikten karadut özünü bile içmeden sızdım
Allahım ben olsaydım kollarım morarmıştı kan vermektenE kuzum tamam neredeyse %100 lük bir artış var, gayet normal
İyiyim kuzum bende sağolasınİyiyim çok şükür hamdolsun sen nasılsın nasıl gidiyor
Ayy inşaallah kuzu yoksa 9 ayda sırf uyumaktan kilo alırım benNeyse ilk üç ay bitsin biraz kendine gelirsin artık çok uyumazsın
HamilelikSalı akşamı iftara gittik bir arkadaşımıza, eşim de dönüşte ya biz de çağıralım onları. Bir çorba yaparsın bende pide yaptırırım tamam bitti gitti dedi. Ben bi tısladımmmBen o kadar eziyet çekeyim, yüreğim ağzımda sonuç bekliyim sen bana misafir ağırlayalım de, aşkolsun aşkım yaa, valla kimse bana alınıp kırılmasın bu Ramazan kimseyi davet edemem dedim Ay bir de sinirlendim ki ben sinirleri alınmış kişi olarak ün salmışımdır Noldu bana ya içimden kaplan çıktı bir anda
Amin inşallah canım benimde uygulamaya göre 5 hafta 5 günlük aramızda bir hafta varUygulamalara göre 4 hafta 6 günlük benim minnakımAiyyy böyle söyleyince kalbim pır pır oluyor, Allahım hepimize evlatlarımızın kokusunu doya doya içimize çekmeyi nasip etsin kuzummm
Uyu tadını çıkart normalde kilon çok yoksa belki çok almazsın iştahına bünyene bağlı benim kızda ilk üç ay Full uyudum birde iştah sıfırdı sonra normal döndüm ama bende aşırı ödem oldu birde yaz gebeligiydiAyy inşaallah kuzu yoksa 9 ayda sırf uyumaktan kilo alırım ben
Beni ekleyebilirsin canım yaş 28 2. Deneme 5. Gün embriyosuKızçelerim topigimize katılmak isteyen olursa yazsın buraya eklerim yaş,kaçıncı deneme, kaçıncı gün embriyosu, belirtin o şekilde ekleyeyim. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dilerim hepimiz sağlıklı hayırlı güzel haberler alırız Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?