• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamın aleyküm hayırlı zamanlar kızlar nasılsınız bugün biraz işlerim vardı ondan giremedim yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz 🤗 dilerim hep beraber pozitifleri görmek nasip olsun 🤲 ekleyeceğim tabloya 🌸

Bu arada bir sürü yazışmalar olmuş yine kaçırmışım, okuyacağım geçmişi ama önemli bişey var mı? Akşam kahve paylaşımları yapıldı mı? Ben halsizlikten karadut özünü bile içmeden sızdım 😅

Transfer gününü saymazsak 9. Günüm kan testi negatif iki gün sonra tekrar gel dedi doktorum böyle şeyler olabiliyor dedi ama umudum sıfır çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum çok umutlu gitmistim
Canım doktorunun tavsiyesine uy bakalım ama kendini de fazla yıpratma lütfen. Çok zor o hayal kırıklığı biliyorum, Rabbim gönlüne hafiflik versin 🌸

Bu arada bir sürü yazışmalar olmuş yine kaçırmışım, okuyacağım geçmişi ama önemli bişey var mı? Akşam kahve paylaşımları yapıldı mı? Ben halsizlikten karadut özünü bile içmeden sızdım 😅
Neyse ilk üç ay bitsin biraz kendine gelirsin artık çok uyumazsın 😁😝

Salı akşamı iftara gittik bir arkadaşımıza, eşim de dönüşte ya biz de çağıralım onları. Bir çorba yaparsın bende pide yaptırırım tamam bitti gitti dedi. Ben bi tısladımmm 😂 Ben o kadar eziyet çekeyim, yüreğim ağzımda sonuç bekliyim sen bana misafir ağırlayalım de, aşkolsun aşkım yaa, valla kimse bana alınıp kırılmasın bu Ramazan kimseyi davet edemem dedim 😅 Ay bir de sinirlendim ki ben sinirleri alınmış kişi olarak ün salmışımdır 😅 Noldu bana ya içimden kaplan çıktı bir anda 😅

Salı akşamı iftara gittik bir arkadaşımıza, eşim de dönüşte ya biz de çağıralım onları. Bir çorba yaparsın bende pide yaptırırım tamam bitti gitti dedi. Ben bi tısladımmm 😂 Ben o kadar eziyet çekeyim, yüreğim ağzımda sonuç bekliyim sen bana misafir ağırlayalım de, aşkolsun aşkım yaa, valla kimse bana alınıp kırılmasın bu Ramazan kimseyi davet edemem dedim 😅 Ay bir de sinirlendim ki ben sinirleri alınmış kişi olarak ün salmışımdır 😅 Noldu bana ya içimden kaplan çıktı bir anda 😅
Hamilelik 🤰 hormonları üst seviyede 🤣 yani bu sene böyle olsun seneye bebişinden vakit kalırsa çağırırsın yoksa da dersin bebiş küçük yapamam 🫣😁 insan çok halsiz oluyor kendine bile zor yapıyorsun misafir olursa haliyle insan uğraşıyor vallahi yorucu oluyor 🥰

Ayy inşaallah kuzu yoksa 9 ayda sırf uyumaktan kilo alırım ben 😅
Uyu tadını çıkart normalde kilon çok yoksa belki çok almazsın iştahına bünyene bağlı benim kızda ilk üç ay Full uyudum birde iştah sıfırdı sonra normal döndüm ama bende aşırı ödem oldu birde yaz gebeligiydi 🥵

Kızçelerim topigimize katılmak isteyen olursa yazsın buraya eklerim yaş,kaçıncı deneme, kaçıncı gün embriyosu, belirtin o şekilde ekleyeyim. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dilerim hepimiz sağlıklı hayırlı güzel haberler alırız Amin 🤲🤗
Beni ekleyebilirsin canım yaş 28 2. Deneme 5. Gün embriyosu

Back
X