Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok güzel bir söz zaten Rabbim gerçekleştirmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Ben inanıyorum geçte olsa hepimiz hayallerimize kavuşacağız

Yok hayır Kıbrıs'ta değil istanbuldaki Brüksel tüp bebek merkezindeyim. Transferim henüz olmadı adetimi bekliyorum. Amin inşallah hepimizin evleri bebeklerle şenlensin inşallah

Sağol canım benim adet tarihine az kaldı deli Dumrul gibi ortalıkta geziyorum davul
Bir mesaj yazayım dedim beceremedim teknoloji özürlü olmak böyle bir şey canım davul gibi ortalıkta geziyorum patlamaya hazır bir mi çekilmiş el bombası gibiyim günde 100 kere adet oldun mu diye kontrol ediyorum ben bunda kafayı yiyorum bakayım transferden sonra ne yapacağım nasıl zaptı olacağım

Yok hayır Kıbrıs'ta değil istanbuldaki Brüksel tüp bebek merkezindeyim. Transferim henüz olmadı adetimi bekliyorum. Amin inşallah hepimizin evleri bebeklerle şenlensin inşallah
Adet deme bana herzaman bir hafta önce ayda 2 defa olan bu adet günü geldi hala yok gelince herhale burda anons yaparım sevinçten halam geldi diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…