- 7 Ekim 2022
- 1.676
- 2.068
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.321
Çok teşekkür ederimDur bakalım belki de kanda çıkacak sen çok yorma yine de kendini arkadaşımSenin için dua edeceğiz, Allah sevinç gözyaşları döktürsün sana
Canım şeffaf akıntının korkulacak birşey olduğunu düşünmüyorum ilaçlardan olabilir. Hiç stres yapma bol bol dinlen bu günlerin tadını çıkarKızlar benim şeffaf yumurta akı gibi akıntım var şu an normal mi acaba? Transfer dahil 7.günüm
Günaydın canım nasıl geçiyor günlerCanımmm kızlarrrr günaydınnnnHarika haberler alacağımız bir gün olsunnn
Allah razi olsun canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah bağışlasın canım benim inş
Evet geç yerleşme ve bu sebepten geç Beta HCG hormonu salgılama ola biliyor. Doktorunuzu dinleyin bencede, umudunuzu yitirmeyinTransfer gününü saymazsak 9. Günüm kan testi negatif iki gün sonra tekrar gel dedi doktorum böyle şeyler olabiliyor dedi ama umudum sıfır çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum çok umutlu gitmistim
Çok üzüldüm arkadaşım, doktor dediğine göre bir ihtimal vardır ama süreç uzadıkça iyice zorlaşıyor biliyorum… kendini rahatlatan şeyler yapmaya çalışTransfer gününü saymazsak 9. Günüm kan testi negatif iki gün sonra tekrar gel dedi doktorum böyle şeyler olabiliyor dedi ama umudum sıfır çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum çok umutlu gitmistim
Benimde 9 şubattı kaç haftalık oluyor şimdi senin minnoş11 Şubattı kuzum
Hoş geldiniz transferiniz hayırlı olsunMerhaba arkadaslar. 19 martta yani dün:) 5. Gün transfer oldum. 29 martta kan verecegim:) beni de ekler misiniz?
Canım dur bakalım , hiç belli olmaz yarın ola hayrolaBilemiyorum… cumaya kadar ilaçlara devam edeceğim (hatta Progestan bugün bitmişti, eşimden rica ettim bir kutu daha aldı)
kesinlikle. Allahım hepimize pozitif gördüğümüz günleri yaşatsın amcaki Allahın da bir bildiği vardır.Bakın böyle birşeye denk geldim. Ne kadar güzel değil mi? Umut olsun hepimize
Bende negatif haberini hazmettim kendime geldim. İlaçların etkisinden sanırım hala regl olmadım , beklemedeyim.
Pozitif sonuç alan arkadaşlarım hepinizi tebrik ederimidrar testi yapan canlar( bende o hataya düştüm bi daha böyle bişey yapmayacağım. ) Hiç belli olmaz belki kanda gösterir bebişleriniz kendisini
Eki Görüntüle 3563198
32 yasindayim. İlk denemem:)Hoş geldiniz transferiniz hayırlı olsun
İnşAllah hayırlı haberler alırız. Diğer bilgileride verirsenizmayala katar ekler listeye sizi
Yaş, kaçınca deneme
Kuzu adetin 15. günü senden neden prolaktin istemiş ki genel de 2. 3. günü bakılıyor o zaman belirleyici olmuyor muydu prolaktin. Ben progesteronu bir tek 21 gün bakılıyor diye biliyorum. Limit değerler belki hangi fazda olduğuna göre değişiyordur prolaktinde deKızlar adetin 2. günü verdiğim kanda prolaktin 10 çıkmıştı. Bugün tam sınır değerde 26,4 çıkmış. İlk tahlil 7 marttı, diğeri bugün. Neden bu kadar çok artmış olabilir bilginiz var mı?
Kuzum tüp bebek öncesi benden bir sürü kan testi ve smear istedi doktorum. Hatta eşimden de istedi. Özellikle bugün yaptır demedi. Zaten adetin 2. günü yaptırmıştım orda 10,90 çıkmış değerim. Bugün kan tahlili yaparken dahiliyeye gitmiştim orda da tüp bebek doktorum istediği için doktor yaptırdı tahlili 26,4 çıkmış. Chatcpt kankim de çok yükselmiş diyor ki hormon değerlerinde bu kadar kısa sürede iki katından fazla artış normal değil ilaç vs kullanmadım çünkü kafama takıldıKuzu adetin 15. günü senden neden prolaktin istemiş ki genel de 2. 3. günü bakılıyor o zaman belirleyici olmuyor muydu prolaktin. Ben progesteronu bir tek 21 gün bakılıyor diye biliyorum. Limit değerler belki hangi fazda olduğuna göre değişiyordur prolaktinde de
Hoşgeldin aramizaMerhaba arkadaslar. 19 martta yani dün:) 5. Gün transfer oldum. 29 martta kan verecegim:) beni de ekler misiniz?
Kıbrıs'ta tedavi oluyorsunuz bende british tüp Bebek merkezin de Kıbrıs'ta oluyorum transfer işlemi yapildimi sizin memnun kaldınız mı rabbim hepimizin kucağıni doldursun hepimizin hallerini gerceklestirsin evimizde bebek sesleri duymayı nasip etsin inşallahBrüksel tüp bebekteyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?