- 11 Kasım 2015
- 899
- 1.310
- 113
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.301
Bende çifti riskli canım. Otoimmun hastalık var. Benimde bebeklerinde hayati riski olabilir. Erken doğum olabilir. O yüzden sağlıklı doğum olmasi ve senin hayatın önemli dedi doktor. Yoksa ooooo bana kalsa iki de koysun üçteAnladım canım sende ısrarcı ol
Amin canım benimGerçekten çok mahcubumne diyeceğimi de bilemiyorum. normalde dikkat ederim böyle şeyleri ama kaçırmışım demek ki rabbim şimdiki bebişine uzun ömürler versin doğsun da annesini avutsun pıtırcık
Ozmn haklı canım benim ne olursa olsun önce senin sağlığın en önemlisiBende çifti riskli canım. Otoimmun hastalık var. Benimde bebeklerinde hayati riski olabilir. Erken doğum olabilir. O yüzden sağlıklı doğum olmasi ve senin hayatın önemli dedi doktor. Yoksa ooooo bana kalsa iki de koysun üçte
Çok şükür bugün adet oldum sonunda şimdi sırada transfer hazırlığı var bi aksilik çıkmazda hayırlısıyla nisan 2. Hafta transfer olur heraldeMerak etme ben oldum evet gecikiyor sonuçta bir işlem oldu orada bu tepki normal
Rabbim cennetiyle ne güzel muamele ediyordur kim bilirAmin canım benimhiç mahcup olacak bir durum yok 25 haftalık erken doğdu yasamadi. Ama ben inan aştim yani o durumu zaten 4 sene geçti merak etme
Doktorda öyle dedi canım bizde sağlıklı olsunda 1 tane olsun dedik. Çok şükür Rabbim olmayanlara da versin bir tane evladım var. Rabbim dualarimizi kabul ederse ona bir kardeş yapip sayfayi kapatmak istiyoruz bakalım hakkimizda hayirlisiOzmn haklı canım benim ne olursa olsun önce senin sağlığın en önemlisi
Canim mayalam çok güzel bir dua bu kocaman aminnnnnnnEki Görüntüle 3562997 Amin inşallah
Hayırlı geceler Allah’a emanet olun sabah güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
İlk denememizde hayırlısı olur inşallah kuzum hepimiz tez zamanda kavuşuruz inşallahCanım çok geçmiş olsun vardır doğru zamanı, kaçıncı denemenizdi
Dış gebelik ameliyatı çok zor canım Allah yardımcın olsun. Ben üç kere dış gebelik geçirdim. Birinde tüpüm patladı. Neyse ki sende normal almışlar. İnşallah benimki kadar zorlu geçmezİlk denememizde hayırlısı olur inşallah kuzum hepimiz tez zamanda kavuşuruz inşallahben dış gebelik geçirdim benim tüpümde oluştu amlıyata gırıdm ama temizleyip bıraktılar doktorlar tüpün alınmasıngerektiğini söylüyor şimdide yine bi amelıyat dıyorlar bakalım
Normal diye biliyorum canım, kullandığımız ilaçlar genelde yapıyor bunu. Akıntıyı gebeliğede yoran var gerçiKızlar benim şeffaf yumurta akı gibi akıntım var şu an normal mi acaba? Transfer dahil 7.günüm
Normalde sorun yok bir an bir korktum sağ ol canımNormal diye biliyorum canım, kullandığımız ilaçlar genelde yapıyor bunu. Akıntıyı gebeliğede yoran var gerçi
Ben en iyisi alabildiğim kadar rapor alayım yoksa adım kaytarmacı öğretmene çıkarAynen öyle bir taktik uygulaman gerekiyor ki kendin biraz kestirirsin
Allah bağışlasın canım benim inşDoktorda öyle dedi canım bizde sağlıklı olsunda 1 tane olsun dedik. Çok şükür Rabbim olmayanlara da versin bir tane evladım var. Rabbim dualarimizi kabul ederse ona bir kardeş yapip sayfayi kapatmak istiyoruz bakalım hakkimizda hayirlisi
Dur bakalım belki de kanda çıkacak sen çok yorma yine de kendini arkadaşımCuma günü vereceğim kan, ama günlük hayatımda normale döndüm (ilaçlarıma devam ediyorum)
11 Şubattı kuzumAynı bendede öyle öyle valla senin en son adetin ne zaman dı
Hamilesin bence canım; ama bu belirtileri ilaçlar da hamilelik de yapıyorBanada gün içinde öyle oluyor bugünde oldu ama hala hamilemym bilemedğim için neden olduğunu bilmiorum
Sağolasın kuzumCanım dikkat et kendine geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?