Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım benim hiç mahcup olacak bir durum yok 25 haftalık erken doğdu yasamadi. Ama ben inan aştim yani o durumu zaten 4 sene geçti merak etme

Ozmn haklı canım benim ne olursa olsun önce senin sağlığın en önemlisi

Amin canım benim hiç mahcup olacak bir durum yok 25 haftalık erken doğdu yasamadi. Ama ben inan aştim yani o durumu zaten 4 sene geçti merak etme
Rabbim cennetiyle ne güzel muamele ediyordur kim bilir metanetini takdir ediyorum hayatında yeni bir sayfa açtığın için çok sevindim

Ozmn haklı canım benim ne olursa olsun önce senin sağlığın en önemlisi
Doktorda öyle dedi canım bizde sağlıklı olsunda 1 tane olsun dedik. Çok şükür Rabbim olmayanlara da versin bir tane evladım var. Rabbim dualarimizi kabul ederse ona bir kardeş yapip sayfayi kapatmak istiyoruz bakalım hakkimizda hayirlisi

Canım çok geçmiş olsun vardır doğru zamanı, kaçıncı denemenizdi
İlk denememizde hayırlısı olur inşallah kuzum hepimiz tez zamanda kavuşuruz inşallah ben dış gebelik geçirdim benim tüpümde oluştu amlıyata gırıdm ama temizleyip bıraktılar doktorlar tüpün alınmasıngerektiğini söylüyor şimdide yine bi amelıyat dıyorlar bakalım

Dış gebelik ameliyatı çok zor canım Allah yardımcın olsun. Ben üç kere dış gebelik geçirdim. Birinde tüpüm patladı. Neyse ki sende normal almışlar. İnşallah benimki kadar zorlu geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…