Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar bacılar dün sorun vardı sitede giriş yapamadım ondan öncede yorgundum bu hafta işte giremedim sizi ihmal ettim nasılsınız özledim hepinizi
İyi akşamlar hoşgeldin iyiyiz çok şükür buralarda takılıyoruz sen nasılsın son gelişmelerin neler oldu

Selam kızlar, bende 18 inde Şişli memorial ile ilk randevumu oldum çok detaylı baktılar taze transfere uygunsun dendi. Regliyi bekliyoruz iğneler için o da bugün yarın inşallah

Selam kızlar, bende 18 inde Şişli memorial ile ilk randevumu oldum çok detaylı baktılar taze transfere uygunsun dendi. Regliyi bekliyoruz iğneler için o da bugün yarın inşallah
Aleyküm selam canım çok sevindim senin adına inşallah çok güzel geçer sürecin amin

Yok kuzum merak etme ayrıca sen bişey demedin ki zaten bilemezsin de merak etme aştim ben onu, üzülmüyorum yani Rabbim onun sabrını verdi hiç sorun yok merak etme
Gerçekten çok mahcubum ne diyeceğimi de bilemiyorum. normalde dikkat ederim böyle şeyleri ama kaçırmışım demek ki rabbim şimdiki bebişine uzun ömürler versin doğsun da annesini avutsun pıtırcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…