- 15 Mart 2022
- 176
- 122
- 53
- 29
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.281
Afiyet olsunKızlarla dedik online kahve içelim kimse çıkmadıbenle canmay hanımcım içtik birgün yine içelim hep birlikte
Sagol canım gündüz konuştuk öyle kimisi görmedi nasip inşallah bir daha ki sefere içelim canımAfiyet olsunHaberim yoktu olsa bende alır kahvemi gelirdim
İyi akşamlarİyi akşamlar bacılar dün sorun vardı sitede giriş yapamadım ondan öncede yorgundum bu hafta işte giremedim sizi ihmal ettim nasılsınız özledim hepinizi
Opunun 5 günü başladı bende ama yok böyle bi rahatlamaDarısı bana nerdeyse saat başı bakıyorum nerde kaldın diye
Sagol canım gündüz konuştuk öyle kimisi görmedi nasip inşallah bir daha ki sefere içelim canım
A hayırlı olsunSelam kızlar, bende 18 inde Şişli memorial ile ilk randevumu oldum çok detaylı baktılar taze transfere uygunsun dendi. Regliyi bekliyoruz iğneler için o da bugün yarın inşallah
Aleyküm selamSelam kızlar, bende 18 inde Şişli memorial ile ilk randevumu oldum çok detaylı baktılar taze transfere uygunsun dendi. Regliyi bekliyoruz iğneler için o da bugün yarın inşallah
Ben şuan hocamdan memnunum. Sadece şu tek mi çift mi embriyo da anlaşamadık tekde ısrarcıDuymuştum orayıda memnun musun
Teşekkür ederim gönül hanım ve Semra hanım :)A hayırlı olsundoktorunuz kim acaba?
Amin canım hepimizin inşallah göz açıp kapatıncaya pozitif tamamlanırAleyküm selamcanım çok sevindim senin adına inşallah çok güzel geçer sürecin amin
Ay canımm yaa nolurrrr kusuruma bakma bilmiyordumAy hadi ins.Ya oğlum cennette beni bekliyor kızımda burda olsun bari şaka bı tarafa sağlıklı hayırlı olsun da gerisi mühim değil rabbim bilir en iyisini
Darısı başıma ilaç bitti hala gelen giden yokOpunun 5 günü başladı bende ama yok böyle bi rahatlamaher zaman regl oldum diye üzülürken şimdi sevineceğim hiç aklıma gelmezdi
Darısı başıma ilaç bitti hala gelen giden yok
Yok kuzum merak etme ayrıca sen bişey demedin ki zaten bilemezsin deAy canımm yaa nolurrrr kusuruma bakma bilmiyordumçok üzüldüm takip edemedim demek ki orayı nolur affet
Anladım canım sende ısrarcı olBen şuan hocamdan memnunum. Sadece şu tek mi çift mi embriyo da anlaşamadık tekde ısrarcı
Gönül hoca benimde doktorumAmin canım hepimizin inşallah göz açıp kapatıncaya pozitif tamamlanır
Gerçekten çok mahcubumYok kuzum merak etme ayrıca sen bişey demedin ki zaten bilemezsin demerak etme aştim ben onu, üzülmüyorum yani Rabbim onun sabrını verdi hiç sorun yok merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?