• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim şimdi ilk denemem olacak.. Pazartesi günü tek transfer 5. Gün embriyosu.
Kalitesi ile ilgili hiç bir fikrim yok 😂
Sadece bugün sol tarafımda bazen sancı oluyor gibi yani nasıl anlatsam birden böyle ağrı giriyor.
Adet sancısı gibi dedemde tam anlatmış olamayacağım 😅
Acaba progestandan kaynaklı mı?
Sizler transfer öncesi nasıldınız? İlaçlar ne gibi etki tepki yaptı?
Oy çok az kaldı bebişinle aynı bedende olmaya şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah İlaçlardan dolayı oluyor donmuş embriyo transferi olacaksınız değil mi ben taze transfer olduğum için bende hep batma vs vardı sadece Progesteron fitil kullandım doğal gebelik yapıyor doktorum

Benim şimdi ilk denemem olacak.. Pazartesi günü tek transfer 5. Gün embriyosu.
Kalitesi ile ilgili hiç bir fikrim yok 😂
Sadece bugün sol tarafımda bazen sancı oluyor gibi yani nasıl anlatsam birden böyle ağrı giriyor.
Adet sancısı gibi dedemde tam anlatmış olamayacağım 😅
Acaba progestandan kaynaklı mı?
Sizler transfer öncesi nasıldınız? İlaçlar ne gibi etki tepki yaptı?
Kullandığımız ilaçlar ile alakalı canım
mesela estrofem bende felaket bir mide yanması yaptı hatta mide kanaması geçiriyorum diye acile gitmiştim
Diğerlerinde herhangi bir yan etki hissetmemiştim☺️

Oy çok az kaldı bebişinle aynı bedende olmaya şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah İlaçlardan dolayı oluyor donmuş embriyo transferi olacaksınız değil mi ben taze transfer olduğum için bende hep batma vs vardı sadece Progesteron fitil kullandım doğal gebelik yapıyor doktorum
Evet donmus embriyo Allah nasip ederse 🤲🏻 ben Progestan enjeksiyon kullanıyorum
Sabah ve akşam olmak üzere karnımdan vuruyorum kendim

İnşAllah canım hepimizin bu süreç iyi geçmesini diliyorum..
sen ne durumdasın?
O kadar konu o kadar kişi olunca karıştırıyorum kusura bakma.
İlk sayfadaki tabloya baktım transfer günü yazmıyor sende..
Amin ben yeniden Opu olacağım ondan daha yazmadım 🤭 benim Salı günü randevum vardı doktorumla görüştük yeni tedavi için kan testleri istedi eğer onlar güzel çıkarsa reçeteyi yollayacaklar haftaya çarşamba günü ararım dedi sonuçlar için ona göre başlayacağım nasip olursa 🤲🥰

Rabbim çocuğunuza hayırlı uzun ömürler versin inşallah ilk tüp bebekte mi hamile kaldınız ❤️ canım son durumun nasıl tedavi olarak 🤲
Rabbim bütün evlatlarımıza uzun ömürler versin inşallah. ilkki kimyasal oldu. 2. Transferimde pozitifi gördüm ve çok şükür 5 yaşında olduk. :anne: Şuan kardeş istiyoruz amh 0.16 olduğu için tedavi sürecindeyim 3 defa opu oldum. Her seferinde 5-4 yumurta toplanmasina rağmen 5. Güne 3 yumurta kaldi. Şuan toplamda dondurulmuş 3 embriyom var. Bu ay adetimle birlikte bir aksilik olmazsa transferim olacak. Günümü bekliyorum. İnşallah rabbim hepimizin dualarini kabul etsin bu mubarek gunler hürmetine ellerimizi geri çevirmesin :dua::dua::dua:

Şifa olsun inşallah canım ondan dolayı o ağrılar oluyor dilerim Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah benim ki sadece fitil di 😅

mesela estrofem bende felaket bir mide yanması yaptı hatta mide kanaması geçiriyorum diye acile gitmiştim
aa evet estrofem de ola bilir.
progestana başlamadan önce estrofem kullanırken şikayetim olmadı benim
18.02. Estrofem başladım günde 3 ve aynı saatte olacak şekilde
Çarşamba günü de ek olarak proteston iğne sabah ve akşam ve folikasit günde 1 tane
Sanırım proteston yapıyor bunu diye düşünüyorum

Rabbim bütün evlatlarımıza uzun ömürler versin inşallah. ilkki kimyasal oldu. 2. Transferimde pozitifi gördüm ve çok şükür 5 yaşında olduk. :anne: Şuan kardeş istiyoruz amh 0.16 olduğu için tedavi sürecindeyim 3 defa opu oldum. Her seferinde 5-4 yumurta toplanmasina rağmen 5. Güne 3 yumurta kaldi. Şuan toplamda dondurulmuş 3 embriyom var. Bu ay adetimle birlikte bir aksilik olmazsa transferim olacak. Günümü bekliyorum. İnşallah rabbim hepimizin dualarini kabul etsin bu mubarek gunler hürmetine ellerimizi geri çevirmesin :dua::dua::dua:
Amin canım inşallah dilerim tekrardan evlat 👦 sahibi olursun maşallah 🧿 büyümüş artık Rabbim güzel bir kardeş nasip etsin inşallah 🤲 Rabbim hepimizi güzel haberlerle müjdelendirsin inşallah 🤲❤️🤗

Çarşamba günü de ek olarak proteston iğne sabah ve akşam ve folikasit günde 1 tane
Allahım analı babalı büyütsün ve inşAllah bu süreci çok iyi atlatırsınız 😍
Kimyasal kimyasal okuyunca sağda solda korkuyorum
Bir dış gebelik sonrası tüp bebek tedavisine başlayıp kimyasalla karşılaşmakta varmış dedim kendi kendime

bu sürece başlamadan daha doğrusu burda böyle sohbet etmeden önce tüp bebek tedavisinde risk yok yani kimyasal veya dış gebelik olmaz diyordum ama oluyormuş 😩

Amin canım inşallah dilerim tekrardan evlat 👦 sahibi olursun maşallah 🧿 büyümüş artık Rabbim güzel bir kardeş nasip etsin inşallah 🤲 Rabbim hepimizi güzel haberlerle müjdelendirsin inşallah 🤲❤️🤗
Amin çok teşekkür ederim hergün hepimiz için dua ediyorum. Böyle opu oldum, transfer oldum pozitif aldim okuyorum ya nasil mutlu oluyorum anlatamam :KK68:çoğumuzun az kaldı hadi bakalım güzel günler yakındır :KK24::KK24:

Bir dış gebelik sonrası tüp bebek tedavisine başlayıp kimyasalla karşılaşmakta varmış dedim kendi kendime

bu sürece başlamadan daha doğrusu burda böyle sohbet etmeden önce tüp bebek tedavisinde risk yok yani kimyasal veya dış gebelik olmaz diyordum ama oluyormuş 😩
Senin dış gebelik doğal mı olmuştu korkma canım hep olacak değil Rabbim herşeyin sağlıklısını nasip etsin cümlemize inşallah 🤲 bende bende tedaviye başlamadan önce diyordum düz ilerleyecek ama içine girince baktım aman allahım 🙄 döllenme bile olmuyor kendim yaşadım ilk tüp bebekte daha neler neler yumurtaları erken çatlayan mı dersin ben Opu olana kadar döllenme haberini alana kadar yüreğim ağzımda bekliyorum 🙊😁

Bizde napiyoruz burdaki kötü sonuçları okuyup öğrenip fikir sahibi oluyoruz iyi sonuçları alıp vücudumuza pozitifi yüklüyoruz ki sonucumuzda pozitifi olsun :KK19::KK36:yani kötü düşünmek yok tam adapte son sürat yolumuza devam Hoppa

O ozlemtek canım taze transfer mi planlanıyor ne dedi doktorun bu konuda 🤗
Canım büyük ihtimal dondurulmuş olur bende dondurulmuştan yanayım çünkü ben aralıkta opu oldum 2 ay sonra yine opu oldum rahim karışık dinlenmesi şart öyle düşünüyorum bakalım hayırlısıyla embriyom oluşur🤲

Canım büyük ihtimal dondurulmuş olur bende dondurulmuştan yanayım çünkü ben aralıkta opu oldum 2 ay sonra yine opu oldum rahim karışık dinlenmesi şart öyle düşünüyorum bakalım hayırlısıyla embriyom oluşur🤲
Anladım canım aynen vücudunuz biraz toparlansın inşallah inşallah canım dilerim sağlıcakla bölünmesi devam eder havuz sistemi yaptı doktorunuz 🤗🌹

Senin dış gebelik doğal mı olmuştu korkma canım hep olacak değil Rabbim herşeyin sağlıklısını nasip etsin cümlemize inşallah 🤲 bende bende tedaviye başlamadan önce diyordum düz ilerleyecek ama içine girince baktım aman allahım 🙄 döllenme bile olmuyor kendim yaşadım ilk tüp bebekte daha neler neler yumurtaları erken çatlayan mı dersin ben Opu olana kadar döllenme haberini alana kadar yüreğim ağzımda bekliyorum 🙊😁
Tam doğal denilemez aslında.
Eşim burda olmadığı için buradaki doktora gittik ilk evlendiğimiz sene
Bana klomen verdi öncesinde ve sonra çatlatma iğnesi ovitrelle
Böylelikle gebelik oluştu ama dış gebelik ile sonuçlandı ve maalesef kürtajla alındı.
Sonra üç dört defa yine aynı şekilde denedik eşim izine gelmeden klozet sonra çatlatma iğnesi ama nasip olmadı.
Aksine adet düzensizliklerim daha çok arttı. 61. Gün adet olduğumu biliyorum.

Ben aslında adet gecikmesi ve düzenlemek amacıyla gitmiştim bu doktoruma. Uzman görüşü almak için.
PCOS olduğumu biliyordum ama buradaki doktorlar bana hep doğum kontrol hapi önerdiler ve bu doktorum kesinlikle önermedi.
Yani bir faydası olmayacaktı hapi bırakınca yine aynı olacaktı ve aksine gebe kalma şansın daha uzayacaktı.
Muayene sonrası kesinlikle tüp bebek dedi bana.
Bi ilk dediğinde dedim acaba ilaç vs denesek olmayım diye ama kesinlikle hayır dedi.
Zaten PCOS dalında uzman kendisi. Hatta buradaki doktorların yaptığı tedavi yanlış tedaviymiş bana
Uyguladıkları aşırı fazla yumurta oluşumu daha doğrusu kontrolsüz oluşum olduğu için kilo ve şişlik yapıyormuş ve tabii bu sebepten de gebelik olmaya bilirmiş.

Tam doğal denilemez aslında.
Eşim burda olmadığı için buradaki doktora gittik ilk evlendiğimiz sene
Bana klomen verdi öncesinde ve sonra çatlatma iğnesi ovitrelle
Böylelikle gebelik oluştu ama dış gebelik ile sonuçlandı ve maalesef kürtajla alındı.
Sonra üç dört defa yine aynı şekilde denedik eşim izine gelmeden klozet sonra çatlatma iğnesi ama nasip olmadı.
Aksine adet düzensizliklerim daha çok arttı. 61. Gün adet olduğumu biliyorum.

Ben aslında adet gecikmesi ve düzenlemek amacıyla gitmiştim bu doktoruma. Uzman görüşü almak için.
PCOS olduğumu biliyordum ama buradaki doktorlar bana hep doğum kontrol hapi önerdiler ve bu doktorum kesinlikle önermedi.
Yani bir faydası olmayacaktı hapi bırakınca yine aynı olacaktı ve aksine gebe kalma şansın daha uzayacaktı.
Muayene sonrası kesinlikle tüp bebek dedi bana.
Bi ilk dediğinde dedim acaba ilaç vs denesek olmayım diye ama kesinlikle hayır dedi.
Zaten PCOS dalında uzman kendisi. Hatta buradaki doktorların yaptığı tedavi yanlış tedaviymiş bana
Uyguladıkları aşırı fazla yumurta oluşumu daha doğrusu kontrolsüz oluşum olduğu için kilo ve şişlik yapıyormuş ve tabii bu sebepten de gebelik olmaya bilirmiş.
Çok geçmiş olsun 💐 canım Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde nasip etsin bunlarda bizim imtihanımız Allahım kolaylaştırsın inşallah 🤲🥹

Back