Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
GünaydıN hanımlar.
Bu süreçte hepimiz farklı tecrübeler ediniyoruz.
Sadece farkında olmamız gerek ki herkesin boy kilo farklı olduğu gibi içimizdede rahim olsun vb. farklı oluyor.
Herkes tıpatıp aynı ilacı kullansa bile herkesde farklı etki yapa bilir o sebepten kesinlikle transfer öncesi veya sonrası bende bu tepki yok bende öyle olmadı acaba bir sorun mu var diye kendimize stres yapmayalım.
Doğal gebeliğide etkilediği gibi tüp bebek sürecinde de stresi azaltmak gerekir.

Çok yerde okuyorum, hiç bir hareket hissetmiyorum, diyenleri.
Tutunma şansını o stresle daha aza indiriyoruz. Şöyle düşünün çok yaygın olmasa bile bir çok kadın hamileliğini bilse bile ilk 2,5 ay hiç bir şey hissetmiyor.

Birde bu tıbbi terimler de veya kalitesiymiş nasılmış falan fazla bilgilerde boğulmayalım.
Benim doktorum mesela bana şöyle dedi ilk muayeneye gittiğimde: aşama aşama ilerleyeceğiz senin bilgilerle terimlerle boğup kafa karışıklığına gerek yok.
Bir aşama bitince diğerine geçişte ne olacağını anlatacağım dedi.
Bu transfer öncesi gittiğimde bile, nasıl olacak dediğimde, pazartesi geldiğinde hastanede ben sana bilgileri vereceğim dedi.

Gerçekten fazla bilgi bazen kafa karışıklığı stres vb yarata biliyor

İnşAllah en hayırlı zamanda şu mübarek ayda hepimizin duaları kabul olur ve evlad hasretimiz tatlı doğum zamanı için bir bekleyiş ile devam eder

Gerçekten zor süreçlerden geçiyoruz ve maalesef bizi bizden başka anlayan yok. Sana sıkı sıkı sarılıyorum ve bu yolda birlikteyiz diyorum Hepimiz çok güzel haberler alacağız inşaallah

Kızlar embryolog aradı bugün 2. Gün bölünmeye başlamış 4 hücre sayısı grade 1 dedi çok hızlı konuştu pek bişey anlamadım inşallah ilerliyordur diymi kötü bişey söylemedi
Evet canım ikinci gün 4 hücreli olması gerekiyor bölünme devam ediyor inşallah da devam eder sağlıklı bir şekilde transferin gerçekleşir kalbini ferah tut

Amin ecmain inşallah tabi ki çok doğru herkesin vücudu bedeni farklı tepki verir dilerim hepimiz hayırlısıyla pozitifleri görürüz bu özlem son bulsun inşallah

Merhaba yazdiklariniza baştan sonuna kadar katılıyorum. Kendi adıma da şunları söylemek isterim, ben ilk çocuğumda da tedavi sürecimde neredeyse gece gündüz bu sitedeydim. Çünkü birçok annenin yada anne adayının çeşitli tedavi süreci, kullandığı ilaçlar, yaşadığı süreç benim bilgilenmemi sağladı. Hatta tüp bebekte serum tedavisini burda öğrenip doktoruma sordum ve ilk kimyasal gebeligimden sonra ikincisinde serum tedavisi aldim. Yani farkli annelerin tedavisi bizlere umut hatta yol gösterici oldu. Annelerimizle Yeri geldi birlikte sevindik, birlikte üzüldük. Aslinda uzun lafin kısası biz birbirimizin belirtileri ve tedavileriyle stresi yaşamadık aksine birbirimize umut yada farkinda bile olmadan şifa olduk iyi günler dilerim..

Rabbim çocuğunuza hayırlı uzun ömürler versin inşallah ilk tüp bebekte mi hamile kaldınız canım son durumun nasıl tedavi olarak

Amin ecmain inşallah tabi ki çok doğru herkesin vücudu bedeni farklı tepki verir dilerim hepimiz hayırlısıyla pozitifleri görürüz bu özlem son bulsun inşallah
İnşAllah.. benim günüm yaklaştıkça burada daha çok bilgi okumaya internette bir şeyler okumaya başlıyorum.
Sonra diyorum ki akışına bırak
kesinlikle haklısınız bir çok bilgi ediniyoruz farklı kişilerden farklı doktorlardan vs.

Aynen en güzeli akışına bırakmak transferiniz çok az kaldı dilerim çok güzel geçer sürecin

Benim şimdi ilk denemem olacak.. Pazartesi günü tek transfer 5. Gün embriyosu.
Kalitesi ile ilgili hiç bir fikrim yok
Sadece bugün sol tarafımda bazen sancı oluyor gibi yani nasıl anlatsam birden böyle ağrı giriyor.
Adet sancısı gibi dedemde tam anlatmış olamayacağım
Acaba progestandan kaynaklı mı?
Sizler transfer öncesi nasıldınız? İlaçlar ne gibi etki tepki yaptı?

Aynen en güzeli akışına bırakmak transferiniz çok az kaldı dilerim çok güzel geçer sürecin
İnşAllah canım hepimizin bu süreç iyi geçmesini diliyorum..
sen ne durumdasın?
O kadar konu o kadar kişi olunca karıştırıyorum kusura bakma.
İlk sayfadaki tabloya baktım transfer günü yazmıyor sende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…