- 4 Aralık 2024
- 2.449
- 2.112
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.981
Amin amin inşallah canım Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur emin ol demek ki şimdi zamanı değilmiş daha vaktini bekliyor Rabbim kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah dilerim en kısa zamanda mucizene kavuşursun inşallah sana sımsıkı sarılıyorum emin ol bu yolda yalnız değilsin canım benim Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallahKızlar malesef negatif çıktı sonucum. Bir dahaki tedavide genetikli yaptirmami öneriyor doktorum.Ne yapacagim hic bilmiyorum koca bir boşluk var icimdeinşallah en güzel zamanda çok bekletmeden bebişlerimize kavuşuruz
Hiç üzmeyin sadce 3 hücre sayısı az oda zaten transferde sonra gelişmeye devam ediyorİlk kez deniycem 3 defa aşılama yaptım olmadı umuyorum olur tutar ve bende kendimi duamı yaşarken bulurum.
Orta kalite denildiği için biraz tedirginim çift embriyo istedim ama doktorum yaşın tutmuyor dedi onda şansım artardı diye düşünmüştüm bakalım nasip
Kesilecek canım sen rahat ol sadeceCok tesekkur ediyorum
Evet karnim belim cok agriyor
Su kanama kesilse rahatlicam.
Çooookkkçaaa amiiiiinnnnnAmin canım benim inşallah hepimiz sene sonu anneler klübünde konuşalım
Bana ertesi gün ılık duş alabilirsin dediler ama ben tedbiren 2 gün bekledim canımKızlar transferden sonra ne zaman duş aldınız sıcak olmamak şartıyla ılık duş alsak sıkıntı olur muu
Hoşgeldin canım, dilerim hayırla sağlıkla en kısa sürede bebeğini alırsın kucağınaMerhaba kızlar bende tüp bebek sürecine başlamak için reglimin 2. gününü bekliyorum. Önceki tedavimi gördüğüm yerden farklı bir hastanede başlıyorum tüp bebeğe. benden amh tsh fsh lh istedi daha önce doktorum. Progesteron ve prolaktin hiç istemedi. Bizimki sebepsiz infertilite. Sizce istememiş olması normal mi?
Cennette 2 meleğin seni bekliyor canımBu arada geçen sefer benim embriyom bölünmüştü ikiz olduklarını öğrendik, kürtajdan sonra biyopsi yaptırmıştım , bu gün cinsiyetlerinin kız olduğu öğrendim bebeklerimin
ya benim eşimde ben olur mu olmaz mı nasıl olacak falan derken o hep hayırlısı olursa elbette iyi olur olmazsada hayırlısı olsun falan diyor.Yok aksine ben daha stresliydim eşim çok sakin,yada ben dahada stres olmayım diye bellimi etmiyor bilmiyorum. Ama dr ne derse kurallara uyar, uçak tedirginlik olunca hemen tatili iptal eder, dr yolunda gidiyor. Yatmaya gerek yok diyince hiç yatırmadı beni hep dışarı çıktık, bana 9 gün boyunca asla test yaptırtmadı evdeben hep olurmu olurmu düşünürüm o tam tersi olursa iyi olur olmazsada sağlığımız yerinde yine yaparız kafasında
İlk denemem ama yumurta kaynaklı bir sorun var.Pcos olmama rağmen çok az toplandi ve çok zayıf dollenme de bir tane oldu ve 13 hücreye bölündü.Genetiginde bir sorun olabilir diye düşünüyor. Kromozom testi yaptırıcaz eşimle bakalim hayırlısıÇok geçmiş olsunneden genetikli istedi? Kaçıncı denemeniz bu?
Ayy sendende canımAmin cancağzım Allah razı olsun senden
Canım vardır bir bildiği doktorun, bizi haberdar et. Allahım hayırlı güzel şeyler duymayı nasip etsinKızlar dua edin doktor geldi kese var mı duruomu ona bakacakmış ne alaka kese varmıydıkş erken
Canım selamlarHerkese selam
Canlarım Nasipse inşallah pazartesi dondurulmuş embriyo transferim olacak dua edin canım kızlar çok ihtiyacım var korku endile heyecan umut hepsi bşr arada hepimizin duası bir ve kabul edecek olan da Rabbimiz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin Rabbim Çokça Amin
Kalçadan progestan iğnesi yaptı, onun dışında magnezyumu kesinlikle aksatma dedi, ilaçlara da aynı devam, sabah ve akşam ikişer fitil, öğlen dexCanım çok geçmiş olsun bir an önce geçip gitsin, doktorunu dinle bu süreçte, dediği gibi hiç bir şey yapmadan yat, sıvılandırıcı falan kullanıyormusun onları kestimi? Progestani yükselttimi yada dozunu
Öğlen dex iğnesini bi ara bıraktırmıştı, o kesin olarak geri geldi :)Çok geçmiş olsun canım. İstirahat et. İlaçlarında değişiklik yaptı mı? Progestan fazlalaştırma gibi?
İnşallah bu sefer emin adımlarla ilerler dilerim sonunda mucizene kavuşursun inşallahİlk denemem ama yumurta kaynaklı bir sorun var.Pcos olmama rağmen çok az toplandi ve çok zayıf dollenme de bir tane oldu ve 13 hücreye bölündü.Genetiginde bir sorun olabilir diye düşünüyor. Kromozom testi yaptırıcaz eşimle bakalim hayırlısı
Ahh arkadaşım çok geçmiş olsun, o anki paniğini korkunu hissedebiliyorumMerhaba arkadaşlar,
tek tek dönemiyorum kusura bakmayın. Bugün işe gittim, birden karın ağrım ve çok fazla kanamam oldu. Bebek gitti sandım, hemen doktora gittim. Kese yerindeydi çok şükür ama düşük tehlikem var maalesef. 10 gün raporluyum şimdilik, doktor sadece tuvalete kalk dedi. Dualarınızı bekliyorum. Çok zor bir gündü.
Canımm Allah içindeki boşluğu cesaretle, yeni heyecanlarla ve yeniden başlama gücüyle doldursun. Biraz dinlen kendini toparla, sımsıkı sarılıyorum sana. Dilerim Allahım seni yormadan hemen kavuşturur bebeğineKızlar malesef negatif çıktı sonucum. Bir dahaki tedavide genetikli yaptirmami öneriyor doktorum.Ne yapacagim hic bilmiyorum koca bir boşluk var icimdeinşallah en güzel zamanda çok bekletmeden bebişlerimize kavuşuruz
Şifa olsun inşallah bebeğine ve sana Rabbim korusun sana bağışlasın inşallahKalçadan progestan iğnesi yaptı, onun dışında magnezyumu kesinlikle aksatma dedi, ilaçlara da aynı devam, sabah ve akşam ikişer fitil, öğlen dex
Sen benmisin ?ya benim eşimde ben olur mu olmaz mı nasıl olacak falan derken o hep hayırlısı olursa elbette iyi olur olmazsada hayırlısı olsun falan diyor.
Bazen hak veriyorum, bazende çok gıcık ediyorum bu laflarısanki çok rahatmış gibi sinirleniyorum tabii o iğneleri ilaçları ben alıyorum sana hava hoş düşüncesi oluşuyor
Boşuna gittim herhlde hiçbşy yapmadılar bakmadılar şuan hiçbşy belli olmaz 2 gün sonra kan ver aspirini kes dediler geldim bunu telefonda da diyebilirlerdiKorkma canım o senin kılcal damarından kaynaklıdır. Düşükte böyle olmuyor devam ederdi kanla bir süre. Çünkü kalınlaşan rahmi de atardı o
Aleyküm selamHerkese selam
Canlarım Nasipse inşallah pazartesi dondurulmuş embriyo transferim olacak dua edin canım kızlar çok ihtiyacım var korku endile heyecan umut hepsi bşr arada hepimizin duası bir ve kabul edecek olan da Rabbimiz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin Rabbim Çokça Amin
Canım gittim aspirini kes dedi okdr şuan hiç bişey anlamazlarmış ee niye çağırdınız ozmn beni yaniCanım vardır bir bildiği doktorun, bizi haberdar et. Allahım hayırlı güzel şeyler duymayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?