Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin amin inşallah canım Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur emin ol demek ki şimdi zamanı değilmiş daha vaktini bekliyor Rabbim kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah dilerim en kısa zamanda mucizene kavuşursun inşallah sana sımsıkı sarılıyorum emin ol bu yolda yalnız değilsin canım benim Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah

Hiç üzmeyin sadce 3 hücre sayısı az oda zaten transferde sonra gelişmeye devam ediyor

Cok tesekkur ediyorum
Evet karnim belim cok agriyor
Su kanama kesilse rahatlicam.
Kesilecek canım sen rahat ol sadece
Amin canım benim inşallah hepimiz sene sonu anneler klübünde konuşalım
Çooookkkçaaa amiiiiinnnnn Her duamda sizlerde varsınız, hepbirlikte mutlu sona ulaşalım inşaallah
Kızlar transferden sonra ne zaman duş aldınız sıcak olmamak şartıyla ılık duş alsak sıkıntı olur muu
Bana ertesi gün ılık duş alabilirsin dediler ama ben tedbiren 2 gün bekledim canım
Hoşgeldin canım, dilerim hayırla sağlıkla en kısa sürede bebeğini alırsın kucağına Belki diğer muayenede isteyecektir. Benim sanki yumurta toplama zamanına yakın istemişti diye hatırlıyorum ama çok da emin olamadım şimdi

ya benim eşimde ben olur mu olmaz mı nasıl olacak falan derken o hep hayırlısı olursa elbette iyi olur olmazsada hayırlısı olsun falan diyor.
Bazen hak veriyorum, bazende çok gıcık ediyorum bu lafları sanki çok rahatmış gibi sinirleniyorum tabii o iğneleri ilaçları ben alıyorum sana hava hoş düşüncesi oluşuyor

Çok geçmiş olsun neden genetikli istedi? Kaçıncı denemeniz bu?
İlk denemem ama yumurta kaynaklı bir sorun var.Pcos olmama rağmen çok az toplandi ve çok zayıf dollenme de bir tane oldu ve 13 hücreye bölündü.Genetiginde bir sorun olabilir diye düşünüyor. Kromozom testi yaptırıcaz eşimle bakalim hayırlısı

Canım selamlar Rabbim gönlüne göre versin, herşey yolunda gitsin ve tez vakitte evladına kavuştursun kolaylıkla

bu arada hanımlar az önce doktorum ile görüştüm, daha doğrusu Özlem hanım ile.
Normalde cumartesi verecektim kanı, cuma vere bilirsin ama ikinci test ile aynı yerde ver dedi.
Şimdi cuma günü buradaki kasabadaki devlet hastanesinde deneyeceğim geçen yıl sıkıntı çıkarmışlardı yine sıkıntı çıkarsa merkeze gideceğim mecbur.

Gebelik hesaplamasını sordum, ilk muayenede adet gününü yazmıyor doktor kese vs belli olunca bebişin ölçümüne göre hesap ediliyor onun belli bir protokolü var dedi. Ama neredeyse adet gününe denk geliyor dedi.

Kalçadan progestan iğnesi yaptı, onun dışında magnezyumu kesinlikle aksatma dedi, ilaçlara da aynı devam, sabah ve akşam ikişer fitil, öğlen dex

İnşallah bu sefer emin adımlarla ilerler dilerim sonunda mucizene kavuşursun inşallah

Ahh arkadaşım çok geçmiş olsun, o anki paniğini korkunu hissedebiliyorum Nolur dinlen, raporunu uzatabildiğin kadar uzat. Bana da öyle olmuştu ilkinde, sonra neden rapor almadım ki diye aylarca kendimi yemiştim. İş, öğrencilerin önemli tabii ama şimdi öncelik bebişte Rabbim seni ve bebeğini korusun, onu sana bağışlasın

Canımm Allah içindeki boşluğu cesaretle, yeni heyecanlarla ve yeniden başlama gücüyle doldursun. Biraz dinlen kendini toparla, sımsıkı sarılıyorum sana. Dilerim Allahım seni yormadan hemen kavuşturur bebeğine

Sen benmisin ?

Korkma canım o senin kılcal damarından kaynaklıdır. Düşükte böyle olmuyor devam ederdi kanla bir süre. Çünkü kalınlaşan rahmi de atardı o
Boşuna gittim herhlde hiçbşy yapmadılar bakmadılar şuan hiçbşy belli olmaz 2 gün sonra kan ver aspirini kes dediler geldim bunu telefonda da diyebilirlerdi

Aleyküm selam canım hoşgeldin şimdiden hayırlı olsun dilerim transferin ve sonrası rahat ve güzel geçsin bebişin sıkı sıkı tutunsun dilerim pozitif ile sonuçlansın Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…