- 24 Kasım 2022
- 306
- 341
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.421
Ben evlendim evleneli, özel günlerde veya kötü günlerde eşim hiç yanımda olamadı maalesefGerçekten herkesin öyküsü farklı farklı.. Kimin ne derdi, ne mücadelesi var neyle imtihan ediliyor bilemiyoruz. Bu yüzden yorum yapmadan herkes için en iyisini dilemeye en güzelini düşünmeye çalışıyorum. Dilerim herkes de öyle yapsın ve herkes gönlünden geçenlerin daha güzelini yaşasın
Canımm eminim ki eşinin içi gidiyordur tüm bu süreçlerde birlikte olamadığınız için.. Allahım size bir fırsat sunsun da biraraya gelebilin en kıza zamanda; ama bu süreçte bizler varız. İyi kötü ne hissediyorsan seve seve yanındayız. Bugünleri beraber deneyimleyip birbirimize destek olacağızBen evlendim evleneli, özel günlerde veya kötü günlerde eşim hiç yanımda olamadı maalesef
Bu tüp bebek sürecinde dahi aynı.
Hep telefonla görüşür konuşuruz ama tabii o da bir yere kadar yakınlık hissi veriyor.
Herkesin farklı hikayeleri var işte.
Allahım herkese sabır ve güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin hele ki bu dönemde
Muhteşem canım Allah tamamına erdirsinGünaydın kizlar çift çizgiyi gördük bakalım kanlarimiz nasıl olacak
Evet az önce aradılar yarın 10.30 da olacakmış transfer idrara sıkışık ve tok karına olacak dediler idrara sıkışıkken zor olmaz mı işlemden sonra hemen idrara çıkmak zarar vermez mi acaba kızlar
Sanki farklı yerlerden geliyorEn kötüsüde bu, pozitif olsa bile tüp bebek diyince sanki tiksinir gibi bakmaları yada kaş kaldırıp hııı öylemiii demeleri can yakıyor bazen.
Ben o sebepten demedim kendi ailem hariç. İnşAllah nasip olursada gebelik, çevreme yine tüp bebek olduğunu demeyi düşünmüyorum.
İmşan alışıyor canım bak benim üç ben test yaptırmak istemiyorum testten korkuyorumAy hadi bakalım İnşAllah güzel sonuçlar gelir canım,hayırlısıyla başlarsınız
Benim herhalde 2.olduğu için böyle ilkteki gibi korku heyecan yok sanki içimde
Acaba dersten sonra mı verseniz bir buçuk saatte falan çıkıyordu ya da telefonunuz olmadan derse girinBen de akademisyenim arkadaşlar ve tahlil günümde 12:30-15:30 arasında dersim var, negatif çıkarsa o dersleri nasıl anlatacağım bilmiyorum. Ders bitene kadar sonuca bakmamaya çalışacağım, sabredebilirsem…
Pozitif çıkarsa 48 saatte ikiye katlanıp katlanmadığını görmek için iki gün sonra yine tahlil istiyorlar ve aynı saatte verin kan diyorlar, sabah vermek sonuçları da erken öğrenip hemşireye göndermek için iyi oluyor… tahlil günü sabah 10:30’da kan verip okula gideceğim, 2 saate çıkar, ders bitene kadar bakmamaya çalışacağım, ondan sonra haftasonu giriyor zaten araya, negatif çıkarsa bol bol ağlamaya vaktim varAcaba dersten sonra mı verseniz bir buçuk saatte falan çıkıyordu ya da telefonunuz olmadan derse girinama güzel sonuç olacağı için mutlu olacaksınız inanıyorum
Çok geçmiş olsun ağrı oluyor malesef. Birkaç güne geçer Allah'ın izniyleKızlar opudan şimdi çıktım 46 tane yumurtamı toplamışlar aşırı ağrım var 3 ağrı kesici yapmışlar ama fayda etmedi şimdi narkotik ağrı kesici ve serum yaptılar. Alttan çok iğnelenmişimgeri kalan yumurtalarımı söndürecekler 5 gün iğne kullanıcam göbekten
Teşekkür ederim kuzumÇok geçmiş olsun ağrı oluyor malesef. Birkaç güne geçer Allah'ın izniyle
İmşan alışıyor canım bak benim üç ben test yaptırmak istemiyorum testten korkuyorum
46 yumurta toplandıysa ohss olma ihtimaliniz çok yüksek, dikkat edin mutlaka dr ile iletişimde olun çok geçmiş olsunKızlar opudan şimdi çıktım 46 tane yumurtamı toplamışlar aşırı ağrım var 3 ağrı kesici yapmışlar ama fayda etmedi şimdi narkotik ağrı kesici ve serum yaptılar. Alttan çok iğnelenmişimgeri kalan yumurtalarımı söndürecekler 5 gün iğne kullanıcam göbekten
Amin canım evet çok kırgınlık oluyor işte böyleCanımm kayıpların için çok üzgünümSenin gibi benim de kırgınlıklarım var. Kuzenim doğum yaptı görmeye gittik ve beni bir şekilde odaya sokmadılar, ben anlayamadım önce. Sonra anladım ki nazar ederim diye göstermediler bebeği Bunun gibi başka şeyler de yaşadım. Öyle zorluyor ki insanı. Allahım hepimizi bu gönül kırgınlıklarından kurtarıp bebeklerimize sağlıkla, hayırla, kolaylıkla kavuştursun
Aynen acınacak bir halimiz yok çok şükürNe güzel anlattınız ve o kadarda haklısınız ki.
Bazen farkında olmadan çok kırıyorlar. İnsanlar gerçekten çok kötü önünü arkasını nedenini niyesini düşünmüyorlar.
Gerçekten bu zorlu yoldan geçenler birbirini çok iyi anlıyorlar.
Ben kimseye anlatmadım mesela çünkü anlatsam bile tüp bebek tedavisi gördüğümü iğneleri
Çoğu acıyarak bakacak çok iyi biliyorum.
Çok şükür acınacak bir halimiz yok, Allahım böyle uygun görmüş, şükür ki tedavisi var.
Bana 2 farklı serum takılmıştı biri intralipid diğeri tractocilePahalı bir tedavi olduğu için ve garantisi olmadığı için ilk etapta tavsiye etmiyoruz demişti bana doktor
Yolda sıkışmayın oraya gidince su için işleme hemen başlamıyorlar , ben orda içtiğim halde çok sıkıştım işlem sonrası 15-20 dk zor dayandım . Zarar vermiyor diyorlar ama bilemiyorumEvet az önce aradılar yarın 10.30 da olacakmış transfer idrara sıkışık ve tok karına olacak dediler idrara sıkışıkken zor olmaz mı işlemden sonra hemen idrara çıkmak zarar vermez mi acaba kızlar
Özeldeyim maalesef, zaten 10 gün bile fazla geldi onlara benim derslere başkaları girmek zorunda kalınca. O kötü tarafı var. Hayırlısı bakalım. Lekelenmem devam ediyor inşallah bir aksilik yokturBende hastaneyi aradım, yarın için rapor verir misiniz diye. Normalde 10 gün veriyoruz fazlasını vermiyoruz dedi. Yarın inşaallah pozitifi görürsem ben riskli süreyi evde geçirmek istiyorum. Nasıl halledeceğim rapor işini bakalım.. Sen devlette misin kuzum?
Evet canim aynıİntralipid serum ile aynı mı acaba
Canim ben doktoruma sordum aynısı dedi. Sadece 3 marka varmış bana intralipit dedi.Yok, aynı değil… teknik olarak güzel ifade edemeyeceğim ama intralipid beslenmeyle ilgili bir şey, IVIG bağışıklıkla ilgili bir şeymiş…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?