Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben evlendim evleneli, özel günlerde veya kötü günlerde eşim hiç yanımda olamadı maalesef
Bu tüp bebek sürecinde dahi aynı.
Hep telefonla görüşür konuşuruz ama tabii o da bir yere kadar yakınlık hissi veriyor.
Herkesin farklı hikayeleri var işte.
Allahım herkese sabır ve güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin hele ki bu dönemde

Canımm eminim ki eşinin içi gidiyordur tüm bu süreçlerde birlikte olamadığınız için.. Allahım size bir fırsat sunsun da biraraya gelebilin en kıza zamanda; ama bu süreçte bizler varız. İyi kötü ne hissediyorsan seve seve yanındayız. Bugünleri beraber deneyimleyip birbirimize destek olacağız

Sanki farklı yerlerden geliyor onunki nerden geliyormuş acaba bak var ya bu gereksiz şekilde insanın kendini sınava sokmasına vesile olur o görür tüp bebek de kaş kaldırmayı geçen doktorum instegram da soru cevapta yazmış her üç çiftin ikisi tüp bebek harici gebe kalamıyor yaşam tarzımız artık bunu zorunlu kılıyor diye

Acaba dersten sonra mı verseniz bir buçuk saatte falan çıkıyordu ya da telefonunuz olmadan derse girin ama güzel sonuç olacağı için mutlu olacaksınız inanıyorum

Acaba dersten sonra mı verseniz bir buçuk saatte falan çıkıyordu ya da telefonunuz olmadan derse girin ama güzel sonuç olacağı için mutlu olacaksınız inanıyorum
Pozitif çıkarsa 48 saatte ikiye katlanıp katlanmadığını görmek için iki gün sonra yine tahlil istiyorlar ve aynı saatte verin kan diyorlar, sabah vermek sonuçları da erken öğrenip hemşireye göndermek için iyi oluyor… tahlil günü sabah 10:30’da kan verip okula gideceğim, 2 saate çıkar, ders bitene kadar bakmamaya çalışacağım, ondan sonra haftasonu giriyor zaten araya, negatif çıkarsa bol bol ağlamaya vaktim var

Çok geçmiş olsun ağrı oluyor malesef. Birkaç güne geçer Allah'ın izniyle

46 yumurta toplandıysa ohss olma ihtimaliniz çok yüksek, dikkat edin mutlaka dr ile iletişimde olun çok geçmiş olsun

Amin canım evet çok kırgınlık oluyor işte böyle

Aynen acınacak bir halimiz yok çok şükür evet öyle maalesef. Rabbim gönlümüzdekini yaşatmayı nasip etsin

Yolda sıkışmayın oraya gidince su için işleme hemen başlamıyorlar , ben orda içtiğim halde çok sıkıştım işlem sonrası 15-20 dk zor dayandım . Zarar vermiyor diyorlar ama bilemiyorum

Özeldeyim maalesef, zaten 10 gün bile fazla geldi onlara benim derslere başkaları girmek zorunda kalınca. O kötü tarafı var. Hayırlısı bakalım. Lekelenmem devam ediyor inşallah bir aksilik yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…