- 28 Aralık 2024
- 62
- 84
- 3
- 30
- Konu Sahibi mayala katar
- #2.441
Kızlar benim bugün adet olacakmış gibi hissediyorum çok hafif kasıklarım agiriyor bacağım agiriyor bunlar normal mi yoksa ben mi kafayı yemek üzereyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
IVIg, Intralipidi karşılaştıran çalışmalar, hepsinin NATURAL KİLLER hücre sitotoksisitesini eşit etkililikle bastırdığını doğrulamıştır.Canim ben doktoruma sordum aynısı dedi. Sadece 3 marka varmış bana intralipit dedi.
Özel daha sıkıntı haklısın, ben devletteyim ve sürecimi iyi bildiklerinden sağolsunlar çok anlayışlılar ama doktor verecek mi bakalım rapor.. Canım 1 hafta kadar sürebiliyormuş bu lekelenme, kıpkırmızı olup yoğunlaşmadıkça endişe etme sadece dinlenÖzeldeyim maalesef, zaten 10 gün bile fazla geldi onlara benim derslere başkaları girmek zorunda kalınca. O kötü tarafı var. Hayırlısı bakalım. Lekelenmem devam ediyor inşallah bir aksilik yoktur
Canım benimde aynı durumum yani benim hamilelik kesin değil daha kan vermedim ama benimde kasıklarım çok ağrıyor bacaklarımın iç kısmı ve ayaklarım çok üşüyorKızlar benim bugün adet olacakmış gibi hissediyorum çok hafif kasıklarım agiriyor bacağım agiriyor bunlar normal mi yoksa ben mi kafayı yemek üzereyim
Canım ultrasonla bakarak yerleştirecekler, mecburen sıkışık olmalısın. Bir sıkıntı olmaz merak etme. Hastanede içersin bir kaç bardak ameliyathane vs hazır olana kadar, bunu dert etme kendine. İşlem sonrasında çok sıkışırsan sürgü teklif ediyorlar ya da yarım saat yattıktan sonra lavaboya gidebiliyorsun. Bunun da hiçbir sakıncası yok, rahat ol. Transferinin kolayca geçmesini ve güzel haberler almanı diliyorumEvet az önce aradılar yarın 10.30 da olacakmış transfer idrara sıkışık ve tok karına olacak dediler idrara sıkışıkken zor olmaz mı işlemden sonra hemen idrara çıkmak zarar vermez mi acaba kızlar
Bazı kişiler bu belirtileri yaşayabiliyor canım, bunlar normal şeyler sakın dert etme..Kızlar benim bugün adet olacakmış gibi hissediyorum çok hafif kasıklarım agiriyor bacağım agiriyor bunlar normal mi yoksa ben mi kafayı yemek üzereyim
Güzel belirti bunlar kızlar dert etmeyinCanım benimde aynı durumum yani benim hamilelik kesin değil daha kan vermedim ama benimde kasıklarım çok ağrıyor bacaklarımın iç kısmı ve ayaklarım çok üşüyor
Yani siz çok sıkışık mi giriyorsunuz ben bilemedim bizde hep operasyondan önce bakıyorlar ve bardakla yaptırıyorlar hiç tuvaletim yokmuş gibi kalıyor sonra da iki saat yatıyorum tuvaletim gelmiyor.Yolda sıkışmayın oraya gidince su için işleme hemen başlamıyorlar , ben orda içtiğim halde çok sıkıştım işlem sonrası 15-20 dk zor dayandım . Zarar vermiyor diyorlar ama bilemiyorum
Hay maşallah maşallahGünaydın kizlar çift çizgiyi gördük bakalım kanlarimiz nasıl olacak![]()
Mayalaaaa canımmm aradın mı hastaneyiiiiHay maşallah maşallahgünün ilk pozitifi gümbür gümbür geldi dilerim sağlıcakla ilerler canım benim darısı diğer transfer olan kızların başına olsun inşallah Amin Ecmain inşallah
![]()
Naptin hastane işiniiiiHay maşallah maşallahgünün ilk pozitifi gümbür gümbür geldi dilerim sağlıcakla ilerler canım benim darısı diğer transfer olan kızların başına olsun inşallah Amin Ecmain inşallah
![]()
Amin ecmain inşallahGünaydın güzel arkadaşlarımmmHayırlı, bol pozitifli, gülmeli bir gün olsun inşaallah
![]()
Bende aynı soruyu sordum ben mesaneye değil rahme koyuyorum bebeği dedi doktorum ne düşmesi dediEvet az önce aradılar yarın 10.30 da olacakmış transfer idrara sıkışık ve tok karına olacak dediler idrara sıkışıkken zor olmaz mı işlemden sonra hemen idrara çıkmak zarar vermez mi acaba kızlar
Evet canım benim çok şükürMayalaaaa canımmm aradın mı hastaneyiiii
hallettik canlarım çok sağolun darısı artık iğnelere vurmaya sağlıklı yumurtaların oluşmasına nasip olsun inşallahNaptin hastane işiniiii
Yaas benim yarın test günüm ve bende korkuyorumİmşan alışıyor canım bak benim üç ben test yaptırmak istemiyorum testten korkuyorum![]()
Ayy canım çok geçmiş olsun, kolay değil tabi o kadar yumurta toplanmış, biraz yıprattılar seni. Allahım tez vakitte şifanı versinKızlar opudan şimdi çıktım 46 tane yumurtamı toplamışlar aşırı ağrım var 3 ağrı kesici yapmışlar ama fayda etmedi şimdi narkotik ağrı kesici ve serum yaptılar. Alttan çok iğnelenmişimgeri kalan yumurtalarımı söndürecekler 5 gün iğne kullanıcam göbekten
Ahh hadi gözünaydın canımcımEvet canım benim çok şükürherşey yolundaymış reçeteyi gönderecekler inşallah
sağolun canlarım Allah razı olsun hepinizden
hallettik canlarım çok sağolun darısı artık iğnelere vurmaya sağlıklı yumurtaların oluşmasına nasip olsun inşallah![]()
Ahh hadi gözünaydın canımcımEvet canım benim çok şükürherşey yolundaymış reçeteyi gönderecekler inşallah
sağolun canlarım Allah razı olsun hepinizden
hallettik canlarım çok sağolun darısı artık iğnelere vurmaya sağlıklı yumurtaların oluşmasına nasip olsun inşallah![]()